top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁL PRE NOV MESIACA VO VÁHACH (6.10.2021): MANIFESTÁCIA LÁSKY, HOJNOSTI & HARMÓNIE

Updated: Dec 10, 2021

Októbrový Nov Mesiaca v znamení Váh je už takmer predo dvermi. Dňa 6. októbra o 13:05 nás príroda pozýva do svojho temného lona Stvorenia, ktoré v sebe uchováva dar nádeje a plodnosti, a pozýva nás, aby sme zapálili iskru nových začiatkov, tak ako to robili naši predkovia odpradávna. Je to skvelý čas pre stanovenie svojich zámerov, pretože energia Novu Mesiaca sa prirodzene zarovnáva a podporuje Cestu Zasvätenia. Je to začiatok úplne nového cyklu a inherentná magická životná sila srší vôľou žiť. Čokoľvek zasiate v tejto chvíli má skutočnú šancu vybojovať svoje miesto v manifestovanej realite. Fáza Novu Mesiaca je spojená s energiou ohňa v jeho najsurovejšej a prvotnej forme - vitalitou, ktorá vrcholí do procesu samotného zrodenia. Semená našich zámerov, plánov a túžieb, nabité obrovským výbuchom sily a ducha, prechádzajú studenou, húževnatou a plodnou zemou v čase svojej plodnosti - to je sila aktivovaná Novom Mesiaca. A tento oheň vo svojej plnej inštinktívnej sile môže byť váš, ak sa tak rozhodnete!


Októbrový Nov Mesiaca vo vzdušnom znamení Váh aktivuje rad ďalších planét, ktoré sú aktuálne taktiež v znamení Váh, čím sa zvyšuje intenzita povedomia o vytváraní rovnováhy v našich vlastných životoch.


Mars, Jupiter a Pluto sú v tejto dobe tiež veľmi aktívne, čo zafarbuje a formuje naše skúsenosti s týmto novým lunárnym cyklom. Možno sa budeme cítiť vášnivo a nebojácne, pokiaľ pôjde o vytvorenie väčšej rovnováhy v našich životoch.


Táto energia Novu Mesiaca vo Váhach prináša tiež hlbšie spojenie s energiou hojnosti a nájdenie spôsobov, ako nájsť rovnováhu medzi dávaním a prijímaním.


Kompletnú astrologickú predpoveď pre Nov Mesiaca vo Váhach >> nájdete TU.


Tento rituál je navrhnutý tak, aby vám pomohol vyťažiť čo najviac z harmonizačných a manifestačných energií októbrového Novu Mesiaca. Najlepšie je ho vykonať medzi 6. až 13. októbrom 2021


Ako vždy, upravte si rituál tak, aby vyhovoval vašim potrebám.


Budete potrebovať:

  • Nástroj na čistenie energie podľa vlastného výberu /vyskúšajte napr. naše prenosné TIBETSKÉ SPIEVAJÚCE MISY, ktoré nádherne doplnia váš oltár a vašu kolekciu spirituálnych harmonizačných nástrojov/

  • 10 listov (ak chcete pridať silnejšiu mágiu do rituálu, použite bobkový list, alebo môžete použiť kúsky/útržky papiera)

  • Pero / Fixka

  • Sviečka


Postup:

1.) Pripravte si všetky svoje rituálne pomôcky, a nájdite si tiché a bezpečné miesto, kde sa budete cítiť príjemne. Zapáľte si sviečku.


2.) Vezmite si do ruky svoje pomôcky na energetickú očistu a začnite čistením svojej aury. Efektívnym nástrojom pre očistu je napríklad biela šalvia a palo santo, k harmonizácii energie následne môžete použiť zvončeky, bubon, magické krištálové paličky na liečenie alebo tibetské misy. Pri čistení aury recitujte nasledujúce:


"Týmto čistím a nechávam odísť všetko, čo ťaží moju Dušu. Púšťam zo seba všetko, čo už neslúži môjmu najvyššiemu dobru. Odpájam sa týmto od svojich pripútaností, svojich úsudkov a svojho vnútorného hlasu pochybností, a zlaďujem sa so svojou pravdou, svojou Dušou a svojim najvyšším účelom.“


Teraz očistite svoj rituálny priestor a rituálne pomôcky, s ktorými plánujete pracovať. Pri čistení recitujte nasledujúce:


"Čistím tento priestor a tieto pomôcky energiou svetla a lásky. Tento priestor je teraz bezpečný, chránený a zladený s energiami najvyššieho Stvoriteľa.

Ďakujem. Ďakujem. Ďakujem."



3.) Pohodlne sa usaďte a začnite s dychovým cvičením, aby ste utíšili svoju myseľ. Niekoľkokrát sa zhlboka nadýchnite a vydýchnite. Ak máte k dispozícii nejakú riadenú meditáciu, s ktorou radi pracujete alebo hudbu, ktorá vás ukľudňuje, pokojne ju použite. Dôležité je, aby ste sa cítili čo najviac uvoľnení a zrelaxovaní.


4.) Po meditácii vezmite do rúk listy, v jednej ruke držte jednu polovicu a v druhej ruke druhú polovicu, zarecitujte nasledujúce /alebo pokojne povedzte, čo v danej chvíli cítite/:


"Ďakujem Ti, milovaná Matka Zem, za tieto Tvoje dary, aby som mohol/-la napísať svoje priania, stanoviť svoje zámery, a vrátiť ich späť svetu."


5.) Na prvých 5 lístov si napíšte, čo by ste chceli pritiahnuť do svojho života alebo čo by ste chceli manifestovať. V závislosti od veľkosti vašich listov môže byť pre vás najjednoduchšie dodržať niekoľko kľúčových slov pre každý list.


Na nasledujúcich 5 listov napíšte, čo by ste chceli vrátiť svetu alebo čo chcete ponúknuť svojmu životu a tým, ktorých milujete. Opäť platí, že v závislosti od veľkosti vašich listov sa možno budete chcieť držať niekoľkých kľúčových slov pre každý list.


6.) Zamyslite sa chvíľu nad tým, čo ste napísali - bolo pre vás jednoduchšie vymýšľať spôsoby, ako dávať alebo prijímať? Všímajte si aj to, kde ste možno "zápasili" alebo aké pocity a emócie vo vás vzbudili. Potom zmiešajte všetky listy dohromady.


7.) Choďte von pod tmavú nočnú oblohu a vráťte svoje listy späť do prírody. Môžete sa rozhodnúť zahrabať svoje listy do zeme alebo do kvetináča, alebo ich môžete ponúknuť potoku alebo vetru, resp. urobiť kombináciu. Robte to, čo je pre vás najpríjemnejšie.

Ak používate pri rituály bobkové listy, môžete ich jednoducho spáliť /buď v kotlíku alebo na inom bezpečnom mieste/.


8.) Potom, čo ste vrátili svoje listy späť Matke Zemi, na chvíľku sa zastavte a precíťte svoje spojenie s prírodou, ktorá vás obklopuje, ktorá je všade okolo vás. A ak chcete, vyslovte jednoduchú modlitbu:


"Ďakujem ti, milovaná Matka Zem, za všetko, čo poskytuješ, za všetky dary, ktoré nám každý deň ponúkaš. Ďakujem za hviezdy v noci, za stromy tancujúce vo vetre a jemný šum potoka. Ďakujem za všetky východy a západy Slnka, a za všetko, čo nám neustále vo svojej štedrosti ponúkaš. Ďakujem. Ďakujem. Ďakujem."


9.) Vráťte sa dovnútra a strávte nejaký čas v tichom rozjímaní, alebo sa venujte niečomu viac dynamickejšiemu a kreatívnemu, ako je tanec, maľovanie alebo jóga. Ak používate denník, zapíšte si doň svoje postrehy, myšlienky, ktoré sa objavili počas tohto rituálu.


Zhasnite sviečku mávnutím ruky a váš rituál je hotový.


Požehnaný Nov Mesiaca všetkým!


Ak chcete vedieť, čo si pre nás prichystal Vesmír na najbližšie obdobie mesiaca OKTÓBER 2021, prečítajte si kompletný astrologický prehľad najvýznamnejších udalostí >> prejsť na článok.



S Láskou,



P.S.: Tento príspevok je autorským článkom, preto ak ho túžite zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page