top of page
POKLADY VENUŠE Blog
NOV MESIACA V PANNE SEPTEMBER 2024: ASTROLÓGIA A SPIRITUÁLNY VÝZNAM + DENNÍKOVÉ VÝZVY
CESTA ZASVÄTENIA XIX.: TAROTOVÝ ARCHETYP "SLNKO" ~ PREBUDENIE & INVOKÁCIA
© Copyright

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ SEPTEMBER 2024: RUŠNÝ MESIAC HLBOKEJ TRANSFORMÁCIE & POSUNOV REALITY

September 2024 je mesiacom nesmiernej kozmickej aktivity a s ňou prichádza aj naša príležitosť na hlbokú transformáciu. Je to čas, kedy sa vesmírne prúdy prelínajú s našimi životmi, prinášajúc zmeny, ktoré nás môžu posunúť na úplne nové cesty, ak sa im otvoríme. V septembri budeme svedkami začatia Sezóny zatmenia. Zatmenia sú vždy silnými portálmi transformácie, ktoré prinášajú neočakávané odhalenia a pozvania k hlbokej osobnej premene. Mesiac September 2024 nás tým pripravuje na intenzívnu energiu, ktorá bude rezonovať ešte niekoľko mesiacov. Zatmenie Mesiaca v znamení Rýb 18. septembra prináša so sebou vlny citlivosti, intuitívnych vhľadov a oslobodenia od emocionálnych záťaží a blokov pochádzajúcich z minulosti. Nasledujúce Zatmenie Slnka 2. októbra 2024, bude už počas Septembra predznamenávať, že potrebujeme byť pripravení pustiť všetko to, čo už neslúži nášmu najvyššiemu dobru. Ako mesiac začneme, tak ho pravdepodobne neskončíme v rovnakom duchu. Zmeny prichádzajú pomaly, ale nezadržateľne, prinášajúc so sebou vnútorné posuny, ktoré nás vedú k hlbšiemu pochopeniu toho, čo skutočne potrebujeme nechať ísť a čo si chceme udržať. Energia Septembra 2024 nás vedie k tomu, aby sme prijali tieto kozmické prúdy a nechali sa nimi viesť s dôverou v to, že všetko, čo sa v našich životoch mení, prichádza z hlbšieho zámeru vesmíru. Tento mesiac nás teda učí väčšej trpezlivosti, dôvere a otvorenosti voči kozmickým silám, ktoré riadia naše životy. Astrologická predpoveď pre September 2024 je pre nás výzvou prijať zmeny, ktoré prichádzajú, a vidieť v nich príležitosť na svoj rast a transformáciu. Každý deň prináša nové možnosti, ak ich dokážeme prijať s otvoreným srdcom a mysľou, budeme pripravení vykročiť do neznáma, vediac, že vesmír nás povedie presne tam, kde potrebujeme byť...

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ SEPTEMBER 2024: RUŠNÝ MESIAC HLBOKEJ TRANSFORMÁCIE & POSUNOV REALITY

September je jedným z najrušnejších mesiacov roka 2024! Vzhľadom na všetku túto energiu a Zatmenia bude September 2024 pravdepodobne veľmi transformačným mesiacom. Ako mesiac začneme, tak ho pravdepodobne neskončíme!


Na začiatku mesiaca sa budeme opierať o stabilnú, zemitú energiu, ktorá nám poskytne priestor na to, aby sme sa zamerali na budovanie našej vnútornej sily a zdravia. Toto obdobie je ideálne na vnútorné liečenie, očistu, vytváranie nových zdravých návykov a ochranu svojho energetického poľa. Je dôležité venovať pozornosť svojmu telu, ktoré je chrámom našej duše, a starať sa oň s úctou a láskou. Energia tohto mesiaca nám pomáha pripraviť sa na hlbokú transformáciu, ktorá je na obzore.


Ako sa September 2024 začne presúvať do druhej polovice, pocítime, ako sa aj energia blížiaceho sa Zatmenia začína zosilňovať. Zatmenie Mesiaca v Rybách nás bude lákať k tomu, aby sme sa odovzdali prúdu života a nechali vesmír viesť naše kroky. No zároveň bude dôležité udržať si určitú kontrolu nad tým, čo je pre nás podstatné.


Toto je mesiac, kedy sa učíme, kedy sa máme nechať unášať prúdom a kedy musíme pevne stáť v pravde svojho bytia. Vesmír nás vyzýva, aby sme našli rovnováhu medzi odovzdaním sa a kontrolou, medzi pustením toho, čo nám už neslúži, a uchopením toho, čo je pre nás dôležité.


Blížiaca sa Jesenná rovnodennosť nás povedie k hľadaniu väčšej harmónie v našom živote. Je to obdobie, kedy sa nočné a denné sily vyrovnávajú, čo nám pripomína potrebu udržiavať rovnováhu aj vo vlastnej existencii. Slnko prechádzajúce do znamenia Váh nám bude pomáhať nájsť túto rovnováhu medzi odovzdaním sa prúdu a udržiavaním aktívnej kontroly nad tým, čo je v našich rukách.



Na konci septembra môžeme cítiť, ako sa niektoré veci prirodzene blížia k svojmu záveru, ako sa určité kapitoly nášho života uzatvárajú. Zároveň budeme cítiť, že sa otvárajú nové cesty, ktorých plný význam sa môže prejaviť až v októbri...


Poďme si teraz rozobrať dopodrobna jednotlivé kozmické udalosti tohto mesiaca a spôsoby, ako môžete čo najlepšie využiť každý deň, ktorý vám september ponúkne, pre svoje najvyššie dobro a duchovný rast...


PRÁCA S TIEŇMI: UVOĽŇOVANIE OBMEDZUJÚCICH PROGRAMOV MYSLE, TRÁUM A BLOKOV MINULOSTI + LIEČENIE VNÚTORNÉHO DIEŤAŤA >>

Astrologická predpoveď pre September 2024

    Want to read more?

    Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

    Comments

    Rated 0 out of 5 stars.
    No ratings yet

    Add a rating
    bottom of page