top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁL UVOĽNENIA & LIEČENIA PRE ZATMENIE MESIACA V BÝKOVI (19.11.2021)

Updated: Dec 10, 2021

Mesiac november 2021 so sebou prináša čiastočné Zatmenie Mesiaca v Splne v znamení Býka (19.11.2021). Toto Zatmenie prináša vlny transformačnej energie, čo nám umožňuje urobiť skok vo vývoji nášho Vedomia. Zatmenia majú tendenciu prinášať osudové udalosti a postaviť nás tam, kde potrebujeme byť. Ak sa odovzdáme tejto energii Zatmenia v zemskom znamení Býka, možno zistíme, že zo svojich životov uvoľňujeme niečo, čo nám bráni v prístupe k Láske, ktorou sme. Počas tohto obdobia Zatmenia sa môžu rozprúdiť aj srdcové záležitosti a zvýrazniť sa v rámci našich vzťahov. Dovoľte týmto energiám Zatmenia, aby na vás mohli pôsobiť svojou mágiou a vedzte, že čokoľvek sa v tomto období stane, pomôže to podporiť rast vašej Duše.

Kompletnú astrologickú predpoveď pre Zatmenie Mesiaca v znamení Býka a jeho spirituálny význam >> nájdete TU.


Ak chcete pracovať s týmito silnými, transformačnými energiami, v nasledujúcej časti vám ponúkam jednoduchý rituál, ktorý vás tým prevedie.


RITUÁL ZATMENIA MESIACA V ZNAMENÍ BÝKA

Tento rituál je najlepšie vykonať v období medzi 16. a 24. novembrom 2021.


Budete potrebovať:

Postup:

1.) Začnite čistením aury pomocou nástroja, ktorý si vyberiete. Ak ste v tomto nováčikovia, prečítajte si niektoré z predošlých príspevkov s rituálmi, kde je postup podrobnejšie vysvetlený. Pri čistení si pokojne odrecitujte nasledujúcu mantru/modlitbu:


„Očisťujem svoje telo, myseľ i Ducha, s ľahkosťou a láskou v srdci. Uvoľňujem týmto všetky svoje boje minulosti, očisťujem svoju energiu a otváram svoje srdce. Moje srdce je teraz otvorené a zladené s energiou najvyššieho Stvoriteľa."


Ďalej očistite svoje okolie. Neváhajte a zarecitujte nasledovné:


„Čistím tento priestor svetlom a láskyplnou energiou. Do tohto priestoru môže vstúpiť len pozitívna energia. Čistím tento priestor svetlom a láskyplnou energiou. Je pre mňa bezpečné tu pobývať, je pre mňa bezpečné nazývať tento priestor domovom. Môj domov je očistený a moja energia obnovená."


2.) Zapáľte teraz sviečku a položte ju na oltár, stôl alebo bezpečne na zem pred seba.

3.) Urobte si pohodlie a začnite s ľuboľnou meditáciou, aby ste uvoľnili svoju myseľ a otvorili svoje srdce. Ak chcete, vyskúšajte meditáciu Toma Kenyona, Heart Chakra Meditation alebo meditáciu Márie Magdaleny /alebo čokoľvek vhodné nájdete dostupné na YouTube/. Táto meditácia je navrhnutá tak, aby pomohla otvoriť a aktivovať vaše srdcové centrum a uvoľniť akúkoľvek stagnujúcu energiu. Táto riadená meditácia zameraná na čakru srdca môže tiež pomôcť aktivovať a rozšíriť vaše energetické pole. Meditačná zvuková stopa vás prevedie každým krokom.



4.) Keď je vaša meditácia dokončená, vezmite si jeden zo svojich kvetov/listov alebo krištálov (alebo skombinujte všetky tieto možnosti) a popremýšľajte o niečom, čo by ste chceli zo svojho života uvoľniť alebo opustiť. Vyslovte nahlas, čo by ste chceli vypustiť, a potom svoje želanie "vyfúknite" do kvetu alebo krištálu a položte ho vedľa sviečky.


5.) Vezmite si svoj ďalší kvet/list/krištál a premýšľajte o niečom, čo chcete uvoľniť, čo vám bráni v prístupe k Láske, ktorou ste. Ešte raz to nahlas vyslovte a potom fúknite do kvetu/listu/krištálu. Položte ho vedľa sviečky. Tento proces zopakujte ešte 3-krát pomocou nasledujúcich pokynov:

  • Zamyslite sa nad svojim správaním/vzorcami, ktoré chcete uvoľniť, pokiaľ ide o vaše vzťahy. Vyslovte to nahlas a potom fúknite do kvetu.

  • Zamyslite sa nad zlozvykom, ktorého by ste sa chceli zbaviť, a ktorý vám bráni vo vytváraní dôvernejších vzťahov. Vyslovte to nahlas a potom fúknite do kvetu.

  • Zamyslite sa nad presvedčením, ktoré by ste chceli uvoľniť, a ktoré vám bráni vstúpiť do svojej plnej sily. Vyslovte to nahlas a potom fúknite do kvetu.

  • Neváhajte a zopakujte tento proces pre všetky zostávajúce kvety/listy alebo krištály. Tieto výzvy môžete zopakovať alebo si vymyslieť svoje vlastné.

6.) Keď skončíte s uvoľňovaním, vezmite všetky svoje kvety/listy/krištály a pekne ich poukladajte do kruhu okolo sviečky. Vytvorte mandalu, tvar alebo ich umiestnite podľa vlastného uváženia. Dovoľte, aby z tohto rituálu bol čo najviac kreatívny/meditatívny proces. (Možno budete chcieť urobiť tento rituál niekde, kde to môže byť ponechané niekoľko týždňov, ak je to možné.)


Ak chcete, môžete použiť svoje kvety/listy/krištály na vytvorenie nasledujúcich tvarov:


Trojuholník: predstavuje myseľ, telo a ducha

Kruh: predstavuje celistvosť alebo dokončenie

Srdce: predstavuje Lásku

Rovné čiary: posvätná mužská energia

Krivky: posvätná ženská energia


7.) Po dokončení položte ruky na svoje centrum srdca. Zatvorte oči a 10 krát sa zhlboka nadýchnite, aby ste mohli len tak byť.


8.) Nechajte svoju myseľ, aby bola navštívená a nasýtená akýmikoľvek správami, myšlienkami alebo pocitmi, ktoré sa počas tohto rituálu objavia. Zapíšte si ich prípadne do vášho denníka.


9.) Na ukončenie rituálu odrecitujte nasledovné alebo pokojne povedzte, čo práve cítite:


„Vzývam svojich najvyšších duchovných sprievodcov a anjelov, aby mi pomohli zostať v mojom strede a zostať v pokoji. Nech sa všetky zámery, ktoré som si stanovil/-a počas tohto rituálu, prejavia pre moje najvyššie dobro. Ďakujem. Ďakujem. Ďakujem."


10.) Zhasnite sviečku. Listy/kvety/krištály si môžete nechať ako dekoráciu až do najbližšieho Zatmenia (4. decembra), ak je to možné, alebo môžete vaše kvety/listy vrátiť späť do prírody – urobte čokoľvek cítite ako správne.


TIP: Prehľad najdôležitejších Lunárnych fáz pre aktuálny mesiac spolu s mystickým významom konkrétneho mesiaca k vašej magickej & spirituálnej práci >> nájdete TU.


TIP: Toto magicko-tajomné novembrové obdobie je skvelým obdobím na prácu s divinačnými nástrojmi, ak ste ešte nezačali, je najvyšší čas. Postup ako na to, nájdete v jednotlivých príspevkoch tohto Blogu:



Dajte prípadne prostredníctvom komentu alebo správy vedieť, ako vám to ide a ako ste v tejto oblasti intuitívnej komunikácie s vyšším svetmi postúpili...



S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼


Ak cítite, že chcete pomôcť znovu objaviť vaši Silu postredníctvom zosúladenia sa s najvyšším potenciálom & poslaním vašej Duše, nechajte si urobiť váš osobný výklad.




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page