top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

DOMÁCA ČARODEJNICA: PRAKTICKÉ RITUÁLY PRE OTVORENIE CESTY K HOJNOSTI PRE ROK 2024

Updated: Mar 28

Negatívne energie sú všadeprítomnou silou, ktorá môže vrhať tieň na náš život, brániť nášmu pokroku a zablokovať dvere k prosperite. Či už tieto energie vychádzajú z okolia, jednotlivcov so zlou vôľou alebo vás samotných, ich vplyv môže stagnovať tok pozitívnej energie. Keď sa však vydáte na cestu sebapoznania, máte v rukách moc iniciovať zmenu. Ak máte blízko k duchovnej praxi a rituálom, môžete využiť príležitosť vykonať nasledovné rituály pre nadchádzajúci rok 2024, ktoré vám môžu pomôcť otvoriť cestu k hojnosti a pozvať späť do vášho života šťastie a naplnenie. Ako som už písala v predošlom príspevku, rok 2024 bude rokom pod vplyvom Saturna, pána karmy a času, ktorý taktiež reprezentuje rôzne reštrikcie, výzvy a obmedzenia. No ak pochopíme s pokorou a nadhľadom jeho lekcie a akceptujeme ich ako jedinečné dary pre náš osobný a duchovný rast, stane sa naším spojencom na ceste k hojnosti a prosperite. Naponok, Saturn je podľa starobylej gréckej mytológie otcom Jupitera, planéty šťastia, expanzie a hojnosti. Podľa tejto legendy bol Saturn Titánom, jeden zo starších bohov, ktorí vládli vesmíru pred vznikom olympských bohov. Saturn bol spojený s poľnohospodárstvom a úrodou. Bol známy aj tým, že vládol počas mýtického Zlatého veku, obdobia mieru a prosperity. Prečo teda nevyužiť tento mocný vplyv na elimináciu či odstránenie negatívnych síl a otvoriť tak cestu k hojnosti? Nasledovné rituály pre otvorenie cesty k hojnosti pre rok 2024 vám k tomu pomôžu...


DOMÁCA ČARODEJNICA: PRAKTICKÉ RITUÁLY PRE OTVORENIE CESTY K HOJNOSTI PRE ROK 2024

Art by Emilia Nora Elina


Ako som už uviedla v úvode tohto príspevku, negatívne /alias nízkovibračné/ energie kolujú všade okolo nás po celý čas. Či už pochádzajú z okolia, od ľudí alebo od vás samotných, sú schopné stagnovať váš život a zatvoriť vám dvere k prosperite. Nízkovibračné energie nemusia byť len energie nenávisti, závisti či zlosti, ale patrí medzi ne aj smútok, bolesť či strach. Čo s tým? Samozrejme, každá transformácia začína vo vnútri v nás... no taktiež sa môžete inšpirovať a pomôcť si nasledovnými rituálmi, ktoré sú určené na otvorenie cesty k hojnosti pre rok 2024...



RITUÁLY PRE OTVORENIE CESTY K HOJNOSTI PRE ROK 2024

Zvyčajne si ľudia otváranie ciest spájajú s finančnou hojnosťou. Tieto nasledovné rituály sa však rozširujú na všetky aspekty života: milostný, rodinný, profesionálny, duchovný, akademický a iné.


Ak čelíme energetickým blokádam, šance na pokrok v určitých sektoroch sa drasticky znižujú, a aby sa tento vzorec prelomili, je potrebné zasiahnuť prostredníctvom vnútornej práce, sebapoznania a viery vo vlastné sily, ktoré dokážu situáciu zvrátiť.


Či už prostredníctvom rituálych kúpeľov, meditácii, modlitieb alebo vydymovania, okrem iných možností, váš rituál na otvorenie cesty pre rok 2024 by mal byť vykonaný s patričnou dôslednosťou, odhodlaním a s veľkým presvedčením o tom, že to funguje.


VŠETKO JE ENERGIA!

Ľudia a situácie síce môžu klásť rôzne energetické prekážky našej hojnosti a úspechom, ale vedzte, že vy silou svojich zámerov ich môžete prelomiť. Aby sa vám v roku 2024 otvorili cesty k úspechu a hojnosti, potrebujete v prvom rade veriť vy sami, že tieto bloky dokážete prekonať a bude sa vám dariť.


Dobrým tipom na usmernenie pozitívnych energií a nadviazanie kontaktu so svojím duchovným Ja je meditácia. Ak ste meditáciu ešte nikdy neskúšali, precvičujte ju aspoň týždeň predtým, ako začnete s akýmikoľvek rituálmi, magickými kúpeľmi, požehnaním alebo modlitbami.


Tento proces je základom pre to, aby ste sa dokázali spojiť s vlastným zdrojom energie, pochopili, ako ju najlepšie usmerniť, a otvorili si cesty k úspechu a hojnosti. Keď ste už v Jednote so svojou vierou a sami so sebou, je čas privolať svojich spojencov: prírodné živly, božstvá a energiu vesmíru.


Nezabudnite, že nemusíte využiť všetky dostupné možnosti. Tipom je vybrať si metódu, ku ktorej cítite najväčšiu spriaznenosť či rezonanciu. Niektorí ľudia realizujú lepšie výsledky prostredníctvom bylinných kúpeľov, iní dávajú prednosť meditácii s konkrétnymi krištálmi vybranými pre túto príležitosť. Robte to, čo vám našepkáva vaše srdce a intuícia...



RITUÁL OTVORENIA CESTY 2024

Ak neviete, kde začať, v nasledovnej časti uvediem niekoľko návrhov na vytvorenie rituálu na otvorenie ciest v roku 2024.


Nasledovný rituál je určený na odstránenie negatívnych energií, čo vám následne umožní nájsť riešenie problémov a pritiahnúť nové príležitosti pre váš život za pomoci kamennej soli obohatenej mocnými očistnými bylinkami.


Na tento rituál budete potrebovať:

  • 1 pohár s kamennou soľou /môžete nahradiť himalájskou alebo morskou soľou;

  • 1 liter minerálnej vody;

  • 4 polievkové lyžice octu (podľa vašich preferencií);

  • 1 hrsť ruty /ak nemáte, môžete nahradiť čerstvým tymiánom alebo rozmarínom;

  • 1 bobkový list;

  • 4 kvapky levanduľovej esencie;

  • 1 väčšia nádoba


Na začiatok nalejte vodu do väčšej nádoby, pridajte všetky ingrediencie a poriadne premiešajte. Tento "nálev" nechajte odstáť približne 7 hodín a potom preceďte. Následne si urobte rituálny kúpeľ a po ňom si všetku "rituálnu tekutinu" vylejte na telo - vždy smerom od krku nadol.


Prioritne sa venujte oblasti chrbta a krku, pretože práve tu dochádza k najväčšiemu počtu duchovných útokov. Počas tohto rituálneho prelievania tela vodou si v duchu predstavujte, že všetky negatívne energie a blokády z vás odchádzajú do kanalizácie.


Na záver sa poďakujte za tieto chvíľe regenerácie a obnovy, a normálne sa osušte. Nie je potrebné sa oplachovať. Kedykoľvek sa budete cítiť "ťažkí" alebo budete čeliť životným prekážkam, môžete tento kúpeľ zopakovať. Najlepšie je na to využiť Spln Mesiaca, ktorý ho ešte viac umocní...


RITUÁL VYDYMOVANIA PRIESTORU A AURY

Nemusíte byť nejakí hyper senzibilovia, aby ste si všimli, keď je prostredie nabité ťažkou, hustou atmosférou a energie v ňom už neplynú tak, ako by mali.


V týchto prípadoch je rituál vydymovania priam ideálny, pretože vám umožňuje pohybovať sa po dome, kancelárii alebo po každej jednej miestnosti či veci s cieľom odstrániť energetické blokády, čo následne uvoľní priestor pre pritiahnutie prosperity, sebakontroly, sebadôvery a lepšie prekonávanie prekážok.


Na posvätný rituál vydymovania môžete použiť akékoľvek vykurovadlo, ktoré sa páli na uhlíku v ohňovzdornej kadidelnici aleo kotlíku, alebo bielu šalviu či palo santo. Obíďte miestnosti, ktoré chcete očistiť, pričom vždy postupujte v smere hodinových ručičiek a vizualizujte si pri tom otváranie ciest k vašej hojnosti a prosperite. Bohatú ponuku vykurovadiel, kadidelníc či kotlíkov nájdete v časti nášho eShopu >> ČARODEJNICIN KÚTIK.



Viac o posvätných rituáloch vydymovania sa dočítate v príspevkoch:



PRÍVESOK/ TALIZMAN Z PRAVÝCH VZÁCNYCH KAMEŇOV

Krištály, spojené s energetickou silou Zeme, predstavujú intenzívny zdroj energie pre najrôznejšie vibrácie. V prostredí alebo v blízkosti tela sú krištály mocnými nástrojmi očisty a energetizácie.


Napríklad krištál číreho kremeňa možno naprogramovať na účely liečenia, očisty, prosperity, ochrany alebo lásky. Inými slovami, ak hľadáte kompletný rituál na otvorenie ciest v roku 2024, krištál použitý v podobe prívesku môže byť vašim stálym zdrojom sily a rovnováhy.


Použitie vzácneho kameňa v kontakte s vaším telom vás dokáže ochrániť pred budúcimi energetickými útokmi. Viac o tom ako nabíjať a programovať krištály sa dočítate v príspevku VEDOMÉ KRIŠTÁLY: AKO EFEKTÍVNE NABÍJAŤ KRIŠTÁLY & DRAHÉ KAMENE NA LIEČENIE. Bohatú ponuku strieborných šperkov s pravým krištálmi a posvätnými symbolmi nájdete v kolekcii >> VEDOMÉ ŠPERKY.


RITUÁLNY KÚPEĽ PRE HOJNOSŤ A ÚSPECH V PODNIKANÍ

Pre mnohých ľudí sa otváranie ciest týka najmä finančného života. Ak je to váš prípad, môžete si vytvoriť špecifický rituálny kúpeľ na prilákanie prosperity vo vašom podnikaní.


Skombinujte kamennú/himalájsku/morskú soľ, bobkový list, klinčeky, škoricu a harmanček pre vytvorenie rituálneho kúpeľa pre šťastie v podnikaní, a to z hľadiska ochrany aj hojnosti. Zrieďte soľ v 5 litroch teplej vody, pridajte všetky ostatné ingrediencie, premiešajte a pomaly ju lejte od hrdla nadol, pričom myslite na to, čo chcete dosiahnuť. Nie je potrebné oplachovať.



TMAVOZELENÁ SVIEČKA PRE OTVORENIE CESTY K HOJNOSTI

Tmavozelená sviečka je relaxačná farba, ktorá mnohým pripomína prírodu, a zároveň úzko súvisí s peniazmi, hojnosťou a obchodom všeobecne. Farba tejto sviečky je spojená s aktom dodávania energie, usmerňovania myšlienok a racionálneho konania.


Pri použití s nesprávnym zámerom môže prebudiť pocity závisti, chamtivosti a žiadostivosti. Preto je túto sviečku potrebné používať racionálne a bez toho, aby sme chceli niekomu ublížiť. Odporúčame ju zapáliť na vyslovenie prosieb týkajúcich sa vášho zdravia a stability (ktoré môžu byť finančné, citové, milostné atď.).


Zelená sviečka je veľmi silná a má rôzne účely pri rituáloch na otváranie ciest či odháňanie negatívnych síl, ktoré sa na vás vrhajú. Jej energia pomáha podporovať prosperitu, plodnosť, úspech, ako aj čisté pocity, napríklad ako štedrosť.


Počas nasledovných 7 dní, keď sviečka horí, sa modlite, meditujte a premýšľajte o svojich cieľoch a túžbach, ktoré ste nasmerovali smerom k rituálu.


Pre umocnenie energie sviečkového rituálu môžete sviečku pomazať bazalkovým esenciálnym olejom, mätou či škoricou /škorica vo všeobecnosti umocňuje každý sviečkový rituál/. Viac o sviečkovej mágii sa dočítate v príspevku SVIEČKOVÁ MÁGIA: PRAKTICKÝ SPRIEVODCA SVIEČKOVÝM RITUÁLOM ZA ÚČELOM OČISTY, LIEČENIA & MANIFESTÁCIE.


K tomuto účelu môžete taktiež použiť magické rituálne či manifestačné sviečky z našej ponuky >> RITUÁLNE MAGICKÉ SVIECE.


Ak budete chcieť, môžem sem pridať aj rôzne starobylé recepty na magické oleje /zmes esenciálnych olejov, ktoré sa využívajú v mágii na pritiahnutie hojnosti a prosperity/, napíšte do komentu...


Verím, že sa vám tieto rituály páčili a nájdete v nich inšpirácie pre svoju duchovnú prax...


S Láskou,


DOMÁCA ČARODEJNICA: PRAKTICKÉ RITUÁLY PRE OTVORENIE CESTY K HOJNOSTI PRE ROK 2024




Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page