top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁL "STRIHANIA ŠNÚRY" PRE SPLN MESIACA V ZNAMENÍ VODNÁRA (22.8.2021)

Updated: Aug 26, 2021

22. august 2021 prináša druhý Vodnársky Spln Mesiaca. Je potrebné zmieniť, že je pomerne zriedkavé mať dva Splny Mesiaca po sebe v tom istom znamení zverokruhu, čo však ale naznačuje silnú energiu Vodnára, ktorá prúdi po našej kozmickej oblohe. Znamenie Vodnára predstavuje "ten, kto nesie vodu", ktorý má schopnosť zachytiť emócie (vodu) sveta, transmutovať ich pomocou sily vzduchu, a očistené a obnovené ich vrátiť na Zem.


Kedykoľvek máme silnú energiu Vodnára, dostávame od Vesmíru dodatočnú podporu na posun a vyčistenie hustých energií. Možno tiež zistíme že tento Augustový Spln funguje v akomsi tandeme s energiami, ktoré sme zažili počas predchádzajúceho júlového Vodnárskeho Splnu Mesiaca /viac info k tejto energii Mesiaca v Splne nájdete TU/.


Tento rituál je navrhnutý tak, aby vám pomohol objať vlastného vnútorného "nositeľa vody", aby ste mohli odstrániť všetky kordy / šnúry od pripútaností, ktoré už neslúžia vášmu najvyššiemu dobru. Úplný astrologický výklad k augustovému Splnu Mesiaca nájdete TU.



Rituál strihania šnúry pre Spln Mesiaca v znamení Vodnára, august 2021


Budete potrebovať:


  • Nástroj na čistenie aury podľa výberu >> vyskúšajte napr. našu NOVINKU na eShope >> prenosné ČAKROVÉ TIBETSKÉ SPIEVAJÚCE MISY, ktoré nádherne doplnia váš oltár a vašu kolekciu spirituálnych harmonizačných nástrojov

  • Džbán/Fľaša vody

  • Pero a papier


Postup:


1.) Majte svoje rituálne pomôcky pred sebou a začnite očistením aury pomocou zvoleného nástroja. Efektívnym nástrojom pre očistu je biela šalvia a palo santo, k harmonizácii energie následne môžete použiť zvončeky, bubon, magické krištálové paličky na liečenie alebo tibetské misy. Pri čistení aury recitujte nasledujúce:


"Čistím a uvoľňujem všetku energiu, ktorá mi už neslúži. Čistím a uvoľňujem všetku energiu, ktorú už nepotrebujem mať pri sebe. Vytváram okolo seba ochranný štít pomocou sily svetla. Som v bezpečí, som chránený/-á, som očistený/-á, žiarim. “


Teraz vyčistite svoje okolie a svoje krištály, ak ich budete používať, a pritom recitujte nasledujúce:


"Čistím svoj priestor svetlom a láskyplnou energiou. Láska a svetlo ma teraz obklopujú. Čistím svoj priestor s láskou a pokojom. Láska a mier ma teraz obklopujú. Čistím svoj priestor bezhraničným bielym svetlom. Som v bezpečí. Som chránený/-á. Prebýva tu len dobro.“


2.) Pohodlne sa posaďte, uvoľnite sa, vezmite si do ruky krištály /ak chcete/ a začnite s hlbokým nádychom a výdychom, opakujte dovtedy, až budete cítiť pokoj v mysli. Možete si k tomu pustiť riadenú meditáciu alebo meditačnú hudbu, výber je na vás. Predpokladám, že ak ste "zablúdili" na tieto stránky, máte už nejaké skúsenosti s meditáciou a vedomým dýchaním. Ak nie, veľa inšpirácii k tejto téme nájdete napr. aj na YouTube.



3.) Keď skončíte s meditáciou, vezmite si pero a papier a napíšte si 1-3 situácie z vášho života, kde sa cítite byť pripútaní, /situácie / osoby / miesta, ktoré by ste chceli uvoľniť a pustiť ich, keďže už neprospievajú vášmu rozvoju. Tu je návod, ako začať:


"Uznávam, že som pripútaný/-á k ......................... a držím sa toho aj keď viem, že toto puto je pre mňa nezdravé, pretože .....................

Ďakujem tejto šnúre pripútanosti za to, že ma naučila ......................, ale je už načase to nechať odísť. Chcem to nechať odísť.

Chcem byť slobodný/-á a zbavený/-á tejto šnúry.“


4.) Zložte papier a vložte ho do džbánu s vodou. Teraz budete svojim vlastným "nositeľom vody" a budete transmutovať energie týchto pripútaností.


Držiac džbán v oboch rukách a stojac nad umývadlom alebo v záhrade, recitujte nasledujúcich deväťkrát. Pri deviatom opakovaní vylejte vodu a vráťte ju späť Zemi. Papier zahoďte, alebo po vysušení spáľte.


"Počas tohto Splnu Mesiaca prestrihujem všetky šnúry, všetky negatívne a deštruktívne putá, ktoré už neslúžia môjmu najvyššiemu účelu. Žiadam, aby sa teraz uvoľnili všetky energetické šnúry v mojom biopoli, mojej aure, ktoré už nie sú v súlade s láskou, svetlom a pozitívnym úmyslom. Ďakujem. Ďakujem. Ďakujem."


6.) Ak máte chuť, ukončite tento rituál vypitím pohárom čistej vody alebo upokojujúcou šálkou bylinkového čaju.


Váš rituál je teraz dokončený!


Požehnaný Spln Mesiaca všetkým!!! 💜🌕♒


S Láskou,



P.S.: Ak sa vám páčil tento príspevok a máte túžbu ho zdieľať, pokojne tak urobte aj s uvedením linku na tento web, budem veľmi rada.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page