top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

KONCOROČNÝ RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BLÍŽENCOCH (8. DECEMBER 2022): AKCEPTÁCIA & UVOĽNENIE MINULOSTI

Updated: Nov 26, 2023

Posledný Spln Mesiaca v roku 2022 spadá do vzdušného znamenia zverokruhu, Blížencov, a prináša so sebou povznášajúcu energiu, ktorá nám pomáha nájsť vďačnosť na konci roka. Všetky Splny Mesiaca sú o vyjadrení emócií a dokončení emocionálnych cyklov. Spln Mesiaca v Blížencoch 8. decembra 2022 však navyše so sebou prináša so sebou pocit, že je čas na zmenu. Astrológia nám hovorí, že energia Blížencov je živá a prudko spontánna, takže tento Mesiac má tendenciu priniesť túžbu po zmene, i keď bez veľkého plánovania. To môže byť dobrá vec, pretože naša prvá myšlienka je častokrát to najlepšou myšlienkou – ale pre znamenia zverokruhu, ktoré zápasí s ovládaním svojich impulzov, to môže byť aj výhovorka na to, aby urobili nejaké pomerne bláznivé rozhodnutia. Našťastie, energia Blížencov je tiež rozumná a logická. Spôsob, akým budeme zvažovať naše plány pod vplyvom tejto lunácie, bude skôr racionálny a nezávislý, čo znamená, že naše prípadné impulzívne rozhodnutia nebudú poháňané emóciami. S blížiacim sa koncom roka 2022, tento Spln Mesiaca v znamení Blížencov je časom sily uvoľnenia všetkého, čo si už nechceme vziať so sebou do nového roka, a nájsť vďačnosť za lekcie a skúsenosti, ktorými sme v tomto roku prešli. Tento rituál vám k tomu pomôže...


RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BLÍŽENCOCH 2022

Je to posledný Spln Mesiaca v roku 2022 a možno sa cítime pripravení zmyť zo seba všetku tú energiu roka. Zatiaľ čo všetky Splny sú príležitosťou na očistenie a uvoľnenie, okolo tohto Splnu Mesiaca je trochu "lepkavej" energie.


Aj keď sme možno všetci dychtiví pustiť veci, ktoré sa nám zdajú byť náročné a ťažké, zrejme nás čaká ešte trochu práce. Možno sa od nás bude vyžadovať, aby sme s našou minulosťou posedeli o niečo dlhšie, kým ju budeme môcť úplne uvoľniť. Naša minulosť môže mať pre nás viac správ, viac darov, viac poznatkov, ktoré by sme nemali prehliadať.


Retrográdny Mars je taktiež veľmi aktívny počas tohto Splnu Mesiaca, čo ešte viac zvyšuje túto potrebu spomaliť a popremýšľať. Na povrch môžu vyplávať intenzívne emócie, ktoré nás povzbudia k tomu, aby sme sa hlbšie pozreli na ich korene. Je veľa vnútornej práce, ktorú môžeme urobiť pod týmto Splnom Mesiaca v Blížencoch, ak máme energiu a silu tam ísť.


Aby sme s týmto Splnom Mesiaca pracovali čo najefektívnejšie, bude dôležité ísť s prúdom, rešpektovať všetky pocity (aj tie nepríjemné) a dôverovať našej intuícii. Aj keď existujú príležitosti na vyjasnenie, možno považujeme za lepšie zamerať svoju pozornosť na reflexiu bez akéhokoľvek posudzovania.


Ak vás zaujíma mytológia súvisiaca so Splnami Mesiaca podľa aktuálneho ročného obdobia, ich pôvod a spirituálny význam, sledujte našu podstránku MOONOLÓGIA, kde nájdete vždy aktuálne zaujímavosti, ako aj tipy na oslavu či rituály >> prejsť na MOONOLÓGIU.


Kompletnú astrologickú predpoveď pre decembrový Spln Mesiaca v Blížencoch 2022 si môžete prečítať v príspvku SPLN MESIACA V BLÍŽENCOCH /8. DECEMBER 2022/: VYVÁRANIE MOSTU MEDZI NAŠIM ĽUDSKÝM JA & BOŽSKÝM JA.


TIP: Spln Mesiaca v Blížencoch je skvelým časom na vytvorenie Mesačnej vody, ktorá podporí "váš hlas" k lepšiemu vyjadreniu vašich myšlienok a "hlasu" vášho srdca >> MESAČNÁ VODA: AKO VYTVORIŤ MESAČNOU MÁGIOU NABITÚ VODU PRE OČISTU, MANIFESTÁCIU & POSILNENIE ZÁMEROV.

    Want to read more?

    Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

    bottom of page