top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

PORTÁL "LEVIA BRÁNA" (8/8/8) ~ MANIFESTAČNÁ SILA & OBROVSKÝ POSUN VEDOMIA

Updated: Jul 22

Portál Levia Brána sa aktivuje v dôsledku východu hviezdy Sírius, ktorá stúpa na oblohu každý rok počas leta a je spájaná s novými začiatkami, novými poznatkami, novým svetlom, novým Vedomím a myslením. Sírius je považovaný za naše duchovné Slnko a po zmiznutí z našej nočnej oblohy sa teraz pripravuje na svoj návrat. Mnoho starovekých civilizácií sledovalo vzostup Síria a verilo, že je to silný čas znovuzrodenia, hojnosti, duchovného pokroku a prechodu do vyššieho stavu Vedomia. Táto výnimočná nebeská udalosť vytvára magickú, vysoko vibračnú energiu, ktorá nám všetkým umožňuje spojiť sa s našou vlastnou vnútornou energiou Leva...

PORTÁL "LEVIA BRÁNA" (8/8/8) ~ MANIFESTAČNÁ SILA & OBROVSKÝ POSUN VEDOMIA

Art by Cosmic Collage


Aj keď presný "návrat" Síria späť na nočnú oblohu v konečnom dôsledku závisí od zemepisnej šírky, podľa toho, kde sa vo svete nachádzame, 8. august sa stal dátumom moci a transformačnej sily kvôli symbolike otvorenia portálu vďaka numerológii čísla 88.


V numerológii je 8. deň 8. mesiaca vysoko duchovným a energeticky nabitým časom. V tomto roku 2024 túto numerológiu umocňuje ďalšia 8, ktorá vzniká súčtom čísel roka (2+0+2+4=8)


Číslo 8 predstavuje nekonečno - nekonečnú dušu, ktorou sme, a nekonečnú cestu, ktorou sa vydáme. Predstavuje „večne vedomú“ časť našej duše; duša, ktorá žila a bude žiť dlho po tejto inkarnácii.


Číselný kód 888 predstavuje duchovnú inteligenciu a aktiváciu DNA. Verí sa, že v tento deň môžeme integrovať vysokofrekvenčné energie Síria priamo do našej bytosti. Túto energiu Síria môžeme považovať za kľúč, ktorý pomáha odomknúť vyššie povedomie, náš osud, nové vrstvy našej zmluvy o duši a svetelné kódy, ktoré sme prišli na túto Zem skúmať a pracovať s nimi.


Levia Brána nie je len o numerológii, ale aj o astrológii nakoľko zahŕňa Slnko v jeho vládnucom znamení Leva a východ hviezdy Sírius.


Sírius je jednou z najjasnejších hviezd na oblohe a je známy ako naše duchovné Slnko. Zatiaľ čo naše pozemské Slnko osvetľuje náš fyzický svet, ktorý je "ilúziou", naše duchovné Slnko osvetľuje pravdu našej nadčasovej Duše.


Dávni predkovia boli veľmi v súlade s hviezdou Sírus, pretože verili, že to bola brána do neba a domov vyšších vibračných Bytostí. Verili, že energia Síria nesie vysoko pokročilú múdrosť, ktorú môžeme využiť a použiť vždy, keď je Sírius na našej oblohe viditeľný.


V starovekom Egypte sa vzostup Síria na oblohu zhodoval so zaplavením Nílu. Považovali to za dar prosperity a plodnosti, a údajne si uctili túto hviezdu natoľko, že dokonca zosúladili svoje pyramídy s jej vzostupom.


Existujú tiež teórie, že pyramídy slúžili ako vysielače, ktoré pomáhali zosilniť energiu Síria, aby sa jeho správy mohli jednoduchšie prenášať a sťahovať dolu na Zem.


V tomto ročnom období je Veľká sfinga so svojimi levími vlastnosťami tiež v súlade so zverokruhom Leva. Verí sa, že toto zarovnanie pomáha pri prijímaní božských posolstiev od Isis a Anubisa, Bohyne a Boha spojených s hviezdou Sírius.


Neboli to len Egypťania, ktorí uctievali Síriusa, na celom svete od Mayov, po Sumérov, Babylončanov a kmeň Dogonov, existuje silné spojenie s touto jasne modrou hviezdou.


Aj keď je naše Slnko zodpovedné za vyžarovanie života pre naše fyzické telá, obzvlášť keď je vo svojom vládnucom znamení Leva, Sírius je zodpovedný za vyžarovanie života pre naše duchovné telá. To je dôvod, prečo otvorenie portálu Levej Brány môže priniesť prebudenie a pozdvihnúť naše Vedomie do nových výšin.


Zamyslite sa nad tým, čo chcete vo svojom živote vytvoriť, nechajte toto tvorenie vychádzať priamo z vášho srdca a potom ho dajte von do sveta, aby sa mohol prejaviť vo vašej realite.

Aj keď je tento Nov Mesiaca magickým časom na stanovovanie zámerov, je to tiež čas spojenia sa s vašim Vyšším Ja. V každom ohľade, nastavenia zámeru, a zameranie sa na spojenie a splynutie s vašim Vyšším Ja bude v tomto období omnoho silnejšie.


Vedomé prepojenie so svojim Vyšším Ja vám umožní dosiahnuť nové miesto slobody a moci. A možno namiesto toho, aby ste od Vesmíru žiadali veci a písali svoj dlhý zoznam prianí, buďte tenkokrát viac otvorení a prijímajte čokoľvek, čo vám Vesmír pošle do cesty, v stave absolútnej dôvery, že všetko sa odvíja pre vaše najvyššie dobro.


Vaše Vyššie Ja - Božstvo vo vás a okolo vás, vždy vie, čo je pre vás a cestu vašej Duše to najlepšie. Rozhodovanie a konanie z tohto stavu vám umožňuje pracovať v harmónii s Vesmírom a cestou vašej Duše. Pri práci z tohto miesta uvedomenia možno tiež zistite, že to, čo manifestujete vo svojom každodennom živote, je vždy automaticky zladené s tým, čo presne v danom období potrebujete.


Energia Leva je veľmi zameraná na srdce, je poháňaná srdcom. Takže sa vyhýbajte obmedzujúcim prejavom ega, a rozhodnite sa konať a pracovať s touto nádhernou energiou z miesta srdca.


Dovoľte svojmu srdcu, aby bolo vašim Sprievodcom... 👉 Rituál pre Portál Levej Brány nájdete >> TU.


S Láskou,

podpis Emilia Nora Elina




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page