top of page
POKLADY VENUŠE Blog
PORTÁL 9/9: BRÁNA K DUCHOVNEJ EVOLÚCII, MANIFESTÁCII A LIEČENIU SRDCA + MOCNÉ AFIRMÁCIE
RITUÁL PRE NOV MESIACA V PANNE 2024: PREDEFINOVANIE ZDRAVIA & OBJATIE ROVNOVÁHY V ŽIVOTE + AFIRMÁCIE
© Copyright

PENIAZE AKO MILENEC/-KA: SPIRITUÁLNE & VEDOU PODLOŽENÉ TECHNIKY PRE MANIFESTÁCIU HOJNOSTI + 30-DŇOVÁ VÝZVA "PRESTAVENIE FINANČNÉHO TERMOSTATU" (K DISPOZÍCII VOĽNE STIAHNUTEĽNÉ HÁRKY)

Updated: Sep 5

Peniaze sú jednou z najvšadeprítomnejších síl, ktoré formujú náš život, ale ako často sa zamýšľame nad povahou nášho vzťahu k nim? Mnohí z nás majú pocit, že s peniazmi neustále bojujú - stále sa za nimi naháňajú akoby ich nikdy nebolo dosť. Možno sa k peniazom dokonca správame, akoby to bol nepolapiteľný milenec, ktorý takmer nikdy nie je k dispozícii, keď ho najviac potrebujeme. Ale čo ak problémom nie sú samotné peniaze, ale spôsob, akým sa k nim vzťahujeme? Čo ak energia, ktorú vkladáme do svojich myšlienok a pocitov týkajúcich sa peňazí, je to, čo ich od nás odháňa alebo naopak, priťahuje bližšie k nám? Tým, že zmeníme svoj vzťah k peniazom tak, ako by sme to urobili v prípade milujúceho a vzájomne vyživujúceho partnerského vzťahu, môžeme zmeniť nielen svoju finančnú realitu, ale aj svoju schopnosť manifestovať skutočnú hojnosť. V tomto príspevku sa pozrieme na tému hojnosti skrze spirituálnu, ale aj psychologickú a vedecky podloženú optiku. V závere nájdete k dispozícii aj voľne stiahnuteľné hárky v rámci 30-dňovej výzvy, ktorá je zameraná na tzv. prenastavenie vášho osobného "finačného termostatu". Pripravení? Poďme na to...

PENIAZE AKO MILENEC: SPIRITUÁLNE & VEDOU PODLOŽENÉ TECHNIKY PRE MANIFESTÁCIU HOJNOSTI + 30-DŇOVÁ VÝZVA "PRESTAVENIE FINANČNÉHO TERMOSTATU" (K DISPOZÍCII VOĽNE STIAHNUTEĽNÉ HÁRKY ⤵️)

Energia peňazí a Vesmír

Vo svojej podstate sú peniaze energiou. Nie je to len metafora, ale potvrdenie hlbokej duchovnej pravdy. Vesmír funguje prostredníctvom vibrácií a energie. Každá myšlienka, presvedčenie a emócia vysiela určitú frekvenciu a energia, ktorú vysielame do sveta, určuje, čo na oplátku priťahujeme späť do nášho života.


Zákon príťažlivosti, ktorý hovorí, že podobné priťahuje podobné, funguje tak, že zosúlaďujeme svoju osobnú energiu s vibráciami, ktoré chceme k sebe pritiahnuť. Peniaze, rovnako ako všetky veci v tomto vesmíre, reagujú na energiu, ktorú k nim smerujeme.


Predstavte si, že by peniaze boli osobou - milencom. Ako by ste sa k nim správali? Neustále by ste sa sťažovali, že ich nikdy nie je dosť, neustále kritizovali ich nedostatok prítomnosti alebo by ste na nich lipli v strachu, že ich stratíte? Takéto správanie, či už smerované k partnerovi alebo k peniazom, vytvára odpudzujúcu energiu. Keď k peniazom pristupujeme z miesta nedostatku, frustrácie alebo úzkosti, vysielame signály nedostatku, ktoré následne blokujú tok hojnosti.


Teraz sa zamyslite nad tým, ako funguje láskyplný vzťah. Ak chcete pestovať zdravé spojenie (bezohľadu na to, či ide o vzťahy s ľuďmi alebo peniazmi/, prejavujete uznanie, dôveru, láskavosť a otvorenosť. Svojmu partnerovi ponúkate priestor na dýchanie a slobodné vyjadrenie, namiesto toho, aby ste ho dusili svojou vlastnou neistotou.


Rovnaké zásady platia aj pre peniaze. Keď peniaze vnímate ako spojenca - keď si ceníte ich prítomnosť, dôverujete ich neustálemu toku a pestujete si voči nim pocit radosti a vďačnosti - je oveľa pravdepodobnejšie, že sa k vám peniaze, podobne ako milenec, budú neustále radi „vracať domov“...



Preprogramovanie nášho vzťahu k peniazom: Veda o neuroplasticite

Naše zaužívané myšlienky a emocionálne vzorce týkajúce sa peňazí sú hlboko zakorenené v našej mysli. Vďaka princípu neuroplasticity my už však vieme, že naša myseľ, náš mozog nie je fixný; je tvárny a možno ho pretvárať prostredníctvom zámeru a pravidelnej praxe.


Neuroplasticita, schopnosť mozgu prestavovať sa vytváraním nových nervových dráh, nám umožňuje zmeniť spôsob, akým premýšľame a cítime sa v súvislosti s peniazmi. Tým, že zmeníme svoje myslenie z nedostatku na hojnosť, môžeme zmeniť neurologické vzorce, ktoré nás držia uväznených v negatívnych cykloch.


Mnohí z nás vyrastali s obmedzujúcimi presvedčeniami o peniazoch. Možno nás učili, že peniaze sú koreňom všetkého zla alebo že sú niečím, k čomu má prístup len niekoľko "šťastlivcov", prípadne "zločincov", ktorí tým okrádajú iných. Tieto podvedomé presvedčenia formujú našu realitu a vytvárajú mentálny rámec, ktorý vytvára rezistenciu voči bohatstvu.


Ale tak ako sa náš mozog naučil tieto obmedzujúce presvedčenia, môže sa ich aj odnaučiť. Prostredníctvom postupov, ako sú vizualizácia, afirmácie a vďačnosť, môžeme vytvoriť nové nervové dráhy, ktoré podporujú zdravší a hojnejší vzťah k peniazom.


Zakaždým, keď sa vedome rozhodnete nahradiť negatívnu myšlienku typu „Nikdy nemám dosť peňazí“ pozitívnou afirmáciou, napríklad „Peniaze ku mne prúdia ľahko a bez námahy“, fyzicky preprogramuvávate svoju myseľ, svoj mozog tým, že vytvárate nové nervové dráhy, ktoré sú prospešné, nie obmedzujúce. Časom sa tieto nové cesty posilnia a váš vzťah k peniazom sa zmení z nedostatku a boja na vzťah prirodznej plynulosti a ľahkosti...


Má to však jeden zásadný háčik... ako ináč, pravda? Keby to bolo tak jednoduché ako jednoduchá vizualizácia pozitívnych výsledkov a vyslovovanie afirmácií, robil by to zrejme každý. A to je zrejme jeden z najzávažnejších dovôdov, prečo sa napriek všetkým tým novodobým New Age "osvedčeným" technikám a nástrojom len málokomu podarí dosiahnúť vytúženú hojnosť.


Odpoveď je ukrytá v práci s tieňmi... viac o tom sa dočítate v časti 👉🏼 PRÁCA S TIEŇMI: DUCHOVNÁ PRAX ZA ÚČELOM ROZŠIROVANIA VEDOMIA, MANIFESTÁCIE A NAPĹŇANIA CESTY DUŠE.

PRÁCA S TIEŇMI: DUCHOVNÁ PRAX ZA ÚČELOM ROZŠIROVANIA VEDOMIA, MANIFESTÁCIE A NAPĹŇANIA CESTY DUŠE.

Poďme sa teraz vrátiť k našej téme a pozrieť sa bližšie na to, ako sa na hojnosť díva kvantová fyzika...


Kvantová fyzika a úloha vedomia pri prejavovaní hojnosti

Z pohľadu kvantovej fyziky nie sú naše myšlienky a emócie pasívne, ale aktívne formujú našu realitu. Podľa princípov kvantovej mechaniky pozorovateľ ovplyvňuje výsledok akejkoľvek udalosti jednoducho tým, že sa na ňu sústredí. Tento jav, známy ako efekt pozorovateľa, odhaľuje, že samotné vedomie je mocná tvorivá sila. Naše myšlienky, zámery a presvedčenia ovplyvňujú samotnú štruktúru reality...


Ak sa neustále sústreďujeme na nedostatok - na absenciu peňazí, na strach z finančnej neistoty - „pozorujeme“ realitu nedostatku. V kvantovom vyjadrení kolapsujeme vlnovú funkciu do hmotnej skúsenosti, ktorá sa zhoduje s týmito myšlienkami.


Keď však presunieme svoju pozornosť na hojnosť, keď v sebe peestujeme presvedčenia, že peniaze k nám už prúdia a že si ich zaslúžime, posunieme kvantové pole tak, aby prinieslo túto skúsenosť do našej fyzickej reality.


Tu vstupuje do hry sila zámeru. Vesmír vo svojej nekonečnej múdrosti reaguje na jasnosť a silu našich zámerov. Keď pristupujeme k peniazom s postojom lásky, dôvery a radosti, zosúlaďujeme svoju vedomú a podvedomú myseľ s hojnosťou kvantového poľa. Preto je nevyhnutné zachovať si postoj vďačnosti a radosti za peniaze, ktoré máme, bez ohľadu na to, koľko ich máme alebo ako málo. Tým posilňujeme vibračnú frekvenciu, ktorá do nášho života priťahuje väčšiu hojnosť...


Liečenie vzťahu k hojnosti: Peniaze ako láskavý a milujúci partner

Ak chceme manifestovať hojnosť, potrebujeme sa k peniazom správať tak, ako by sme sa správali k milovanému partnerovi v zdravom vzťahu. Tu je niekoľko duchovných a praktických krokov na prehĺbenie tohto vzťahu:


  • Oceňovanie a vďačnosť: Vyjadrenie vďačnosti za peniaze, ktoré práve máte, je účinný spôsob, ako zmeniť svoju energiu. Zakaždým, keď míňate peniaze, poďakujte za možnosť tak urobiť. Každú transakciu berte ako láskyplnú výmenu, a nie ako akt straty alebo strachu z neodstatku. Vďačnosť zvyšuje vaše vibrácie, čím vás zosúlaďuje s tokom hojnosti.


  • Zbavte sa strachu a kontroly: Vo vzťahoch je dôležitá dôvera. Podobne dôverujte aj tomu, že peniaze prídu, keď ich budete potrebovať. Ak sa vzdáte potreby kontrolovať, ako a kedy peniaze prídu, vytvoríte priestor pre neočakávané formy hojnosti, ktoré budú prúdiť do vášho života. Dôverujte načasovaniu vesmíru.


  • Urobte si z toho zábavu a radosť: Peniaze, rovnako ako láska, prekvitajú v priestore radosti. Zaobchádzajte s peniazmi spôsobom, ktorý je ľahký, hravý a napĺňajúci. Oslavujte finančné príjmy, nech sú akokoľvek malé, a nájdite potešenie v používaní peňazí ako nástroja na získavanie skúseností a rast, namiesto toho, aby ste sa zameriavali len na ich hromadenie.


  • Buďte otvorení prijímaniu: Mnohí ľudia si podvedome blokujú schopnosť prijímať hojnosť. Cvičte sa v otváraní svojho srdca a mysle myšlienke, že si bohatstvo zaslúžite. Denne si to potvrdzujte: „Som otvorený/á prijímať všetku hojnosť, ktorú pre mňa vesmír pripravil.


  • Vizualizujte si peniaze ako milujúcu energiu: Každý deň venujte čas vizualizácii peňazí ako hrejivej, milujúcej prítomnosti vo vašom živote. Vizualizujte si, ako ľahko prúdia do vášho života a podporujú vás pri plnení vašich snov a túžob. Správajte sa k nim tak, ako by ste sa správali k milujúcemu partnerovi - s rešpektom, obdivom a starostlivosťou...


    Viac o tom, ako praktizovať efektívnu vizualizáciu a akú základnú chybu robia takmer všetci, vďaka čomu ich spôsob vizualizácie nefunguje tak, ako by mala, sa dozviete v rámci Online programu >> ALCHÝMIA HOJNOSTI.


Zrhnutie: Posvätný tanec hojnosti

V konečnom dôsledku je náš vzťah k peniazom odrazom nášho vzťahu k sebe samým a k vesmíru. Keď k peniazom pristupujeme s láskou, radosťou a dôverou, nemeníme len svoju finančnú situáciu - zúčastňujeme sa na posvätnom tanci hojnosti, ktorý riadi celé stvorenie.


Zosúladením našich myšlienok, presvedčení a energie s nekonečným tokom vesmíru využívame prirodzenú hojnosť, ktorá je naším prirodzeným právom.

Peniaze, podobne ako náš partner/milenec, reagujú na energiu, ktorú do vzťahu vnášame. Ak ju budeme opatrovať s uznaním a dôverou, vráti sa nám s rovnakou láskou. Spojením duchovnej múdrosti vesmíru, vedy o neuroplasticite a poznatkov kvantovej fyziky môžeme zmeniť svoju finančnú realitu.


Cesta sa začína vo vnútri - uzdravením nášho myslenia, zvýšením našich vibrácií a prijatím radostného toku najhojnejších zdrojov života...


30-dňová výzva: Prestavte svoj finančný termostat

Toto cvičenie s názvom Prenastavenie finančného termostatu je navrhnuté tak, aby rozšírilo vašu schopnosť priťahovať, riadiť a cítiť sa pohodlne s rastúcou úrovňou hojnosti.


Táto výzva postupne mení vaše myslenie, pomáha vám vyrovnať sa s väčšími sumami peňazí a zmeniť obmedzujúce presvedčenia týkajúce sa bohatstva. Na konci tejto 30-dňovej cesty budete viac v súlade so svojimi skutočnými túžbami a finančným potenciálom a posuniete sa od osobného zamerania k širšej vízii, ktorá zahŕňa aj pozitívny vplyv na svet.


Koncept finančného termostatu

Rovnako ako bežný termostat reguluje teplotu v miestnosti, všetci máme v sebe vnútorný „finančný termostat“, ktorý reguluje množstvo bohatstva a hojnosti, o ktorých si myslíme, že si ich zaslúžime alebo dokážeme získať, pretože sa cítime pri tej predstave príjemne.


Toto vnútorné nastavenie je často ovplyvnené skúsenosťami z minulosti, spoločenskými podmienkami a našimi podvedomými presvedčeniami o peniazoch.


Cieľom tohto cvičenia je postupne zvýšiť váš finančný termostat, čo vám pomôže rozšíriť vaše mentálne, emocionálne a duchovné pohodlie pri prijímaní, držaní a míňaní väčších súm peňazí. Táto výzva nie je o peniazoch samotných - je o transformácii vášho vzťahu k bohatstvu a o otvorení sa väčšiemu toku hojnosti z vesmíru...


💸 V rámci tejto 30-dňovej výzvy si neváhajte stiahnuť bezplatný list s cvičeniami, ktoré vám pomôžu na tejto ceste ⤵️ 💸



Ako výzva funguje: 4 stĺpce

  1. Deň 1-30: V prvom stĺpci sú jednoducho uvedené jednotlivé dni výzvy, od 1. do 30. dňa.

  2. Vklad peňazí na váš "vesmírny" účet: V druhom stĺpci je uvedená konkrétna suma peňazí, ktorá vám bude symbolicky „pripísaná“ na váš účet každý deň. V prvý deň začínate s 10 Eurami a každý ďalší deň sa táto suma zdvojnásobuje. Do 30. dňa bude celková suma výrazne presahovať 5 miliárd Eur. Tu je prehľad súm na niekoľko prvých dní:

    • Deň 1: 10 Eur

    • Deň 2: 20 Eur

    • Deň 3: 40 Eur

    • Deň 4: 80 Eur

    • Deň 5: 160 Eur

    • Deň 6: 320 USD

    • ... a tak ďalej až do 30. dňa.


  3. Výdavky na seba: V treťom stĺpci si môžete užívať hojnosť! Predstavte si, že túto sumu fyzicky máte k dispozícii na svojom bankovom účte. Napíšte si, na čo presne by ste dnes tieto peniaze minuli pre seba. Buďte konkrétni - čo by ste si kúpili, kam by ste išli, aké zážitky by ste mali? Precíťte nadšenie, radosť a slobodu z použitia týchto peňazí. V mysli si to živo predstavte a nechajte sa tým potešiť. Pamätajte na to, že celú sumu potrebujete minúť v priebehu daného dňa, nemôžete si nič odkladať ani šetriť. Celá suma sa o polnoci znova vynuluje...


  4. Výdavky na iných: Štvrtý stĺpec vás vyzýva, aby ste mysleli nielen na seba, ale aj na ostatných. Ako by ste tieto peniaze využili v prospech iných? Pomohli by ste členom rodiny, prispeli na charitu, podporili vec, ktorá vás zaujíma, alebo by ste začali komunitný projekt? Tento krok vás povzbudzuje, aby ste rozšírili svoju víziu za hranice osobného zisku a začali premýšľať o pozitívnom vplyve, ktorý môžete mať na svet, keď budete v súlade s väčšou hojnosťou.


Prečo toto cvičenie funguje: Duchovná a psychologická dynamika

  • Prepájanie podvedomia (neuroplasticita): Počas 30 dní trénujete svoju myseľ, aby sa cítila pohodlne pri čoraz väčších sumách peňazí. Každodennou vizualizáciou a emocionálnym zapojením sa do tohto cvičenia doslova prepájate svoj mozog a vytvárate nové nervové dráhy. Vaše podvedomie začne prijímať väčšie sumy peňazí ako normálne, čo vás energeticky zosúladí s prijímaním väčšieho bohatstva vo vašej fyzickej realite.


  • Posun od nedostatku k hojnosti (zákon príťažlivosti): Táto výzva vás posunie z myslenia nedostatku - kde sú peniaze vnímané ako obmedzené - do myslenia hojnosti. Zákon príťažlivosti učí, že podobné priťahuje podobné; tým, že sa každý deň cítite bohatí, priťahujete k sebe viac bohatstva a príležitostí. Keď sa vžijete do úlohy niekoho, kto už má bohatstvo, po ktorom túžite, zvýšite svoje vibrácie tak, aby zodpovedali vibráciám hojnosti.


  • Aktivácia univerzálneho toku hojnosti (kvantová fyzika): Z kvantového hľadiska zameranie vašich myšlienok a emócií na hojnosť zráža vlnu nekonečných možností do reality, v ktorej máte viac bohatstva. Vesmír reaguje na jasné zámery v kombinácii so silnými emóciami. Zakaždým, keď sa ponoríte do pocitu, že máte a míňate peniaze, vysielate do vesmíru silný signál, že ste pripravení prijímať viac.


  • Pochopenie vašich najhlbších túžob: Keď sa sumy zvyšujú, môžete si všimnúť, že po určitom bode už nákup hmotných statkov pre seba necítite ako uspokojenie. Všetko to, čo ste nakúpili a získali predošlé dni, už symbolicky máte. To je moment, keď sa mnohí začnú zameriavať na väčšie sny a ciele - napríklad zmeniť životy iných alebo prispieť k niečomu väčšiemu, než sú oni sami. Táto výzva vám pomôže odhaliť, čo vás skutočne napĺňa, a to nad rámec povrchných túžob...


  • Rozšírenie vašej vízie: Čím väčšie sú sumy, tým viac ste povzbudení myslieť vo väčšom meradle. Keď sa priblížite k 30. dňu a sumy dosiahnu milióny, môžete si začať vizualizovať nové podniky, filantropické projekty a/alebo komunitné iniciatívy. Tento posun v myslení vám otvára nové možnosti a spája vás s vaším cieľom na úrovni duše, kde vaša finančná hojnosť slúži väčšiemu dobru...


Denná prax v rámci 30-dňovej výzvy: Sprievodca krok za krokom

✔️ Vyhraďte si čas: Každý deň si vyhraďte aspoň 10-15 minút na túto prax. Kľúčom je pravidelnosť a dôslednosť.

✔️ Vizualizujte si príjem peňazí: Keď napíšete sumu do druhého stĺpca, na chvíľu si predstavte, že túto sumu dostanete na svoj bankový účet. Predstavte si, aký by to bol pocit vidieť toto číslo, keď si skontrolujete zostatok na účte. Precíťte vďačnosť a vzrušenie. Zapojte do toho svoe emócie naplno...

✔️ Zapíšte si svoje nákupy: Do tretieho stĺpca napíšte všetky veci, ktoré by ste si kúpili. Buďte podrobní a zámerní. Ak by ste si kúpili auto, uveďte model, farbu, vybavenie a vlastnosti. Ak si rezervujete dovolenku, napíšte destináciu, hotely a aktivity. Zapojte svoje zmysly a precíťte radosť z míňania týchto peňazí.

✔️ Myslite na druhých: Vo štvrtom stĺpci zvážte, ako by ste sa o svoje bohatstvo podelili s ostatnými. Predstavte si pozitívny vlnový efekt vašej veľkolepej štedrosti. Pocíťte naplnenie, ktoré prináša pomoc blízkym alebo zmena vo vašej komunite.

✔️ Uvoľnite peniaze: Na konci každého dňa v duchu „uvoľnite“ peniaze. Predstavte si, že všetky nevyužité prostriedky zmiznú o polnoci. Tento krok vás naučí dôverovať nepretržitému toku hojnosti a vyhnúť sa lipnutiu na peniazoch zo strachu alebo nedostatku. Nechajte ich odísť s vedomím, že zajtra ich bude viac...


Príklad: Deň 9

Deň: 9

Suma: 2.560

Výdavky na seba:

  • Kupujem si nový notebook, aby som zvýšil/a svoju kreativitu a produktivitu (1 500).

  • Rezervujem si víkendový pobyt v horách, aby som si oddýchol-la a zregeneroval/a sily (400).

Výdavky na iných:

  • Zaplatím priateľovi neuhradený účet za súkromné lekárske ošetrenie (300).

  • Darujem 360 miestnemu útulku pre zvieratá na pomoc pri ich záchrane.


Záverečná úvaha: Duchovné a finančné prebudenie

Na konci 30 dní sa budete cítiť akoby ste prešli neobyčajnú cestu, ktorá je rovnako duchovná ako finančná. Uvidíte, ako s rastúcimi sumami bude rásť aj vaša predstava o tom, čo je možné. Možno ste začali s malými osobnými túžbami, ale ako ste sa posúvali v rámci výzvy, pravdepodobne ste pocítili v sebe posun a nutkanie k vytvoreniu niečoho väčšieho, niečoho, čo zmysluplne prispeje celému svetu.


Cvičenie s finančným termostatom vás nielen otvorí toku hojnosti, ale pomôže vám tiež objaviť vaše skutočné túžby, a to pre seba aj pre ostatných. V tomto procese sa naučíte dôverovať nekonečným zdrojom vesmíru a budete vedieť, že peniaze sú len nástrojom - nástrojom, ktorý môže poháňať sny, rozvíjať životy a vytvárať trvalý vplyv, ak je v súlade s vyšším cieľom.


Vďaka preprogramovaniu svojej mysle a rozšíreniu svojho duchovného chápania peňazí ste teraz lepšie pripravení priťahovať, riadiť a prúdiť hojnosťou, a to všetko pri prispievaní k vízii, ktorá siaha ďaleko za hranice osobného zisku. Takto funguje skutočná mágia vesmíru, ktorou si môžete zvýšiť svoj finančný termostat...


⭐️ Začnite svoju transformačnú cestu ešte dnes a objavte tajomstvo manifestácie skutočnej prosperity! ⭐️ Pridajte sa k tým, ktorí sa odvážili vykročiť zo zóny svojho komfortu, aby ODOMKLI SVOJ SKUTOČNÝ POTENCIÁL a NAPOJILI SA NA ZDROJ NEOBMEDZENEJ HOJNOSTI VESMÍRU - v súlade s cestou duše...


Tento ultimátny sprievodca presahuje typické New Age myslenie, ktoré len opisuje základné princípy Zákona príťažlivosti a jednoduché pozitívne afirmácie. Je to mocný nástroj na transformáciu, vytvorený tak, aby odomkol váš najhlbší potenciál a aktivoval vo vás mocnú tvorivú manifestačnú mágiu, s ktorou ste sa narodili... je čas rozpomenúť si, že VY STE TVORCOM SVOJEJ REALITY!!! Nikto iný za vás toto rozhodnutie neurobí... ani za vás túto cestu neprejde...


Vďaka vedecky podloženým informáciám a praktickým osvedčeným nástrojom nájdete na jednom mieste všetko, čo potrebujete na úspešnú manifestáciu života v súlade s vašim poslaním duše...


S Láskou,

4 KROKY AKO PREKONAŤ EMOCIONÁLNU BOLESŤ A ZAČAŤ ŽIŤ SVOJ ŽIVOT ZNOVA NAPLNO




Tento príspevok je k dispozícii zDARma pre všetkých, preto ak sa vám páčil, prípadne vás inšpiroval a radi by ste prispeli do kolesa Dharmy, môžete ma symbolicky POZVAŤ NA KÁVU 🕊😇🤍



>> ALCHÝMIA HOJNOSTI: OD NEDOSTATKU K BOHATSTVU A ÚSPECHU - SVOJPOMOCNÉ (A VEDOU PODLOŽENÉ) TRANSFORMAČNÉ TECHNIKY MANIFESTÁCIE

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page