top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

MAGICKÉ RITUÁLY NA PRIVOLANIE SPRIAZNENEJ DUŠE DO VÁŠHO ŽIVOTA ✨🕯✨

Updated: Nov 9, 2023

Dnes sa chcem podeliť s vami o jedno z najkrajších a najmocnejších spojení, ktoré môžeme v živote zažiť - spojenie so spriaznenou dušou. Toto mystické spojenie neustále fascinuje ľudí po celom svete a otvára dvere k hlbokým a obohacujúcim vzťahom. Takže, pohodlne sa usaďte, pripravte si hrnček teplého čaju a zapnite si do pozadia upokojujúcu povznášajúcu hudbu, pretože teraz sa ponoríme do sveta spriaznených duší. Čo sú to vlastne spriaznené duš? V mnohých kultúrach a náboženstvách sa hovorí o spriaznených dušiach ako o dvoch bytostiach, ktoré sú stvorené z rovnakého "duchovného materiálu". Tieto duše teraz túžia po opätovnom spojení. Spojenie so spriaznenou dušou neznamená, že nájdete niekoho, kto je presne rovnaký ako vy, ale skôr niekoho, kto vás bude dopĺňať a pomáhať vám rozvíjať sa na duchovnej úrovni. Je to ako hľadanie dokonalého protivníka, ktorý vás posúva ďalej na vašej ceste osobného rastu... v tomto príspevku nájdete jednoduchý rituál na pritiahnutie takejto spriaznenej duše do vášho života. Pripravení? Poďme na to...

MAGICKÉ RITUÁLY NA PRIVOLANIE SPRIAZNENEJ DUŠE DO VÁŠHO ŽIVOTA ✨🕯✨

Vopred upozorňujem, že toto kúzlo nikoho nemanipuluje, ani nenarušuje jeho slobodnú vôľu. Jednoducho použije magickú silu momentu ako prostriedok, ktorý zosilní zámer a expresne ho odnesie k tomu, kto s ním bude najviac rezonovať.


Ak nenájdete doma všetky ingredience, neváhajte ako správne čarodejnice a čarodejovia improvizovať... Napr. ak nemáte červené sviečky, použite univerzálne biele (hovorí sa, že biela v sebe obsahuje celé spektrum všetkých farieb). Na potieranie sviečok môžte použiť buď esenciálne oleje alebo olej, ktorý si vyrobíte zo zmesi klasického oleja a sušených bylín... nebojte sa improvizovať, dôležitý je Váš čistý zámer.

Kľudne môžte použiť aj med a škoricu, čokoľvek, čo vo Vás evokuje pocit tepla a Lásky.


Najvhodnejším obdobím na toto kúzlo je Nov, no dá sa aplikovať kedykoľvek v období pribúdajúceho Mesiaca... je to len na vás, vašich možnostiach a intuícii.


Rituál na privolanie spriaznenej duše #1

MAGICKÉ RITUÁLY NA PRIVOLANIE SPRIAZNENEJ DUŠE DO VÁŠHO ŽIVOTA ✨🕯✨

Pozn.: Odporúčam pri pálení zoznamu prianí na papieri použiť magický kotlík alebo jednoducho plech na pečenie... pre väčšiu bezpečnosť.


Rituál pritiahnutia spriaznenej duše #2: Sviečkový tanec spojenia

Sviečky majú dlhú históriu ako symboly svetla, lásky a mystiky. Tento sviečkový rituál je zameraný na pritiahnutie spriaznenej duše do vášho života a vytvorenie hlbokého spojenia.

Čo budete potrebovať:

  1. Dve sviečky (jednu reprezentujúcu vás, druhú vašu spriaznenú dušu)

  2. Papier a pero

  3. Tichý a pokojný priestor

Postup:

  1. Rozmiestnenie sviečok: Postavte obe sviečky na stôl alebo váš domáci oltár alebo akúkoľvek rovnú plochu. Sviečky by mali byť dostatočne ďaleko od seba, aby sa mohol medzi nimi vytvoriť priestor pre energetickú výmenu.

  2. Vytvorenie rituálneho priestoru: Posaďte sa medzi sviečky a zatvorte oči. Predstavte si priestor medzi sviečkami ako duchovné spojenie, ktoré vytvoríte so svojou spriaznenou dušou.

  3. Napísanie zámeru: Na kúsok papiera napíšte svoje zámery a kvality, ktoré hľadáte vo svojej spriaznenej duši. Buďte konkrétni, ale zároveň otvorení novým možnostiam.

  4. Zapálenie sviečok: Postupne zapáľte obe sviečky. Keď to robíte, vizualizujte, ako svetlo sviečky predstavuje svetlo a lásku, ktorú pritiahnete so svojou spriaznenou dušou.

  5. Výmena energie: S otvoreným srdcom a mysľou venujte niekoľko okamihov na vnímanie energie medzi sviečkami svojím srdcom. Cíťte, ako sú vaše zámery vysielané do vesmíru.

  6. Dokončenie rituálu: Po ukončení rituálu môžete nechať sviečky dohorieť alebo ich zhasnúť, ak to cítite. Uchovajte kúsok papiera s vašimi zámermi ako pamiatku na tento rituál.

Rituál sviečok môže byť silným spôsobom prepojenia s energiou a pritiahnutia spriaznenej duše do vášho života. Pamätajte, že tieto veci sa stávajú v správny čas, a dôležité je byť otvorený novým možnostiam a príležitostiam, ktoré vás môžu prekvapiť. Nech sa vám darí na ceste spojenia so svojou spriaznenou dušou!


Takže, do veselého a radostného čarovania, Priatelia ✫🙌🏼✶


S Láskou,

MAGICKÉ RITUÁLY NA PRIVOLANIE SPRIAZNENEJ DUŠE DO VÁŠHO ŽIVOTA ✨🕯✨




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page