top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
RITUÁL PRE NOV MESIACA V PANNE 2024: PREDEFINOVANIE ZDRAVIA & OBJATIE ROVNOVÁHY V ŽIVOTE + AFIRMÁCIE
© Copyright

SEZÓNA RAKA 2022 & JEJ MOCNÝ VPLYV NA JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA ZVEROKRUHU

Začiatok SEZÓNY RAKA a LETNÝ SLNOVRAT spadá na rovnaký deň 21. júna 2022, čím odštartuje mesiac určený na oddych, relaxáciu a zladenie sa s vašou vnútornou, emocionálnou stránkou. V astrológii dátum Letného slnovratu na severnej pologuli vždy označuje vstup Slnka do znamenia Raka, ako aj oficiálny začiatok leta. A keďže oslavujeme najdlhší deň v roku a zvestujeme obdobie slnečného svitu, pocítime aj my posun v astrologických vibráciách, pretože sladká, starostlivá a citlivá energia Raka prevezme vládu nad Vesmírom až do 22. júla. Vodné znamenia Raka, Škorpióna a Rýb šťastne preplávu Sezónou Raka, zatiaľ čo kardinálne znamenia Baran, Váhy a Kozorožec sa musia tentokrát o niečo viac snažiť, aby sa udržali nad vodou. Kým jarná sezóna bola predovšetkým o novinkách a pridávaní väčšej rozmanitosti do vášho života, leto je predovšetkým o tom, že vezmete to, čo ste už "našli", a vnesiete to do svojho života, najmä teraz, keď je Slnko v Rakovi. Premieňate svojich kamarátov na svojich priateľov, zbližujete sa so svojimi blízkymi a dostávate sa do kontaktu so svojimi koreňmi – svojou históriou, zázemím a rodinou. Je to neodmysliteľne emocionálny čas (čo dáva zmysel – Rak je dôverne známy ako jedno z najnáladovejších znamení! Určite viete, o čom hovorím, ak máte vo svojom okolí Raka:), ale to z toho vôbec nerobí nejaký nepríjemné obdobie nabité preexponovanými emóciami. Skôr naopak. Dokonca aj ten najotvorenejší človek sa v Sezóne Raka môže cítiť viac introvertný a vtiahnutý do seba. Je to preto vhodný čas zamerať sa na to, na kom alebo na čom najviac vo vašom živote záleží. Rak je znamením zameraným tiež na rodinu, tak jej jednoducho zavolajte! Ak váš vzťah s vašou biologickou rodinou nie je úplne najlepší, môžete sa sústrediť na oslavu a posilnenie vašich vzťahov s vami vybranou rodinou duše... pripravení dozvedieť sa viac o tom, ako využiť túto Sezónu vo váš najvyšší prospech? Čítajte ďalej....

SEZÓNA RAKA 2022

Art by Emilia Nora Elina


Symbol znamenia Raka reprezentuje krab, a jeho príbeh je prekvapivý a srdečný. Račí krab bol neohrozeným ochrancom morí. Vždy, keď boli jeho kamaráti z morských živočíchov v nebezpečenstve, krab ich ochraňoval, zastával sa ich a bol im lojálny. Jedného dňa bol krab rozdrvený v snahe ochrániť jedného zo svojich morských priateľov. Na počesť jeho statočnosti a lojality boli kúsky kraba rozptýlené na oblohu a vytvorili nádherne žiarivé hviezdy, ktoré dnes tvoria súhvezdie Raka.


Kedykoľvek sa pozrieme na súhvezdie Raka alebo vstúpime do obdobia Raka, je to naša pripomienka, že aj my môžeme byť lojálni, že aj my sa môžeme postaviť za tých, ktorých milujeme, a že aj my máme rovnakú statočnosť a silu v našich srdciach.


Krab nie je ten najväčší, najsilnejší ani najnebezpečnejší tvor v mori. V skutočnosti to nie je zviera, na ktoré by sme mysleli, keď počujeme slová ako "ochranca", a napriek tomu, napriek svojmu vonkajšiemu vzhľadu, bol krab tým všetkým.


Ak sa občas cítite "malí", nehodní alebo neschopní zvládnuť niečo, čo sa vo vašom živote odohráva, Sezóna Raka je vaším časom, aby ste sa zbavili svojich strachov, neistoty a spojili sa so silou svojho srdca.


Krab získava svoju moc, silu, svoju dravosť nie zo svojho fyzického tela, nie zo svojich vedomostí, ale zo svojho srdca. Keď sa naše srdce rozšíri, keď sa spojíme s láskou, ktorou sme, a láskou, ktorá nás obklopuje, aj my dokážeme nájsť svoju odvahu, súcit a silu pre zvládnutie akýkokľvek výziev v živote. Aj my sme schopní postaviť sa za seba, za svojich blízkych a za život, po ktorom túžime.


SEZÓNA RAKA 2022

Začiatok Sezóny Raka je vždy priaznivý čas, keďže dokonale ladí so Slnovratom. Slnovrat je bodom vysokej energie v našom roku, kde sa závoj stenčuje a liečivé sily Matky Prírody sú najsilnejšie. Spojením sa so súcitnými a srdečnými energiami, ktoré prináša Sezóna Raka, sa môžeme lepšie zosúladiť, aby sme prijali liečivé vibrácie, ktoré ponúka Slnovrat.


Okrem Slnovratu je aj Sezóna Raka 2022 pomerne rušná! Prináša Račí Nov Mesiaca, retrográdny Neptún, retrográdny Cheirón, náš druhý Superspln Mesiaca v rade v znamení Kozorožca a otvorenie brány Sírius, ku ktorému dôjde, keď sa naše Slnko zarovná s fixnou hviezdou Sírius. Sírius je známy ako naše Duchovné Slnko, vďaka čomu je táto udalosť jednou z kľúčových udalostí tejto Sezóny.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page