top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁLY PRE NOV MESIACA V PANNE: MANIFESTÁCIA NAJVÄČŠIEHO POTENCIÁLU & LIEČENIE VNÚTORNÉHO DIEŤAŤA

Updated: May 13

Čistý, "zelený" a pokojný? To je recept na úspech, pretože Nov Mesiaca v znamení Panny presúva naše zameranie na veľké upratovanie, liečenie a zdravé systémy. Ako znamenie symbolizované Pannou alebo Pannou nesúcou pšenicu, je Panna puristickým a "zeleným palcom" zverokruhu. Dobre si premyslite, aké semienka chcete zasadiť počas tohto lunárneho cyklu. (A aby ste dosiahli najlepšie výsledky, uistite sa, že majú kvalitu dedičstva a že „pôda“ je organická.) Usilovná Panna tiež oceňuje účinnosť a efektivitu - ale nie bez dávky zemskej zmyselnosti. Vytvorte si rutinu, v štýle "nastav a zabudni," a z ostatných si urobte lahodné rituály. Malé veci teraz robia veľké rozdiely! V tomto príspevku nájdete návody na rituály pre Nov Mesiaca v Panne, aby ste z tejto lunácie vedeli vyťažiť čo najviac. Pripravení? Tak poďme na to...

RITUÁLY PRE NOV MESIACA V PANNE: MANIFESTÁCIA NAJVÄČŠIEHO POTENCIÁLU & LIEČENIE VNÚTORNÉHO DIEŤAŤA

V nasledujúcej časti ponúkam sedem spôsobov, ako najefektívnejšie využiť tento silný, magický, lunárny potenciál Novu Mesiaca v Panne...


1. CHOĎTE NA "ZELENO"

Panna je udržateľný, obnoviteľný „čistiaci prostriedok zverokruhu“ a la Marie Kondo, ktorý sa vždy snaží upratať veci - ale iba najčistejším a najmenej toxickým spôsobom. Pretože mnohí z nás budú teraz v práci a v škole tráviť viac času v interiéri, urobte všetko pre to, aby sa vám lepšie v tomto priestore dýchalo.


Ak žijete v rušnej mestskej oblasti, zvážte kúpu vzduchového filtra na odstránenie alergénov, ako je prach, peľ a srsť zvierat. Alebo si naplňte svoj priestor izbovými rastlinami (dokonalé čističe vzduchu!). Neustále sa inšpirujte a obklopujte listnatou ríšou divov.


2. BUĎTE ZMENOU, KTORÚ CHCETE VIDIEŤ VO SVETE

V týchto časoch prebiehajúcich politických nepokojov, extrémov spojených s počasím a sociálnych konfliktov je lákavé stiahnuť sa do samoty. Ale to nie je to, čo dobrotivá Panna chce (alebo čo je dôležité, čo ľudstvo potrebuje). Matka Tereza, ako kvintesenčná Panna, raz povedala: „Našla som paradox, že ak milujete spôsobom, až to bolí, od toho momentu nemôže byť viac bolesti, iba viac lásky.“ Na týchto slovách nikdy nezáležalo viac.


Neexistuje žiadny dôvod, pre ktorý by ste mohli prispieť - či už časom, peniazmi alebo oboma. Štúdie ukazujú, že prispievaním do vašej komunity sa stávate zdravšími a menej stresovanými - na čo teda čakáte? Najnovšie štúdie z oblasti psychológie hovoria, že nie pud sebazáchovy je tým najsilnejším pudom, geneticky daným emocionálnym spúšťačom, pre naše "prežitie", ale potreba byť súčasťou niečoho väčšieho, byť osohom pre svoju komunitu, svoje okolie.


3. DOPRAJTE SI SVOJU DENNÚ DÁVKU STAROSTLIVOSTI O SEBA

Panna je symbolom posvätnej starostlivosti o seba a tento lunárny čas môže zvýšiť váš režim výživy a kondície. Ak váš zhovorčivý Merkúr, vládca znamenia Panny, nevie presne ako na to, najmite si k tejto úlohe priateľov. Motivujte sa navzájom ako priatelia - môžete spoločne streamovať cvičenia, vykonávať týždenné kontroly alebo zdieľať výsledky v tej istej aplikácii. Zoznámte sa s víkendovými cyklovýletmi alebo vybehnite do prírody na mieste s legendárnymi turistickými chodníkmi. Pretože metodická Panna miluje kroky pri učení, vyskúšajte si nové choreografie alebo si dajte lekcie tanca.


4. NAUČTE SA PRIJÍMAŤ

Áno, altruistická Panna je o nezištnej službe a dokonca o obetovaní - ale tento duch prúdi len jedným smerom. Nov Mesiaca v Panne nám pripomína, aby sme boli vnímaví k láskavosti a štedrosti ostatných. Ako často sa pristihnete, keď hovoríte: „Ja to zvládnem.“ alebo „Som v pohode!“, aj keď ste v skutočnosti preťažení a na pokraji stresu? Pod týmto Novom Mesiaca v pokornej a skromnej Panne buďte ochotní zamávať bielou vlajkou a priznajte si, že sa vám pomoc od ostatných zíde.


Viete, aký je to dobrý pocit byť "tam" pre ostatných, tak sa prestaňte starať o to, že ste „bremenom“, a dajte priateľom a rodine možnosť byť "tu" na oplátku pre vás. Práca v tíme vám všetkým môže uľahčiť život!


5. "VYPRÁZDNITE POHÁR"

Máte aj vy neporiadok v hlave? Zenoví budhisti rozprávajú príbeh Nan-ina, japonského majstra, ktorý nalieval čaj do pohára hosťujúceho profesora, až kým nebol plný - a potom stále lial a lial. Keď profesor protestoval, že mu pohár preteká, Nan-in mu odpovedal, že rovnako ako pohár, aj hlava učenca je často plná názorov, ktoré mu znemožňujú ukázať Zen /stav pokojnej pozornosti, v ktorom sa činy riadia skôr intuíciou než vedomým úsilím/. Najprv musia "vyprázdniť svoj pohár".


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page