top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

FEBRUÁROVÝ NOV MESIACA V ZNAMENÍ VODNÁRA ~ MAGNET NA LÁSKU

Updated: Mar 23, 2021

Najbližší Nov Mesiaca spadá na štvrtok 11. februára 2021, len niekoľko hodín po tom, čo sa Venuša spojí s Jupiterom. Takže duchovný význam astrológie februárového Novu Mesiaca súvisí prevažne s láskou a krásou. Bohužial, tento Nov však môže priniesť aj čas zložitých zmien, ktorý reprezentuje nepriaznivé spojenie Saturnu a Uránu. Našťastie láska Venuše v konjukcii s Jupiterom zvyšuje aj sexuálny magnetizmus Marsu v sextile s Neptúnom. Je to vynikajúci čas na nájdenie skutočnej lásky, ale aj na to, aby ste zo seba urobili lepšieho, milšieho a šťastnejšieho človeka. O to viac, že najbližší Nov bude v bezprostrednej blízkosti najvýznamnejšieho sviatku lásky v rámci západnej kultúry, Sv. Valentína...


Nov Mesiaca 11. februára 2021 aktivuje tzv. Stellium Vodnára. Stellium nastáva, keď máme usporiadanie planét v jednom a tom istom znamení zverokruhu. V čase februárového Novu budú Slnko, Mesiac, Merkúr, Venuša, Jupiter a Saturn v znamení Vodnára, kde vytvoria veľmi silné energetické pole.


Energia Vodnára je revolučná, inovatívna, prebúdzajúca sa a expanzívna. Prináša so sebou nové nápady, nové ambície a dar vidieť sa jeden v druhom. S týmto silným ťahom planét v jednom znamení zverokruhu si môžeme všimnúť, že sa naše zameranie rozširuje alebo posúva do nových výšin. To, na čo sa rozhodneme zamerať, to zosilňuje pod energiami tohto februárového Nového Mesiaca.


Na čo sa plánujete zamerať? Táto silná koncentrovaná dávka energie Vodnára môže byť smerovaná akýmkoľvek spôsobom, ktorý považujete za vhodný. Kde môžete rozšíriť svoju víziu? Ako môžete do všetkého, čo robíte, priniesť nové inovácie? Kde môžete prijať tok zmien?


Táto energia je tu na to, aby ste ju mohli používať a pracovať s ňou, takže sa spojte s vlastným Vesmírom vo svojom vnútri a uvidíte, kam sa cítite byť povolaný.

S touto silnou silou planét vo Vodnárovi aktivovanou Novým Mesiacom sa tiež môžeme dočkať posunov na globálnej úrovni. Naposledy sme mali takúto silnú vodnársku energiu v 60. rokoch minulého storočia a zhodovala sa s hnutím hippies. Všetky veci, za ktorými toto hnutie stálo - rovnosť, mier a spoločenstvo, sú veľmi spojené s energiou Vodnára. V čase tohto Novu Mesiaca môže existovať silná túžba vrátiť sa k niektorým z týchto hodnôt alebo potreba ich možno viac začleniť do našej spoločnosti.



V rámci tejto energie je možné vytvárať komunity, rovnosť a sociálne programy, ktoré sú prospešné pre všetkých. Pretože sa jedná o Nov Mesiaca, môžeme si všimnúť, že sa v tomto smere vysádzajú "semená", ktoré budú kvitnúť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch. Tento Nový Mesiac so všetkou svojou energiou Vodnára tiež aktivuje energie Veľkého spojenia, ktoré sme zažili v čase zimného slnovratu v decembri 2020. Energia v tom čase bola energiou úsvitu „Novej Zeme“. Nová Zem, ktorá je viac zosúladená s vyššími vibračnými energiami a posunom z obmedzení a hustoty tejto súčasnej reality.

V ten deň sa otvorili dvere do tvorivého potenciálu, kde sme všetci mohli začať maľovať vyššiu realitu. Tieto dvere už síce boli otvorené, ale februárový Nov Mesiaca ponúka aktivačný bod. Pomocou tejto energie môžete zvyšiť svoje vibrácie nielen pre svoje blaho, ale aj pre blaho všetkých. Je čas zvýšiť svoju vibráciu a použiť ju na vysielanie liečivej lásky pre celú planétu. Vizualizujte si svoj vlastný vnútorný plameň, ktorý žiari jasne a vrhajte prikrývku svetla, ktorá žehná a vyživuje každú živú bunku na tejto planéte. Vaše svetlo je v tomto období veľmi potrebné. Vaša duša je povolaná k tomu, aby priniesla posun vedomia, ktorý sa pomaly odvíja. Tento posun je nevyhnutný. Energia februárového Novu prináša príležitosť odraziť sa na vlne transformácie.


Aj keď tento Nov Mesiaca prináša veľa lásky a krásy, je zároveň pripomienkou, že sme spolutvorcami našej reality, a to nielen na osobnej, ale aj na kolektívnej úrovni, čo môže vyvolať určité napätie. Kedykoľvek máme zostavu planét tak pevne pohromade, ich energia sa spojí, čo môže vytvárať pocity ohromenia, zmätku a brodenia sa hmlou. Tento silný náboj energie môže zatieniť našu myseľ, sťažiť videnie cesty pred nami, alebo sa môže stať, že budeme potrebovať odpočinok alebo spánok. Novy sú skvelým časom na stanovenie nových zámerov a premýšľanie o cieľoch, ktoré si prajete dosiahnuť v nasledujúcom mesiaci, ale so všetkou touto zhustenou energiou sa možno ocitneme len v časovom limite na dobitie a vybudovanie vlastnej vnútornej sily.


V tejto chvíli môžu byť obzvlášť prospešné rituály starostlivosti o seba, najmä tie, ktoré sa zameriavajú na odpustenie a očistenie výčitiek z minulosti. Aj keď sa môžeme cítiť trochu mentálne hmlistí a zmätení, vždy je to náš signál, aby sme sa dostali z našej hlavy do nášho srdca. Predstavte si, že energia prúdi dole z vašej hlavy do vášho srdca. Keď sa tam energia usadí, sadnite si k nej, počúvajte ju a nechajte ju, aby s vami hovorila.



Veľmi často sa strácame v mentálnom chvení našej mysle, ale teraz je tu k dispozícii sila, ktorá dokáže utíšiť naše myšlienky, aby naše vnútorné poznanie mohlo povstať zvnútra. Keď bude všetka táto silná energia plávať okolo nás v čase tohto Nového Mesiaca, tiež stojí za zmienku pamätať na to, aby sme neverili všetkému, čo nám vybehne v mysli, a aby sme skôr gravitovali smerom k myšlienkam, vďaka ktorým sa cítime dobre. A nie k myšlienkám, ktoré v nás vyvolávajú pocit smútku, hnevu a chaosu. Tieto malé praktiky vám môžu pomôcť v rámci energií tohto silného februárového Nového Mesiaca cítiť sa trochu príjemnejšie, uvoľnenejšie a byť nasmerovaný pozitívnejším smerom. Kam ide pozornosť, tam smeruje aj energia. Takže premýšľajte o tom, kam chcete nasmerovať túto energiu, a dovoľte Vesmíru, aby urobil zvyšok.


ZHRNUTIE:

Astrológia Mesiaca v Nove vo februári 2021 je ideálna pre nové začiatky zamerané na osobné zlepšenie a úspech. Nepriaznivé postavenie Saturnu a Uránu síce predpovedá, že môžu nastať ťažké zmeny. Ale Venuša spojená s Jupiterom a sextilom Neptúna a Marsu nám ukáže, ako byť lepším človekom, láskavejším, starostlivejším, čestným a pravdivým pre seba. Toto je mimoriadne dobrý Nov Mesiaca pre vzťahy. Tieto nádherné planetárne aspekty zvyšujú šance na nájdenie dokonalého partnera alebo zlepšenie existujúceho milostného vzťahu. Šťastná stála hviezda zvyšuje šancu na úspech pri akomkoľvek novom cieli, ktorý si vyberiete. Účinky Nového Mesiaca zo dňa 11. februára trvajú približne štyri týždne až do ďalšieho Novu, 13. marca. A najlepší čas na začatie niečoho nového je počas dorastajúcej fázy mesiaca, od 11. februára do 27. februára, kedy nastáva Spln Mesiaca.


TIP: Toto intenzívne obdobie s podporou Venuše a Jupitera je ideálnym obdobím na mágiu Lásky. Vyskúšajte toto kúzlo na privolanie Spriaznenej Duše do Vášho života, alebo tento Mesačný rituál na posilnenie transformačného účinku Novu Mesiaca a požehnanie nových začiatkov ✫🙌🏼✶


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page