top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright

NOV MESIACA V PANNE SEPTEMBER 2024: ASTROLÓGIA A SPIRITUÁLNY VÝZNAM + DENNÍKOVÉ VÝZVY

3. septembra 2024 privítame Nov Mesiaca v Panne. Počas nadchádzajúceho lunárneho cyklu budeme povzbudení k tomu, aby sme si uvedomili, čo v našom živote nefunguje optimálne, aby sme sa zaoberali "problémami" celostným spôsobom a obnovili harmóniu v našom mentálnom, fyzickom, duchovnom a emocionálnom tele. Touto lunáciou sa začína mesiac zameraný na zosúladenie našich každodenných rozhodnutí s našimi hodnotami a zámermi, na zdokonalenie nášho vzťahu k práci a službe a na prijatie väčšieho rozlišovania. Nadchádzajúci lunárny cyklus nám taktiež ponúkne príležitosť na prehĺbenie pochopenia rozdielu medzi službou a obetou a na nájdenie lepšej rovnováhy medzi disciplínou a plynulosťou. Toto Novolunie prichádza na vstupe do veľmi transformatívneho mesiaca, ale zdá sa, že vesmír nám pripomína, že nové začiatky sú vždy možné. Nov Mesiaca v Panne 2024 predstavuje začiatok nového lunárneho cyklu a začiatok nového cyklu v našom vlastnom živote. Toto Novolunie môžeme využiť ako pripomienku toho, že nikdy nie je neskoro začať odznova. Môžeme si vyčistiť štít, premýšľať o veciach novým spôsobom a nechať sa prekvapiť novými príležitosťami. Merkúr, vládnuca planéta Panny, sa práve vynoril zo svojej retrográdnej cesty, takže veci sa pod vplyvom tohto Novu Mesiaca môžu stále javiť trochu pomalšie. Môžeme mať pocit, že sa nám vlečú nohy, a možno sa nám tie nové začiatky môžu zdať trochu nedosiahnuteľné. Nov Mesiaca v Panne 2024 je však predovšetkým o tom, aby ste si stanovili zámery a cítili sa ich hodní. Panna, ktorej vládne element Zeme, vám pripomína, aby ste si uvedomili svoju prirodzenú hodnotu. Novolunie v Panne je preto skvelým časom, keď sa môžete zbaviť pochybností o sebe, perfekcionizmu a sebakritiky a vstúpiť do svojho skutočného potenciálu...

NOV MESIACA V PANNE SEPTEMBER 2024: ASTROLÓGIA A SPIRITUÁLNY VÝZNAM + DENNÍKOVÉ VÝZVY

Novolunie nastáva vtedy, keď sa Mesiac spojí so Slnkom na rovnakom stupni toho istého znamenia Zodiaku. Tieto udalosti znamenajú začiatok nového lunárneho cyklu a ponúkajú nám pozvanie zasadiť nové semienka do našich životov a stanoviť si zámery na nasledujúce týždne. Odteraz začína energia stúpať a my sme povzbudzovaní k spontánnej činnosti, aby sme sa pohli smerom, ktorý si predstavujeme.


Tento mesiac sa Slnko a Mesiac stretávajú v znamení Panny, čo nám ponúka príležitosť obnoviť naše zvyky, uskutočniť praktické zmeny, ktoré zlepšia náš každodenný život, a obnoviť náš vzťah k práci, liečeniu a službe.


Každé Novolunie v Panne prichádza s výzvou, aby sme boli rozvážnejší v tom, ako investujeme svoj čas, energiu a sústredenie, a aby sme zaviedli úpravy v našich každodenných rozhodnutiach, ktoré podporujú lepšie zdravie, funkčnosť a výkonnosť. 


Tieto dni sú veľmi priaznivým obdobím na zlepšenie organizácie a štruktúry nášho života, prehodnotenie priorít a začatie nových projektov, ktoré si vyžadujú precíznosť a pozornosť k detailom...


Nov Mesiaca v Panne: Renovácia nášho vnímania zdravia a liečby

Toto Novolunie by mohlo upriamiť pozornosť na našu cestu k uzdraveniu a náš vzťah k zdraviu a predstavuje priaznivý čas na začatie nových liečebných ciest, zavedenie nových každodenných návykov a uskutočnenie rozhodnutí, ktoré podporujú našu pohodu v holistickom zmysle.


Táto lunácia upriamuje našu pozornosť na vzájomné prepojenie nášho fyzického, mentálneho, emocionálneho a duchovného zdravia a pripomína nám jednotu pozemského a transcendentálneho. V tomto období môžeme pozornejšie sledovať, ako sa náš vnútorný stav odráža v našich vonkajších skúsenostiach a interakciách, a objavovať duchovné lekcie v našom každodennom živote.


Nov Mesiaca v Panne nám pripomína, že starostlivosť o seba je dlhodobá investícia a že uprednostňovanie starostlivosti o myseľ, telo a ducha nás odmení na všetkých úrovniach. V týchto dňoch budeme mať šancu pozorovať, čo nefunguje optimálne, riešiť poruchy funkcií a obnoviť harmóniu v našom mentálnom, fyzickom a emocionálnom tele.




Čo pre nás znamená Nov Mesiaca v Panne 2024

Pri práci s týmto Novom Mesiaca v Panne si všimnite, kde sa vo svojom živote necítite dostatočne dobre, a zaujímajte sa o to, prečo. Nezáleží na tom, či máte vo svojom horoskope prevažne Pannu, alebo nie. Sezóna Panny pomáha každému vidieť svoj potenciál a ukazuje vám, kým by ste mohli byť, keby ste si dovolili vstúpiť do svojej sily.


Pomáha vám tiež nájsť rovnováhu medzi tým, kým by ste sa mohli stať, a tým, kým ste práve teraz. Panna vám pripomína, že ak sa neustále porovnávate so svojou ideálnou verziou, nikdy nezažijete skutočnú prítomnosť ani šťastie. Na druhej strane, ak sa prestanete snažiť stať sa lepšou verziou seba samého, potom budete stagnovať a stanete sa nešťastnými. Otázka znie: Ako môžete prijať seba samých a transformovať sa na svoju lepšiu verziu?


Prvým krokom je zbaviť sa podmienok, ktoré musíte splniť, aby ste sa mali radi a boli prijatí. Možno si kladiete nesplniteľné nároky, a keď ich nesplníte, stanete sa obeťou hanby, rozpakov, pochybností o sebe samom a toho, že by ste mali. Môžete mať tendenciu skrývať svoje chyby a prežívať ich.


Môžete mať pocit, že ste jediní, ktorí niečo prežívajú, a že všetci ostatní majú svoj život usporiadaný lepšie ako vy. Môžete sa porovnávať s inými bez toho, aby ste poznali ich situáciu alebo rozumeli ich bojom. Môžete posudzovať svoju hodnotu podľa toho, čo robíte, nie podľa toho, kým ste.


Vplyv Panny vám pomáha prijať a prijať svoje autentické Ja so súcitom, odpustením a silou. Sebahodnota sa líši od sebadôvery. Môžete mať sebadôveru a nie hodnotu. Sebavedomie znamená, že sa cítite schopní a máte schopnosti potrebné na vytváranie svojich vízií. Viete, že ich môžete uskutočniť. Sebahodnota znamená vedomie, že vaše vízie vám patria jednoducho preto, že ste to vy.


Sebavedomie môže závisieť aj od vonkajšieho schválenia alebo vplyvov. Možno máte pocit, že dokážete napísať knihu, ktorej budú ostatní tlieskať. Sebaúcta je vedomie, že ste hodní lásky a prijatia, aj keď napíšete knihu, ktorá sa nikomu nebude páčiť, alebo ju nikdy nenapíšete. Vaša hodnota nezávisí od ničoho, čo urobíte. Pochádza z toho, že ste to vy.


Využite aj vibrácie Novolunia v Panne na to, aby ste zmenili spôsob, akým premýšľate o dokonalosti. Dokonalosť nenecháva priestor na rast ani na učenie. Neumožňuje odpustenie ani súcit. Okrem toho vás oberá o čas, ktorý by ste mohli venovať niečomu inému namiesto toho, aby ste sa pokúšali niečo zdokonaľovať. Každý má niečo, kvôli čomu sa cíti nedokonalý. Všetci máme chyby. Tieto chyby nás robia jedinečnými. Nedokonalosti vás nielen robia skutočnými, ale aj výnimočnými...


Chyby neznamenajú, že nie ste dosť dobrí. Znamenajú, že sa učíte. Chyby by ste si mali pri tomto Novom Mesiaci v Panne ctiť. Namiesto toho, aby ste ich vnímali ako niečo, čo vás robí nedostatočne dobrými, vnímajte ich ako niečo, čo vás robí ľuďmi. Stále ste hodní prijatia, lásky a uznania, aj keď ste nedokonalí. Môžete urobiť chybu a poučiť sa z nej. Môžete urobiť chybu a napraviť ju. Môžete urobiť chybu a stále byť hodní lásky a prijatia.


Mnohí z nás tiež zadržiavajú svoje talenty zo strachu pred odmietnutím. Nemáme pocit, že oni alebo my sami sme hodní toho, aby si ich ostatní všimli. Je toľko talentov, ktoré zostávajú nevidené zo strachu a nehodnosti. Pri tomto novom Mesiaci v Panne sa sami seba opýtajte, či zo strachu nezadržiavate nejaký talent.


Máte nejaký dar, ktorý si neuvedomujete? A cítite, že je hodný toho, aby si ho ostatní všimli? Čo potrebujete, aby ste začali cítiť svoju hodnotu a vedeli, že ste dosť dobrí?


PONORTE SA DO VNÚTORNEJ PRÁCE NA ODSTRAŇOVANÍ BLOKOV, ZRANENÍ A TRÁUM MINULOSTI, ABY SE UVOĽNILI ENERGIU PRE MANIFESTÁCIU ŽIVOTA V SÚLADE S VAŠOU CESTOU DUŠE >> PRÁCA S TIEŇMI

Zbaviť sa vecí, kvôli ktorým sa cítite nehodní, môže byť dlhý proces. Dovoľte, aby vám tento čas pomohol začať prijímať svoju hodnotu a pestovať život, ktorý je plný všetkého, čo si zaslúžite. Zaslúžite si lásku, zaslúžite si šťastie a zaslúžite si vo svojom živote ľudí, ktorí vás prijímajú takých, akí ste dnes. To nie sú veci, pre ktoré by ste museli preskakovať obruče. Sú skôr vaším prirodzeným ľudským právom. Všetko sa začína sebaprijatím.


Považujte toto Novolunie za čas, ktorý vám môže pomôcť uvedomiť si svoj potenciál a vytvoriť si život, aký chcete viesť. Sebaúcta je základným kameňom manifestácie. Ponorte sa v tomto novom Mesiaci a lunárnom cykle hlboko do svojej hodnoty, aby ste pochopili svoju skutočnú sebahodnotu, aké praktiky a rituály môžete zaviesť do svojho každodenného života, ktoré vám pomôžu uzdraviť sa, a či sa cítite dostatočne dobre pre život, ktorý ste už vytvorili, a pre život, ktorý vytvárate. Ste viac než hodní všetkého, čo ste si kedy želali...



Ďalšie astrologické vplyvy na novolunie v Panne

Urán je pri tomto Novom Mesiaci taktiež veľmi aktívny, keďže len pár dní predtým sa nachádzal v retrográdnej pozícii. Urán je planéta zmien a inovácií. Žiada od nás, aby sme použili inú optiku a premýšľali o nových riešeniach starých problémov. Keď je Urán retrográdny, vnáša vibrácie zmeny dovnútra a žiada nás, aby sme zmenili svoju vnútornú krajinu.


Často sa bránime zmenám, ktoré od nás Urán žiada, a môžeme mať pocit, že prežívame vnútorný kolaps, pretože táto energia spochybňuje naše staré vzorce. Nakoniec sa však predrieme k novej perspektíve a to, čo bolo kedysi základom našej existencie, sa stane minulosťou. Energia Uránu pôsobí na staré myšlienky, zastarané názory a emócie, ktoré sa už vyčerpali. Retrográdny Urán má silu pomôcť nám stať sa niekým, koho sme si kedysi nevedeli ani predstaviť.


Vďaka tejto energii, ktorá sa napája na Novolunie v Panne, máme príležitosť oslobodiť sa od zvykov, ktoré nám už neslúžia. Okolo tohto Novolunia v septembri sa môžeme stretnúť aj so situáciami, ktoré nás prinútia zmeniť sa k lepšiemu, aj keď to môže byť nepríjemný proces.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page