top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SEZÓNA ŠKORPIÓNA 2024: ČAS VEĽKEJ INTENZITY, HĹBKY A TRANSFORMÁCIE + HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA

Updated: 1 day ago

Vitajte v tajomnom období dušičiek a čarodejníc! Sezóna Škorpióna 2024 - prichádzajúca medzi 23. októbrom (00:15 hod.) a 21. novembrom (20:56hod.) - sa drží svojich vysoko transformačných a emocionálnych vibrácií. Bez ohľadu na naše znamenie zverokruhu budeme všetci inšpirovaní k tomu, aby sme ste stelesnili archetyp šamana a hľadali hlboké, duchovné pravdy, pretože sa vám priamo pred očami rozvinú nové cesty. Pri Novoluní 1. novembra v Škorpiónovi si stanovte zámer zhodiť svoju starú kožu a umožniť, aby sa priamo pod ňou vyvinula vaša nová, vylepšená verzia. Pluto - planéta transformácie a kolektívnych zmien - sa pred vstupom do Vodnára (nadobro) 19. novembra nachádza na jednom z najsilnejších miest na oblohe. Tento posun, ktorý sa udeje raz za storočie, uzatvára evolučnú fázu, ktorá sa začala už v roku 2008! Aj keď časť z nás ešte stále nostalgicky spomína na minulosť, kolektívne aj osobne sa posúvame vpred. To sa stane veľmi zrejmým hneď po príchode 3. novembra, keď sa poháňaný Mars zrazí s Plutom, aby v nás podnietil silnú túžbu po úspechu. Našťastie toto obdobie prináša aj oslobodzujúci vplyv Uránu, ďalšieho nebeského hurikánu, ktorého úlohou je oslobodiť nás od stagnujúcej energie, ktorá nám môže brániť v dosiahnutí našej skutočnej geniality. Akékoľvek zmeny, ktoré v tejto Sezóne Škorpióna 2024 prídu, prichádzajú ako forma oslobodenia, aj keď sa to v danej chvíli môže zdať inak. Napokon venujte pozornosť témam, ktoré sa vo vašom živote objavia okolo 4. novembra, keď Mars vstúpi do Leva, pretože vám to napovie, akú osobnú prácu budete potrebné vykonať predtým, keď začiatkom decembra vstúpi do svojho retrográdu. Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa všetko potrebné o Sezóne Škorpióna 2024, a aké spirituálne výzvy prináša pre vaše konkrétne znamenie zverokruhu...

SEZÓNA ŠKORPIÓNA 2024: ČAS VEĽKEJ INTENZITY, HĹBKY A TRANSFORMÁCIE + HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA

Dňa 23. októbra 2024 Slnko opúšťa znamenie Váh a začína sa Sezóna Škorpióna 2024, ktorá nám prináša pozvanie prijať intenzitu a privítať celú škálu emócií: toto obdobie nám pripomína, že len ak sa naučíme byť plne prítomní s nepohodlím, môže dôjsť k skutočnej transformácii.


Toto ročné obdobie je príležitosťou na prehĺbenie pochopenia našich podvedomých túžob a motivácií a na podporu hlbšej emocionálnej intimity so sebou samými aj s druhými.


Začiatok Sezóny Škorpióna je obzvlášť dôležitý pre tých z nás, ktorí sa narodili s natálnym umiestnením v pevných znameniach (Býk, Lev, Škorpión, Vodnár). Jedinci, ktorých osobne ovplyvní tranzit Slnka cez Škorpióna, budú mať príležitosť zamerať sa na svoju cestu osobnej transformácie, uvedomiť si, čoho sa potrebujú vzdať, a získať nové poznatky o svojej psychológii a emocionálnej povahe...


Od Sezóny Váh k Sezóne Škorpióna: Konfrontácia s našimi obmedzeniami

Kamkoľvek sa Slnko presunie, tam smeruje aj naša vedomá pozornosť. Sezóna Váh priniesla pozornosť na hodnotu vzťahov a cestu spoznávania seba samých cez zrkadlo druhých. Toto ročné obdobie zvýraznilo naše hľadanie harmónie a pokoja a ponúklo nám príležitosť všimnúť si nerovnováhu v našich životoch a vzťahoch.


V Sezóne Váh 2024 sme zažili významné premeny: Zatmenie Slnka v znamení Váh a mocný Spln v Baranovi nás vyzvali k drastickej obnove našich vzťahov a povzbudili nás, aby sme sa vzdali alebo transformovali tie spojenia, ktoré už nie sú v súlade s naším rastom alebo ho nepodporujú.


Začiatok Sezóny Škorpióna 2024 spolu s aktuálnym tranzitom Merkúra cez toto znamenie nás inšpiruje k prehĺbeniu našej introspekcie, k zamysleniu sa nad cestou, ktorou sme prešli počas nedávneho obdobia Zatmenia, a k integrácii posunov, ktoré sa udiali vo vnútri aj navonok.


Sezóna Škorpióna upriamuje našu pozornosť na proces prehlbovania vzťahov a vytvárania hlbších spojení s druhými prostredníctvom zdieľanej zraniteľnosti a emocionálnej intimity. Škorpión je fixné, jinové a vodné znamenie, ktoré nás učí prekročiť povrchné vzťahy a nadviazať spojenie na hlbšej úrovni.


Dôvera sa počas tohto obdobia stáva ústrednou témou, ktorá nám ponúkne príležitosti zdokonaliť našu schopnosť dôverovať sebe samým a rozoznať, kedy je vhodné dôverovať iným...




Sezóna Škorpióna 2024: Zladenie sa so životnými cyklami

Vstup Slnka do Škorpióna nám pripomína, že všetko sa neustále premieňa, všetko sa vyvíja a všetko sa transformuje a pomaly rozkladá. Keďže jeseň pripravuje pôdu pre zimu na severnej pologuli Zeme, Sezóna Škorpióna nás upozorňuje na skutočnosť, že všetko sa neustále premieňa, a zdôrazňuje, že je dôležité byť naladený na životné cykly, na nikdy nekončiaci tanec medzi zrodením, smrťou, znovuzrodením a všetkým, čo je medzi tým.


Keďže zo stromov začína opadávať lístie a príroda sa pripravuje na vstup do každoročného stavu hibernácie, je pre nás výzvou, aby sme aj my spomalili tempo svojho vonkajšieho života a uprednostnili starostlivosť o svoj vnútorný život, aby sme prehĺbili svoje emocionálne a psychologické sebauvedomenie.


Toto ročné obdobie je príležitosťou vniesť svetlo do tmy a upriamiť našu pozornosť na tie zákutia našej psychiky, ktorým sa zvyčajne vyhýbame. Sezóna Škorpióna 2024 nás vyzýva, aby sme sa vyvíjali a rástli tým, že sa postavíme svojim obmedzeniam, strachom a akémukoľvek vedomému či nevedomému odporu voči zmene a odpúšťaniu...


Sezóna Škorpióna 2024: Blížiace sa lunácie

Počas sSzóny Škorpióna 2024 zažijeme Novolunie v Škorpiónovi a Spln Mesiaca v Býkovi. Nov Mesiaca v Škorpiónovi, ktorý nastane 1. novembra, je prvým Novoluním, ktorý nie je Zatmením od začiatku obdobia Zatmení, a z tohto dôvodu môžeme povedať, že uzatvára portál Zatmení.


Nov Mesiaca v Škorpiónovi začne lunárny cyklus zameraný na osobnú transformáciu, prehĺbenie pochopenia našej psychológie a objavenie najhlbších túžob a potrieb, ktoré určujú naše rozhodnutia, správanie a túžby.


Táto udalosť nám pripomenie nevyhnutnosť zmeny a vyzve nás, aby sme obnovili svoj vzťah k nestálosti. Slnko a Mesiac v Škorpiónovi budú v tomto období v trigóne s retrográdnym Saturnom v Rybách, čo je aspekt, ktorý podporuje našu schopnosť zrelo sa orientovať v zložitých emocionálnych zážitkoch a inšpiruje nás k rozhodnutiam, ktoré sú v súlade s našou integritou a dlhodobou víziou.


Spln Mesiaca v Býkovi nastane 15. novembra. Táto udalosť nás následne povzbudí, aby sme sa vzdali zastaraných hodnôt a presvedčení o stabilite a bezpečnosti. Mesiac bude v tesnej konjunkcii s Uránom, sextile s Neptúnom a trigóne s Plutom: táto konfigurácia signalizuje zrýchlenie tempa udalostí a zvýšený evolučný tlak. 


V tomto období sa môže prejaviť silná túžba po slobode a snaha oslobodiť sa od obmedzení, nespravodlivosti a zastaraných štruktúr. Mnohí z nás v tomto období zrejme zažijú prelomové a nečakané zmeny vo svojom živote...




Sezóna Škorpióna 2024: Intenzita a transformácia

Toto ročné obdobie nám usilovne pripomína, že život a smrť sú jedno a to isté, že všetky konce sú zaroveň novými začiatkami a že život a stvorenie v sebe nesie deštrukciu, tak ako aj deštrukcia môže byť tvorivým činom a stvorením niečoho nového. 


Počas tohto obdobia budeme mať príležitosť získať odvahu konfrontovať sa so svojím odporom voči zmenám a nechať odísť to, čo musí ísť, pretože sme to už prerástli a neslúži to nášmu najvyššiemu dobru, a inšpirovať pri tom aj ostatných, aby sa vyvíjali na základe nášho príkladu.


Je to čas, aby sme si uvedomili svoje podvedomé potreby, túžby a zámery a spýtali sa sami seba, prečo máme tendenciu skončiť v opakujúcich sa cykloch a pravidelne prehrávať tie isté vzorce. Je to čas, aby sme sa sami seba opýtali, čo je a čo nie je moc, po akom druhu moci skutočne túžime a čo nás skutočne motivuje.


Sezóna Škorpióna 2024 nás inšpiruje k objavovaniu ciest tvorivosti a sebavyjadrenia, ktoré podporujú transformáciu na emocionálnej úrovni, umožňujú nám alchymizovať a transformovať zložité emocionálne stavy a pomáhajú nám novým spôsobom skúmať našu vnútornú krajinu. 


Počas nadchádzajúcich týždňov budeme všetci vyzvaní, aby sme prijali celú škálu emócií a privítali ich intenzitu, neporiadok a surovosť, pretože len ak sa naučíme byť plne prítomní v nepohodlí, môže dôjsť k skutočnej transformácii...


Nižšie nájdete uvedené, čo môžete od Sezóny Škorpióna 2024 očakávať vy osobne, v rámci svojho znamenia zverokruhu (prečítajte si svoje slnečné znamenie ako a ascendent), spolu s tipom na odporúčaný krištál pre vaše znamenie pre toto transfromačné obdobie...


PRÁCA S TIEŇMI: DUCHOVNÁ PRAX ZA ÚČELOM ROZŠIROVANIA VEDOMIA, MANIFESTÁCIE A NAPĹŇANIA CESTY DUŠE.

Sezóna Škorpióna 2024: Horoskop pre jednotlivé znamenia

Baran

Máte pred sebou silné obdobie, Barani - a bude záležať na tom, ako zareagujete! Škorpión vládne sektoru transformácie vášho horoskopu, čo znamená, že budete hlboko v režime introspekcie a budete sa snažiť prísť na niečo dôležité. Hľadáte odpovede a určite ich nájdete tak, že sa ponoríte do akýchkoľvek ezoterických a tajomných praktík, ako je tarot či astrológia.

                        Want to read more?

                        Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

                        bottom of page