top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

NOV MESIACA V LEVOVI AUGUST 2024: MOCNÝ ČAS LIEČENIA, STANOVENIA VEĽKÝCH VÍZII & ZAŽIARENIA VO SVOJEJ SILE A AUTENTICKOSTI + DENNÍKOVÉ VÝZVY

Updated: Aug 4

Nov Mesiaca v Levovi 4. augusta odštartuváva nový lunárny cyklus, ktorý nám prináša prísľub čerstvej energie a novej perspektívy. Novolunie v Levovi je časom, keď môžeme v sebe podporiť hravosť a odľahčiť všetko, čo nám leží na srdci. Je príležitosťou osláviť vnútorné svetlo, ktoré v nás žije, a pripomenúť si, že sme tu na to, aby sme sa hrali, prežívali a nachádzali radosť, najmä v jednoduchých veciach života. Ľahkosť Mesiaca v Levovi tento rok umocňuje Jupiter, ktorý sa s ním harmonicky vyrovnáva a pripomína nám, aby sme sa zamerali na svetlé stránky svojho života. Jupiter je veľký expandér, a hoci toto Novolunie môže rozšíriť alebo sa dotknúť aj výziev, ktorým čelíme, je pravdepodobné, že ich uvidíme so svetlou stránkou alebo možno s novou, rozšírenou perspektívou. Augustový Nov Mesiaca v Levovi 2024 prináša so sebou taktiež "liek", ktorý potrebujeme. Chariklo, asteroid duchovnej medicíny, sa tiež aktivuje pod vplyvom tohto Novolunia v Levovi. Chariklo je v mytológii známa ako manželka Cheiróna, asteroidu zraneného liečiteľa. Nesie veľmi podobnú energiu, ale pripomína nám, aby sme vstúpili do svojich liečivých darov prostredníctvom intuície a materskej prírody. Pripomína nám, že náš "liek" môžeme nájsť nielen v prírode, ale aj hlboko v našom srdci. Pripomína nám, že tonikum, ktoré hľadáme, žije v nás a môžeme si ho vytvoriť a vypestovať sami, keď sa ponoríme trochu hlbšie alebo sa rozhodneme rozpoznať liečivé sily, ktoré v nás žijú. Chariklo nás môže viesť k nájdeniu dokonalého lieku, či už je to prechádzka v prírode alebo bylinný liek. Chariklo nás dovedie k tomu, čo potrebujeme, preto zostaňte otvorení jej posolstvám. Ak kráčate po liečivej ceste alebo hľadáte liečivé odpovede, Chariklo bude počas tohto Novolunia na vašej strane. Dovoľte jej, aby vás upokojila a načúvajte jej múdrosti, ktorú pre vás má. Vedzte, že pokiaľ ide o Chariklo, uzdravenie je cesta a nie cieľ. Je to neustály proces prílivu a odlivu a počúvania nášho tela a toho, čo potrebuje. Za tohto Novolunia v Levovi venujte pozornosť znameniam a nápovedám svojho tela. Všímajte si všetky symptómy alebo úzkosti ako poslov, ktorých treba vypočuť. Buďte v mieri sami so sebou a dovoľte liečivým silám asteroidu Chariklo, aby vás viedli k "lieku", ktorý potrebujete. S novom Mesiaca v Levovi sa taktiež odhaľujú naše Pravdy. Toto Novolunie prináša pocity týkajúce sa toho, kým ste a kým sa chcete stať. Je to čas, keď si môžete dať povolenie rozhodnúť sa, čo znamená byť svojím najautentickejším Ja...

NOV MESIACA V LEVOVI AUGUST 2024: ČAS LIEČENIA & ZAŽIARENIA VO SVOJEJ SILE A AUTENTICKOSTI

© Art by Emilia Nora Elina


Nov Mesiaca v Levovi nastane 4. augusta 2024 o 13:12 hod. nášho stredoeurópskeho času...


Čo pre nás znamená Nov Mesiaca v Levovi 2024

Lev, ktorému vládne Slnko, nechce, aby ste sa hrali na malých. Chce, aby ste zabrali priestor a rozžiarili miestnosť svojou životnou silou. Aby ste mohli takto vyžarovať, musíte byť v kontakte sami so sebou. Musíte vedieť, čo vás rozosmieva a čo vás spája s vašou Pravdou.


Všetko ostatné vyžaruje z vašej radosti. Vaša schopnosť vytvárať hojnosť pochádza z vašej radosti. Vaša schopnosť zosúladiť sa so svojím cieľom pochádza z vašej radosti. A vaša schopnosť prejavovať sa autenticky pochádza z vašej radosti.


Závoj medzi vedomím a podvedomím sa pri Nove Mesiaca spustí. Považujte toto otvorenie za príležitosť precítiť svoje najhlbšie radosti. Nejde o jednoduché radosti. Ide o to, čo vás spája s centrom vášho vyššieho Ja a so samotným zmyslom vášho života.


Spýtajte sa tiež svojho srdca, či nepotrebuje niečo uzdraviť. Existuje rana alebo stará bolesť, ktorá spôsobuje, že sa od svojho vyžarovania vzďaľujete? Energia Leva vám môže ukázať, kde sa potrebujete uzdraviť a opäť naučiť dôverovať životu. Možno ste v minulosti využili šancu byť sami sebou a boli ste odmietnutí. Táto stará bolesť môže spôsobiť odpojenie a podvedome vás nabádať, aby ste zostali malí a neviditeľní zo strachu, že odmietnutie sa zopakuje.


Novolunie v Levovi ponúka príležitosť znovu sa odhaliť zo základov lásky a úplného prijatia seba samých. Keď sa zaviažete prijať seba samých bez ohľadu na to, čo sa bude diať, dajte si povolenie podstúpiť potrebné riziko, aby ste sa zosúladili so svojím najbrilantnejším Ja. A dajte si povolenie dosiahnuť svoj plný potenciál.


Toto Novolunie odkrýva aj vrstvy, ktoré vás učia o tom, kto ste a ako sa chcete vo svete prejaviť. Opäť buďte k sebe úprimní. Čo od života naozaj chcete? Čo vám prináša najväčšiu radosť a pripomína vám, prečo ste radi nažive? Vesmír nám nemôže dať to, čo si nedokážeme priznať...


V tento deň si ujasnite svoje najhlbšie túžby. Odhaľte seba a svoj potenciál. Aj keď sa vám to zdá vzdialené alebo nemožné, vyslovte to, ak je to to, čo chcete. Aj keď máte pocit, že je to bláznivý nápad alebo že vás ľudia budú považovať za blázna, vyslovte ho. Aj keď sa vám to zdá príliš veľké, vyjadrite to. Toto nie je čas na zmenšovanie svojich zámerov. Je to čas na to, aby ste ich zväčšili a zosúladili so svojimi túžbami viac ako kedykoľvek predtým...


⭐️💡TIP: Zosúlaďte sa svojimi najhlbšími túžbami, identifikujte a odstráňte všetky svoje limitujúce programy a bloky, ktoré vám bránia na ceste manifestácie života, po ktorom túžite. Vytvorila som pre vás k tomu efektívne, praktické (a vedou podložené) nástroje. Nájdete ich v rámci Online programu 👉🏼 ALCHÝMIA HOJNOSTI: OD NEDOSTATKU K BOHATSTVU A ÚSPECHU ~ SVOJPOMOCNÉ (A VEDOU PODLOŽENÉ) TRANSFORMAČNÉ TECHNIKY MANIFESTÁCIE.

ALCHÝMIA HOJNOSTI: OD NEDOSTATKU K BOHATSTVU A ÚSPECHU ~ SVOJPOMOCNÉ (A VEDOU PODLOŽENÉ) TRANSFORMAČNÉ TECHNIKY MANIFESTÁCIE

Ďalšie astrologické vplyvy na Novolunie v Levovi 2024

Venuša sa len krátko po Novoluní v Levoi (5. augusta o 04:23 hod.) presunie do znamenia Panny. Venuša je planéta lásky, krásy a harmónie. Panna je znamenie, ktoré je zamerané na detaily, praktickosť a organizovanie. Lev nás povzbudzuje, aby sme boli odvážni, nasledovali svoje vášne a vyjadrili svoje pravé ja.


Vplyv Venuše a Panny na Novolunie v Levovi spôsobuje, že je to priaznivý čas na stanovenie zámerov týkajúcich sa začatia tvorivého projektu - napríklad napísania knihy, založenia blogu alebo vyskúšania niečoho pre vás nového. Lev vám dodá tvorivosť a odvahu, zatiaľ čo Panna vám pomôže všetko krásne naplánovať a zrealizovať.


Vplyv Panny je tiež ideálny na stanovenie zámerov týkajúcich sa vášho osobného rastu. Či už si chcete osvojiť zdravšie návyky, byť organizovanejší, alebo zlepšiť svoje schopnosti prostredníctvom štúdia, je čas, aby ste si tieto zámery ujasnili.


Nov Mesiaca v Levovi je vynikajúci čas na to, aby ste sa zamerali na to, čo je pre vás skutočne dôležité, a pustili z hlavy to, čo nie je. Umožnite Panne, ktorá miluje jednoduchosť, aby vám upratala život. Vyčistite všetko, čo vám pripadá príliš komplikované alebo čo vás brzdí v zosúladení s tým, čo máte na tomto svete najradšej.


Merkúr vstupuje v ten istý deň (5. augusta o O6:56 hod.) do svojho retrográdu v Panne. Retrográdny Merkúr otáča energiu komunikácie dovnútra. To, že sú Novolunie a retrográdny Merkúr tak blízko pri sebe, môže ich účinky ešte zosilniť. Je to príležitosť spomaliť a vrátiť sa k starým projektom, spresniť svoje ciele a prehodnotiť stratégiu možných zlepšení. Je to ideálny čas na to, aby ste sa ponorili do svojho vnútra a precítili, čo naozaj chcete vo svojom živote vytvoriť.


Počas retrográdneho Merkúra je kľúčová komunikácia. Nájdite si čas na to, aby ste pozorne počúvali seba aj ostatných. Ľahšie môže dôjsť k nedorozumeniam, preto si dávajte pozor na to, ako sa vyjadrujete. Jasnosť a trpezlivosť sú vaši najlepší priatelia.


Ak ste sa cítili uponáhľaní alebo preťažení, táto retrogradita vám ponúka príležitosť nadýchnuť sa a sústrediť sa na to, čo je skutočne dôležité. Premýšľajte o zámeroch, ktoré si chcete stanoviť počas Novu Mesiaca v Levovi (nasledujúce denníkové výzvy vám k tomu pomôžu). Existuje nejaký vzor, ktorý potrebujete prehodnotiť, alebo emócia, ktorú potrebujete znovu spracovať, aby vám pomohla napísať čisté zámery?


Venujte pri tomto Novoluní viac času písaniu denníka, aby ste sa uistili, že máte jasno v tom, čo touto energiou povolávate do svojho života...


Počas retrográdneho Merkúra sa môžeme cítiť viac zmätení alebo sa možno budeme pohybovať v myšlienkových kruhoch. Môžeme sa snažiť prijímať rozhodnutia, pričom máme k dispozícii len časť informácií. Trik pri retrográdnom Merkúre spočíva v tom, že sa radšej ponoríme do svojho vnútra a dôverujeme svojmu vnútornému hlasu, než aby sme počúvali hlasy okolitého sveta.


Dokonca aj náš vlastný hlas môže byť preplnený pocitom viny, traumami z minulosti a hanbou a môže ovplyvniť to, čo skutočne potrebujeme robiť. Náš vnútorný hlas: náš tichý, pokojný hlas srdca môže počas retrográdneho Merkúra zosilnieť. Ak spomalíme a umlčíme svojho vnútorného kritika, môžeme začať počuť jemnejšiu pravdu a môže sa objaviť silnejší spôsob bytia.


⭐️💡TIP: K uvoľnenie blokov, sebalimitujúcich programov, bolesti a tráum minulosti je najefektívnejšia 👉🏼 PRÁCA S TIEŇMI


V každom z nás sa skrýva sila, ktorá je často blokovaná neistotou, strachom a našimi podmienkami z minulosti. Retrográdny Merkúr nám pomáha pozrieť sa za to všetko. Áno, je známy tým, že prináša úskalia, nehody, nedorozumenia a zmluvné spory, ale jeho skutočná sila spočíva v tom, že nás vedie k tomu, aby sme počúvali svoj vnútorný hlas a túto silu si osvojili. Keď tak urobíme, môžeme sa naučiť využívať retrográdny Merkúr aktívnym a silným spôsobom, namiesto toho, aby sme ho vnímali ako nepríjemnosť.


Retrográdny Merkúr je tiež vhodným časom na to, aby sme sa vrátili späť do minulosti a prehodnotili ju, čo je zaujímavé, keďže Novolunie nás nabáda k opačnému postupu. Chce, aby sme minulosť nechali v minulosti a pozreli sa dopredu, aké nové začiatky sa pred nami otvárajú.


Pri Novoluní v Levovi môže dôjsť k určitému pretláčaniu medzi týmito dvoma myšlienkami. Možno sa budeme chcieť pustiť do nového, ale možno si najprv musíme rozviazať niektoré nedoriešené záležitosti. Možno máme pocit, že sme jednou nohou v novom, ale jednou stále v starom, a to je v poriadku. Dôverujte tomuto procesu a nebojte sa vrátiť k minulosti a vyčistiť ju skôr, ako sa pohnete vpred...


Nov Mesiaca v Levovi 2024 aktivuje duchovné znovuzrodenie

Krátko po vrchole Novu Mesiaca oslavujeme aj portál Levej Brány 888, ktorý prináša východ Síria. Portál dostal svoj názov preto, lebo práve v tomto ročnom období vychádzal Sírius a vyrovnával sa nad labami egyptskej Sfingy. Keď Sírius dosiahol túto pozíciu na oblohe, hovorilo sa, že je možné prijať vyššiu múdrosť a svetelné kódy a v srdciach a mysliach ľudí sa objaví starodávna múdrosť.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page