top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

OČISTNÝ RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI (20.10.2021): SPOJENIE S POSVÄTNÝM MIESTOM SRDCA

Updated: Sep 25, 2023

Spln Mesiaca v ohnivom znamení Barana (20. októbra 2021) prináša so sebou intenzívnu vlnu energie. Aktivuje konfiguráciu známu ako T-kvadratúra, ktorá môže výrazne rozprúdiť veľké napätie, ale taktiež nás môže inšpirovať k pozitívnej akcii smerom k niečomu, čo už v našich životoch nefunguje. Pod vplyvom tohto Splnu Mesiaca možno budeme cítiť, že naše emócie sú obzvlášť zosilnené, alebo sa ocitneme tvárou v tvár nejakým našim podvedomým strachom, ktoré sme konečne pripravení prekonať. Vďaka všetkým týmto ohnivým energiám Splnu Mesiaca v Baranovi bol vytvorený aj tento rituál, aby vám pomohol znova sa spojiť so zámerom a túžbou vášho srdca.


Spojením so svojim srdcom môžete robiť jasnejšie rozhodnutia a byť si istí, že sledujete svoje skutočné volanie, bez ohľadu na to, čo sa okolo vás aktuálne odohráva.


Kompletný astrologický výklad k tomuto Splnu Mesiaca v Baranovi >> nájdete TU.


TIP: Októbrový Spln Mesiaca sa bežne nazýva Poľovnícky / Poľovníkov Mesiac (Hunter’s Moon), čím nadväzuje na európske a indiánske tradície, kde lovci používali svetlo v Splne na vystopovanie svojej koristi a doplnenie zásob na nadchádzajúcu zimu. Neo-pagani nazývajú tento mesiac ako Krvavý Mesiac (Blood Moon). Ak chcete vedieť prečo, čítajte viac na našej novej podstránke venovanej Mesačnej mágii >> MOONOLÓGIA.


Rituál Splnu Mesiaca v znamení Barana pre spojenie sa s túžbou srdca


Budete potrebovať:


Postup:

Tento rituál je najlepšie vykonať medzi 17.-29. októbrom 2021. V období medzi 17.-19.10. je taktiež aktívna Hviezdna Brána Arcturus, takže môžete využiť tento čas na posilnenie a umocnenie svojho rituálu.


1.) Použite svoj vybraný čistiaci nástroj na vyčistenie aury a potom okolia. Postup nájdete v predošlých príspevkov ohľadom rituálov na našom Blogu.



Ak chcete, pri čistení aury neváhajte recitovať nasledujúce:


"Uvoľňujem zo seba všetko, čo ma ťaží, a všetko, čo už nie je moje. Vlievam do svojho Bytia silu Lásky. Som očistená/-ý. Som celistvá/-ý. Som v úplnom súlade so svojou Dušou. Som očistená/-ý. Som celistvá/-ý. Som v úplnom súlade so svojou Dušou.“


Keď čistíte svoje okolie, pokojne recitujte:

"Čistím z tohto priestoru všetko, čo je ťažké, tmavé a už nepotrebné. Energia môjho priestoru je harmonizovaná, čistá a voľne prúdi. Môj domov teraz zapĺňa iba Svetlo. Harmónia a pokoj zapĺňa môj domov. Môj domov je svätyňou Lásky a Svetla. Energia môjho priestoru je harmonizovaná, čistá a voľne prúdi. “



2.) Po očistení nastavte svoj rituál nasledovne:

Zapáľte sviečky a položte ich v tvare štvorca na podlahu alebo na stôl (ubezpečte sa, že ste pod ne použili nejakú nehorľavú, ohňovzdornú podložku... v prípade núdze môžete použiť aj plech na pečenie).


Vezmite si misku so slanou vodou a umiestnite ju do stredu štvorca vytvoreného zo sviečok.

Papier a pero nateraz dajte nabok.


3.) Doprajte si pohodu a pohodlie, a potom jemne začnite trieť oblasť svojho srdcového centra krúživými pohybmi doľava (teda v smere hodinových ručičiek, ak si predstavíte hodiny s hodinami hore na hrudi), aby ste začali aktivovať energiu. Kruhy opakujte asi 1-2 minúty alebo 100-krát, ak môžete! Mohli by ste pri tom začať jemne hmkať alebo bzučať energiou, ale je to v poriadku, ak nie.


4.) Potom dajte ruky do modlitebnej polohy a položte ich na úroveň stredu srdca. Zatvorte oči a zhlboka sa nadýchnite 10-20x. Keď dýchate, predstavte si, ako sa vám otvára srdcové centrum. Môžete si to predstaviť ako otváranie púčikov kvetov, alebo ako guľu bieleho, zlatého alebo ružového svetla, ktorá sa postupne zväčšuje a zväčšuje.


Poznámka: ak nie ste najlepším vizualizátorom, môžete si tiež v tichosti opakovať „Otváram svoje srdcové centrum, aby som uvoľnil/-a a odomkol/-la svoje skutočné túžby.“


5.) Akonáhle sa budete cítiť pokojní a uvoľnení (môže to trvať viac ako 10-20 nádychov), jemne a potichu poproste svoje srdce, aby vám ukázalo alebo vám oznámilo svoju túžbu. Opýtajte sa srdca, čo od vás potrebuje. Môžete sa to prejaviť vo forme napísaných slov alebo náhlej vízie, môžete "počuť", ako vám to srdce "hovorí", alebo môžete mať jednoducho pocit alebo „vedieť“. Dôverujte všetkým pocitom alebo správam, ktoré prichádzajú, a snažte sa nesúdiť. Nechajte to prúdiť vo svojej jednoduchosti.


6.) Teraz si vezmite pero a papier a začnite si písať, aké správy ste prijali, aké myšlienky sa práve odvíjajú vo vašej mysli, aby ste si ich neskôr zapamätali. Neváhajte písať toľko alebo tak málo, ako sa vám páči, ako vám to vyhovuje. Tento rituál je o vás, a pre vás.


7.) Akonáhle skončíte s denníkom, prstom začnite krúžiť v miske so slanou vodou v ľubovoľnom smere a opakujte nasledujúce (alebo pokojne v danej chvíli povedzte, čo chcete, čokoľvek v tomto momente cítite):


"Uvoľňujem zo seba a zmývam všetky obavy včerajška, a uvoľňujem sa od prekážok, ktoré ma držia. Odpúšťam a opúšťam minulosť a viem, že už ju viac nepotrebujem nosiť so sebou, pretože naplnila svoj účel. Zmývam týmto svoje obavy a nahrádzam ich múdrosťou svojho srdca. Túžba môjho srdca (tu vložte túžbu srdca, ktorú ste prijali v myšlienkách či svojich víziách) teraz prúdi mnou a vedie ma na každom kroku. Nič nie je nemožné, pokiaľ nasledujem túžbu svojho srdca."


9.) Vezmite si misku so slanou vodou k drezu a jemne ňou lejte na každú ruku, ako by ste si ich umývali.


10.) Opláchnite si ruky pod čistou, tečúcou vodou a následne ich vysušte.


11.) Nechajte sviečky v bezpečí dohorieť, alebo ich zhasnite silným mávnutím ruky. Svoj denník si môžete nechať na bezpečnom mieste, aby ste si mohli pravidelne pripomínať túžbu svojho srdca, alebo sa ho môžete rozhodnúť spáliť pomocou plameňov vašich štyroch sviečok. (Ak zvolíte tento krok, urobte to v bezpečí a majte v blízkosti samostatnú misku s vodou alebo kotlík, do ktorého môžete vhadzovať papiere, keď budú príliš horúce.)


Požehnaný Spln Mesiaca vám všetkým, Priatelia!


S Láskou,





P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼



コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page