top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ AUGUST 2024: SPIRITUÁLNY VÝZNAM + DENNÍKOVÉ VÝZVY A MOCNÉ AFIRMÁCIE PRE VAŠU DUCHOVNÚ PRAX

Updated: Aug 5

August 2024 je výnimočný mesiac, pretože prináša dve silné Hviezdne Brány. Prvou je portál Levia Brána 888, ktorý oslavuje východ Síria, nášho duchovného Slnka, 8. augusta. Druhým portálom, s ktorým budeme pracovať, je Hviezdna Brána Regulus, ktorá nastane 21. augusta a prináša spojenie Slnka a kráľovskej hviezdy Regulus. Táto Kráľovská hviezda je známa tým, že aktivuje našu srdcovú aj korunnú čakru, a verí sa, že prináša pozitívnu energiu a šťastie! Vďaka týmto mocným Hviezdnym Bránam je august mesiacom, v ktorom môžeme zvýšiť svoje vibrácie a zosúladiť sa so svojím Duchom a dušou. Vďaka znovuzrodeniu energie nášho Ducha a aktivácii dvoch najsilnejších čakier sa august môže stať mesiacom, v ktorom budeme rozvíjať svoju múdrosť, vnútorné poznanie a intuíciu. August prináša aj prevratný lunárny cyklus, ktorý sa začína Novom Mesiaca v Levovi. Zatiaľ čo toto Novolunie ponúka upokojujúcu a hravú energiu, nasledujúci Spln Mesiaca vo Vodnárovi v sebe skrýva znepokojujúcu energiu, ktorá by mohla rozvíriť vietor zmien alebo nám možno priniesť veľké prekvapenia! Merkúr, planéta komunikácie a našich myšlienkových procesov, bude tiež retrográdny, čo znamená, že tento mesiac si budeme musieť precvičiť veľa trpezlivosti. Budeme musieť spomaliť a nechať "usadiť prach", aby sme zistili, akým smerom sa veci budú uberať. August tiež prináša silnú konfiguráciu T-kvadratúry, do ktorej sú zapojené Mars, Jupiter, Saturn a Venuša. To môže vyvolať určité napätie, ale môže tiež inšpirovať k činom. A hoci sa táto akcia môže kvôli retrográdnemu Merkúru vyvíjať pomaly, zdá sa, že vesmír nás vedie k tomu, aby sme zaujali stanovisko.

August je celkovo silný mesiac, ktorý nás môže na konci trochu vyčerpať! Využite tieto Hviezdne brány, aby ste si dobili baterky a naklonili sa k prvým týždňom mesiaca, v ktorých máme k dispozícii hravú a zábavnú energiu Leva, s ktorou môžeme pracovať. Keď sa Slnko presunie do znamenia Panny, naša pozornosť sa presunie na našu pohodu a prijatie zdravých rituálov na podporu našej mysle, tela a duše. Tie najdôležitejšie tranzity mesiaca a to, čo môžete od nich očakávať a aké spirituálne lekcie nám ponúkajú, nájdete v tomto príspevku, čaká vás astrologická poredpoveď august 2024...

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ AUGUST 2024: SPRITUÁLNY VÝZNAM + DENNÍKOVÉ VÝZVY A MOCNÉ AFIRMÁCIE PRE VAŠU DUCHOVNÚ PRAX

Art By Cosmic Collage


Úvod tohto príspevku začnem informáciami z channelingu Natalie Alby, a postupne prejdeme do astrologického rozboru tých najvýznamnejších tranzitov tohto mesiaca spolu s návodom, ako ich využiť vo svoj najvyšší prospech...


Zrýchlenie našej cesty vzostupu, ktoré mnohí z nás zažívajú počas tohto roka, sa ešte viac zintenzívni s augustovými energiami. Vstupujeme do trojmesačného obdobia neustálej integrácie, uvoľňovania a stabilizácie, pretože tieto tri faktory sú nevyhnutné pre udržanie božskej rovnováhy.


Počas tohto mesiaca sa môžu vynoriť mnohé problémy súvisiace so strachom, neistotou, nedostatkom sebalásky, posilnením a rozlišovaním, aby sme ich vyliečili, pretože práve to tieto energie vynášajú na povrch, všetko, čo v nás žije v odlúčení.


Strach vytvára v našom tele mnohé blokády, môže brániť toku lásky a hojnosti v našich srdcových centrách alebo sa pripúta k nášmu solárnemu plexu a dokonca spôsobuje žalúdočné problémy. Strach sa môže prejaviť v podobe úzkosti, záchvatov paniky, odpojenia duše a silnej únavy, pretože naše telá a obrovské systémy neustále bojujú s imaginárnymi votrelcami, ktorých čakáme, pretože takto sa naše telá cítia, keď sa bojíme, pripravujú sa na boj s akýmkoľvek vonkajším činiteľom.


Všetky strachy poukazujú na to, kde ste sa prestali mať radi. Keď ste - nevedome - vytvorili oddelenie medzi sebou a svojím božským Ja, čím ste dovolili ilúziám svojej mysle a iným činiteľom preniknúť do vášho bytia. Všetko vám ukazuje, že sa musíte vrátiť, aby ste sa opäť spojili s tým, kým skutočne ste, pretože to je v konečnom dôsledku príčinou všetkých nerovnováh, ktoré zažívame - odpojenie od svojej duše.


Keďže my všetci na našej planéte pokračujeme v liečení odpojenia ilúzii a spájaní našich ženských a mužských energií/pilierov, osobná integrita je v tomto období jednou z najdôležitejších vecí, aby sme sa nedostali do energetických a duchovných pascí. To, ako hovoríme sami so sebou a s druhými, kam vkladáme svoju energiu, zámer a zameranie, a predovšetkým to, čo dovolíme vo svojom vedomí.


Je to čas, keď sa vyjasňujú naše zámery, ktoré majú riadiť naše vedomie. Taktika, ako naďalej ovládať našu pozornosť a vedomie, je zjavnejšia ako kedykoľvek predtým. Buďte si vedomí 3D manipulácie, najmä prostredníctvom rúhania sa tomu, čo je čisté a posvätné, pretože tak to všetko začína.




Aby sme mohli stelesniť všetky energie, ktoré nám pomáhajú presunúť sa do našich vyšších sŕdc a znovu sa spojiť s našou dušou, musíme najprv podporiť telo v uvoľňovaní starých energií, návykov a spomienok, ktoré neustále pokračujú v preprogramovávaní nášho tela, aby prežívalo tie isté staré situácie, vzorce a činy.


August je mesiac, ktorý vám ukáže, kde sa nachádzate. Pomôže vám zistiť, či máte odvahu postaviť sa sami za seba a za svoju Pravdu, alebo či sa stále rozhodujete pre podnecovanie starých 3D rozptýlení. Je našou voľbou ako slobodných bytostí vybrať si, s akými silami sa chceme spojiť. V závislosti od toho, s akými silami sa rozhodnete spojiť, taká bude aj vaša fyzická realita.


Augustové energie sú silné, ale rovnako tak je našou vôľou pokračovať v tom, aby sme sa stali osvietenými bytosťami a zostali vo svojom Osvietenom Ja, aby sme vedeli, čo je autentické a čo nie. V tomto roku úplného opätovného spojenia pre mnohých z vás je nevyhnutné sústrediť sa výlučne na svoju osobnú cestu. To, čo hovoria alebo robia iní, kde sú alebo nie sú, bude len vyčerpávať vašu životnú silu.


Keď sa na všetko pozeráme neutrálne a sústredíme sa na vlastný rast a vývoj, nemáme čas ani vôľu sústrediť sa na to, čo robia iní, alebo na čokoľvek, čo podnecuje klebety, pretože aj to nás vracia do nižšieho stavu bytia.


Keď rešpektujeme všetky voľby v rámci Stvorenia a to, ako sa ostatní rozhodli rásť na svojej vlastnej ceste, nekritizujeme ich ani ich neznižujeme, pretože súcitne a s láskou svedčíme o tom, že tam, kde sú, sú tam, kde potrebuú aktuálne byť, a rešpektujeme ich voľby nadovšetko.


Toto je čas pre vás, aby ste videli, kde ste vy, nie to, čo robia ostatní. Ak sa stále zapájate do drámy, ktorá vám znižuje vaše vibrácie, potom je to pre vás posolstvo, aby ste sa naučili, ako sa odpojiť od týchto egoistických taktík, ktoré vás majú odpojiť od vášho božského Ja.


August je siedmy univerzálny mesiac (redukcia 16). Opäť tu máme kombináciu čísel 7 a 8, ktoré odrážajú, kde sa v tomto čase nachádzame, dosahujeme galaktickú aktiváciu, proces, s ktorým sme pracovali na začiatku tohto silného a nezabudnuteľného roka.


Sedmička je číslom múdrosti, ktorým sme už nejaký čas zostupovali a ktoré bude pokračovať aj počas nasledujúcich mesiacov, pretože teraz sme pripravení integrovať vyššie Pravdy. Ešte nás čaká september a október ako vrchol tohto veľkolepého roka, ktorý uzavrú posledné dva mesiace, ktoré budú viac upokojujúce a harmonické.


Sedem je počet zasvätení, ktoré musíme absolvovať, kým budeme môcť vstúpiť do vzostupu. Je to čas realizácie duše, keď začíname rozoznávať svoje výtvory tým, že sa posúvame dovnútra a pozorujeme, či je ešte niečo, čo potrebujeme transformovať/zjednotiť, aby sme mohli pokračovať v ceste s vedomím, že tam, kam smerujeme, musíme byť ďalej, pre vyššie dobro všetkých zúčastnených.


Máme pred sebou mesiac, počas ktorého sa môžeme zamerať na svoju osobnú transformačnú cestu, na to, čo ešte musíme vyliečiť, rozpustiť a integrovať, a na to, ako môžeme dosiahnuť lepšie pochopenie seba samých a reality. Je to čas na rozšírenie múdrosti, lásky a sily, nie čas na to, aby sme dovolili rozptýleniu zahmlievať našu autentickú cestu a poslanie.




ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ AUGUST 2024

August začíname s ohnivými energiami, ktoré budú vládnuť počas celého mesiaca a ktoré pociťujeme už od tretieho júlového týždňa. Energie, ktoré nám pomáhajú rozšíriť naše srdcové centrá, pretože to je cieľom Smaragdových frekvencií, ktoré sa na našej planéte získavajú na mnohých nových miestach, aby nám pomohli znovu sa spojiť s našimi vyššími srdcami, a teda dimenziami duše.


Mesiac, v ktorom sa môžeme vzoprieť svojej osobnej sile a posunúť sa smerom, ktorým nás vedie naša duša. Posilnenie je schopnosť uvedomiť si, že Boh/Vesmír nám dal všetky nástroje potrebné na to, aby sme si vytvorili svoju osobnú cestu.


Posilnenie prichádza vtedy, keď sa vedome a slobodne rozhodneme znovu spojiť so svojou dušou, pretože práve z týchto autentických Zdrojov zostupuje moc, sila a pravda, ktoré potrebujeme na vytvorenie svojej cesty a jej srdcové nasledovanie.

Osobná sila nepochádza z vonkajších energií, ale z vnútornej práce, ktorú vykonávame, aby sme dosiahli lepšie spojenie s tým, kým sme, a so svojím božským Ja, pričom uzdravujeme a očisťujeme všetko, čo vo svojom vnútri a vo svojom tele nájdeme roztrieštené.


Máme mesiac na to, aby sme odstránili všetko, čo nám nedovoľuje prijať našu suverenitu, a práve preto začíname mesiac práve Novom Mesiaca na 12 stupňoch Leva, ako aj Venušou v znamení Panny, aby nám pripomenula silu lásky, múdrosti a moci, pretože to všetko začíname získavať späť, počas tejto novej harmonickej časovej osi, do ktorej sme sa práve presunuli.


Nov Mesiaca v Levovi 2024 sa bude harmonizovať s Marsom a Jupiterom. Je to pre nás čas, aby sme vyvážili svoje ego, najmä pokiaľ ide o problémy s hnevom, a naučili sa usmerňovať svoje myšlienky, pocity a životnú silu tak, aby sme budovali, nie ničili, pretože hnev a stres sú pre človeka najškodlivejšie stavy bytia.


Keď vyliečime a vyrovnáme svoje ego, Jupiter nám môže pomôcť rozšíriť sebadôveru a silu vôle, ktoré sme získali späť, keď sa posunieme dovnútra a zistíme, že všetok hnev bol len prevlečený strach, ako aj minulé neliečené traumy, ktoré uväznili naše srdce v klietke a nevpustili doň Lásku.


Keď sa otvoríme prežívaniu bolesti, prijmeme ju a uchováme si jej lekcie, vpustíme dovnútra Lásku. Keď skrývame bolesť zo strachu, že budeme cítiť strach, potom nemôžeme prijať lásku, hojnosť, expanziu a všetko, čo si želáme vytvoriť v našej realite, a to je naše prirodzené právo tvoriť.




Len my sami obmedzujeme tento božský, láskyplný a tok hojnosti. Nikto iný túto moc nemá, aj keď sme boli naprogramovaní, že ju má...

Zameranie sa na očistu je v tomto období tiež veľmi dôležité, pretože ako sa uzdravujeme, aj my sa potrebujeme uvoľniť prostredníctvom nami zvolených očistných metód, inak nahromadenie mnohých rôznych energií v našom tele, nedovolí vstúpiť novým.


Tento rok je veľmi transformačný a tento mesiac ešte viac. Zažívanie vzostupov a pádov v našej energetickej hladine, emóciách a myšlienkach je bežné. Potrebujeme preto mať súcit a pochopenie pre dlhodobý proces, ktorý prežívame a ktorý bude mať mnoho odbočiek, pretože budeme pokračovať v objavovaní seba samých a vo vývoji.


Keď pociťujeme emócie s nutkaním ukončiť náš proces uzdravovania, najlepšie je byť trpezlivý a súcitný a zostať čo najviac neutrálny, pretože pocity prichádzajú a odchádzajú, ak sa ich naučíme počúvať a spracovať, ale vždy prevláda pravda o tom, kto sme, a o našom poslaní.


Venuša v Panne je ďalším dôležitým kozmickým stretnutím, pretože planéta lásky sa stretne s Pannou, ktorá je o oddanosti, službe a čistote. Venuša je náš posvätný ženský aspekt, ktorý tvorí z lona Matky a ktorý rodí v rámci Božskej lásky a súcitu. Je to úžasná energia pre tých, ktorí začínajú svoju vášeň robiť aj svojím životom.


Venuša, planéta lásky a hojnosti v Panne, nás bude učiť, ako ukotviť všetko, čo túžime vytvoriť, v hmatateľnej podobe tak, aby to slúžilo aj iným, nielen nám samým. Ide o to, aby sme svoje túžby a ciele duše uzemnili tak, aby sme sa aj my starali o seba vo fyzickej oblasti a zároveň slúžili. To je to, čo sme sem prišli praktizovať - byť sami sebou spôsobom, ktorý zároveň prispieva všetkým.


Panna vládne aj našim vzťahom, čo nám umožňuje vidieť a objavovať seba samých očami iných. Ukazuje nám tiež, kde sa nachádzame, čo potrebujeme vyliečiť, zjednotiť a čo podnecujeme a má byť z nás odstránené, a naše životy či vzťahy, pretože aj tie toxické majú za cieľ ukázať nám, kto nie sme a čo si v živote nechceme nechať experimentovať, pretože čím sme vedomejší, tým viac rovnováhy a harmónie vytvárame aj v našich božských spojeniach.


Keď sa vyliečime, očistíme a začneme prechádzať do stabilnejšej fázy našej cesty vzostupu, vydestilujeme myšlienku, že všetky vzťahy nás prichádzajú učiť, pretože ak sme sa to naučili, už to nepotrebujeme zažívať. Potrebujeme mať silu povedať "nie", keď je na to čas, skôr než sa posunieme ďalej a vytvoríme ďalší toxický vzťah, postaviť sa na vlastné nohy a začať priťahovať stretnutia duší, ktoré si zaslúžime zažiť teraz.


ALCHYMIA HOJNOSTI Online program

V auguste zažijeme aj presun Merkúra do znamenia Leva. Toto planetárne stretnutie nám pomôže byť sebavedomejšími a využiť našu energiu na vyjadrenie seba, svojich názorov a toho, čo si skutočne myslíme, vášnivo a rozhodne, ale bez toho, aby sme niekoho zranili alebo znevážili. Dôležité je ísť za tým, po čom skutočne túžime, vyjadriť svoje srdce a prispieť tým, že sa podelíme o svoje myšlienky a osobné výtvory so svetom.


V auguste budeme aj svedkami tranzitu Jupitera v kvadratúre so Saturnom. To vyvolá náš zmysel pre expanziu, slobodu verzus zodpovednosť a oddanosť našej osobnej ceste liečenia a poslaniu. V našom duálnom svete je všetko o tom, ako sa naučiť ovládať protiklady, a toto je priaznivá udalosť, ktorá nám pomôže vyvážiť oboje.


Je to nádherný tranzit pre nás, aby sme rástli v sebazodpovednosti, prijali svoje zranenia a zaviazali sa oslobodiť sa od nich, pretože sloboda a záväzok môžu spolu dokonale koexistovať, ak vieme, ako vyrovnať svoje pocity a osobný čas, pretože na všetko je vždy čas a záväzok nebráni u byť slobodní v našich rozhodnutiach a životných skúsenostiach.


O niekoľko dní neskôr Slnko opustí znamenie Leva a presunie sa do Panny spolu s Vestou, ktorá sa tiež presunie do tohto znamenia. Teraz sme povolaní uzemniť sa a nasmerovať svoju tvorivú silu do našej pozemskej roviny.


Ako zemské znamenie nám Panna pripomína, že sme tu preto, aby sme prejavili svoje skutočné túžby, ktoré sú vždy v súlade s tým, aby sme boli nápomocní, pretože Panna si je celkom vedomá svojho poslania, ktorým je vždy slúžiť všetkým. Panna prinesie očistu aj do našich vzťahov, pretrhne povrazy a prinesie nám slobodu aj v tejto oblasti.


Je to mesiac sebareflexie, osvietenia a vlastníctva. Všetky planetárne udalosti odrážajú, nezávisle od toho, ako sa ich rozhodneme interpretovať, tú istú energiu, pretože tak ako je to v mikro, je to aj v makro, a my všetci sa pohybujeme v tej istej božskej špirále Stvorenia, vyvíjame sa v rovnakom rytme svojím jedinečným spôsobom a so svojimi jedinečnými skúsenosťami.


Koncom augusta sa Venuša presunie do Váh, čím do nás i na planétu prinesie väčšiu rovnováhu, ktorá je v tomto období veľmi potrebná, a bude nám naďalej pomáhať v našich vzťahoch. Láska je jediná sila, ktorá dokáže premeniť nás samých, naše vzťahy a všetko ostatné.


Venuša vo Váhach je tiež o kompromisoch so sebou samými, s poslaním našej duše, aby sme priniesli viac lásky a rovnováhy a prejavili to, čo si prajeme vo fyzickom svete. Je to o tom, aby sme si uvedomili, aké dôležité je robiť veci, pretože máme tendenciu prebývať v éterickom svete a často môžeme zabúdať, že to, kde teraz skutočne žijeme, je v tomto fyzickom svete.




V tomto čase sa môžu objaviť aj otázky sebaobetovania, ktoré nám ukazujú, kde si ešte stále myslíme, že dávanie až vo forme obetovania sa je nevyhnutné na to, aby sme rástli, pretože je to starý program, ktorý treba odstrániť, keďže nejde o dávanie bez starostlivosti o seba, ale o starostlivosť o seba, aby sme mohli dávať.


Toto planetárne stretnutie nám pripomenie, aby sme vniesli rovnosť do všetkých aspektov seba a života, aby sme videli oblasti, ktoré potrebujeme stabilizovať a venovať im viac pozornosti, aby sme mohli vytvoriť harmonickejšiu a stabilnejšiu životnú skúsenosť.


Keď si uvedomíme, že všetko je odrazom toho, čo je už v nás, rozhodneme sa posunúť dovnútra, aby sme si spomenuli, prijali vedenie a lepšie pochopili svoje osobné mikrocykly.


Energie tohto mesiaca sú pre nás živou pripomienkou, aby sme rozoznali, či sa stávame suverénnymi slobodnými bytosťami, či sa presúvame do harmonických časových línií, alebo či je časť nášho vedomia stále uväznená v 3D svete a jeho mnohých odbočkách...


Keď sme k sebe úprimní a pokorní, vidíme jasne, s čím potrebujeme pracovať, cítime vďačnosť za všetky zjavenia, ktoré dostávame, a otvárame svoju myseľ a srdce, aby sme videli Pravdu, ktorú v tomto čase potrebujeme na ďalší rast a vývoj.


Tento mesiac je určený na to, aby sme pokračovali v opätovnom pripájaní sa k autentickým Zdrojom, ktoré sú vždy v nás, aby sme videli Pravdu, zosúladili sa s ňou a pokračovali v posilňovaní seba samých, aby sme boli tým, kým sme, a zostali vo vyšších energiách srdca pre nás a pre najvyššie dobro všetkých.


Keď vlastníme svoju energiu, myšlienky, pocity, zranenia a všetko, čím sme, stávame sa suverénnymi, no musíme mať odvahu uznať aj svoju temnotu, rovnako ako si ctíme a uznávame svoje svetlo, pretože len v jeho syntéze spočíva osvietenie a duchovná suverenita.


Všetko je osobná voľba a túto voľbu robíme v každom jednom okamihu našej existencie. Každá myšlienka, pocit a čin určujú, kým sme a kam smerujeme.


Nech vždy myslíte, cítite a konáte v rámci Božskej lásky voči sebe a všetkým...



PODROBNÝ PREHĽAD NAJVÝZNAMNEJŠÍCH ASTROLOGICKÝCH TRANZITOV MESIACA AUGUST 2024

4. august: Nov Mesiaca v Levovi

Novom Mesiaca v Levovi začína nový lunárny cyklus a ponúka nám príležitosť zasadiť nové semienka a privítať nové začiatky. Novolunie k nám priťahuje energiu nových začiatkov a manifestácie, takže je to silný čas na to, aby sme sa zamysleli nad tým, čo si chceme udržať vo svojej blízkosti. Aj keď je pod týmto Novoluním prítomná jemná a nežná energia, ktorá nás pozýva k hre, je tu aj energia, ktorá nás môže priviesť k pocitu uzavretosti alebo potrebe dobiť si duchovné batérie.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page