top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SPLN MESIACA V PANNE /18.3.2022, 08:20:37/: ČAS SPIRITUALITY, LIEČENIA & ODVÁŽNYCH ROZHODNUTÍ

Updated: Mar 17, 2022

Vitajte v záverečnom Splne Mesiaca zimnej sezóny. Marcový Spln Mesiaca 2022, ktorý nastáva 18. marca v zemskom znamení Panny, zvýrazní všetko, čo je potrebné dokončiť, ale aj očistiť v našich srdciach. Táto lunácia je tiež tradične známa ako Červí Mesiac a ako zodpovedné ranné vtáča nám pomôže zachytiť všetky požehnania, ktoré tento marcový Spln Mesiaca so sebou prináša. So Splnom Mesiaca v Panne môžeme očakávať dokonalý prejav pracovitej, produktívnej a vysoko organizovanej energie Panny. Toto je príhodný čas na to, aby sme veci jednoducho urobili, a taktiež výborný čas na uviazanie voľných koncov v situáciách či rozhodnutiach, ktoré mali byť hotové už dávno. Všetci zrejme máme vo svojom živote veľa vecí /či už v osobnom alebo pracovnom živote/, ktoré sa už dlhšie "povaľujú" na našom zozname, a tento Spln Mesiaca v znamení Panny nám to dôrazne pripomenie. Ako aj to, že neexistuje žiadne ospravedlnenie pre to, aby sme čokoľvek nechali nedokončené. Na druhej strane, Panna ako zemské znamenie zverokruhu je vysoko analytická, takže jedným z nebezpečenstiev tohto Splnu Mesiaca je, že mnohí z nás môžu stráviť príliš veľa času premýšľaním a málo času skutočným konaním. Odolajte nutkaniu otáľať a urobte konečne to rozhodnutie a pokračujte...

Spln Mesiaca v Panne

Marcový Spln Mesiaca sa odohráva v ríši premenlivého zemského znamenia Panny, ktoré so sebou prináša vážne očistné vibrácie. Energia znamenia Panny je analytická, organizovaná a zameraná na pohodu – takže táto lunácia predstavuje ideálny čas na to, aby sme sa odpojili a očistili od svojej expirovanej emocionálnej záťaže a toxických myšlienok či vzťahov. Aj keď sme stále v citlivom a emocionálnom období znamenia Rýb, energia tohto Splnu zvýrazňuje naše zodpovedné stránky a pomáha nám presne vidieť, čo je potrebné konečne uvoľniť.


TIP: Prečo sa marcový Spln Mesiaca nazýva Červí Mesiac a aký je jeho duchovný význam? Čítajte viac TU.


Zatiaľ čo atmosféra Panny je o usilovnosti a praktickosti, táto lunácia je stále nastavená tak, aby bola rovnako prezieravá ako každá iná. Marcový Mesiac v Splne bude sedieť oproti zahmlenému zosúladeniu Slnka a zasneného Neptúna, takže toto kozmické kombo môže na nás pôsobiť trochu dezorientujúco; zvyšuje našu citlivosť, no zároveň sťažuje videnie vecí jasne. Na druhej strane, tento aspekt nám môže pomôcť využiť našu zvýšenú kreativitu a súcit, takže je nám umožnené plne prijať a pracovať s touto spirituálnou stránkou obdobia v znamení Rýb. Navyše, posilňujúce spojenie s intenzívnou planétou transformácie, Plutom, dáva tejto lunácii tiež transformačnú výhodu. Teraz máme prístup k hlbokej sile a môžeme ju použiť na posilnenie našich zámerov počas tohto magického Splnu Mesiaca.


Ďalšou kľúčovou črtou Panny je kritika, či už zameraná na seba alebo na iných. To znamená, že Spln v znamení Panny môže mnohým z nás pripadať ako dosť vyčerpávajúci, obzvlášť ak nevieme, ako konštruktívne formulovať kritiku alebo kedy taktne držať ústa. Taktiež je tu tendencia, že budeme na seba veľmi tvrdí, najmä vďaka prílišného analyzovania minulých zlyhaní alebo chýb.


Ak chcete efektívne využiť energiu tohto marcového Splnu Mesiaca v Panne, je dôležité dostať sa do stavu relatívne oddelenej mysle. Odložte svoje emócie na chvíľu bokom a jednoducho urobte krok vpred, s čímkoľvek, čo je potrebné dokončiť.


Pri konštruktívnom prístupe a nastavení mysle tento Mesiac prináša vysokú úroveň účinnosti a produktivity. Je to skvelý čas na to, aby ste sa dôkladne pozreli na svoj rozvrh a použili napríklad rôzne techniky či systémy efektívneho riadenia času /time management/, aby ste zo svojho dňa vyťažili čo najviac. Je to tiež výborné obdobie na starostlivosť o svoje duševné zdravie. Panne vládne Merkúr, planéta mysle, a spln v znamení Panny nevyhnutne zdôrazňuje stav nášho duševného zdravia. Urobte si predsavzatie, že sa o seba budete emocionálne a duchovne starať lepšie, ako ste to robili doteraz.


Každé slnečné znamenie zažije Spln Mesiaca v Panne trochu inak, v závislosti od presnej mapy narodenia každého jednotlivca. /Viac o tom sa dočítate v závere tohto príspevku... NOVINKA!!!/ Šanca naplniť svoje organizačné schopnosti je však otvorená pre nás všetkých.



Spln v Panne vytvára trigón s transformačným Plutom. Toto krátke obdobie intenzity ponúka perfektnú príležitosť nahliadnuť hlboko do svojho vnútra a vykonať premyslenú sebaanalýzu. Je to oveľa vhodnejšie ako psychoanalýza iných ľudí, ktorí si možno ani neuvedomujú, že to robíme. Aby ste sa vyhli nutkaniu hrať sa na psychológa v kresle, chopte sa metaforickej baterky a nasledujte svoje vlastné obavy až po ich silné jadro. Výsledkom je hlbší vhľad a lepšie pochopenie seba samého, čo nám dáva slobodu robiť lepšie rozhodnutia v osobnom správaní. Toto je tiež skvelý čas na to, aby sme pozornejšie načúvali problémom ľudí v našom najbližšom okolí, pretože v tomto období budeme svedkami takej hĺbky porozumenia a citlivosti, ktorá nám inokedy môže chýbať.


Využite energie tohto Splnu Mesiaca v znamení Panny, aby ste sa postavili všetkých svojim obavám a strachom zo zlyhania, a uvoľnili všetko napätie tam, kde sa možno držíte perfekcionizmu. Priznajte si, ako ho používate na to, aby ste sa držali späť a bránili si robiť veci, ktoré chcete v skutočnosti robiť.


Túto energiu Splnu Mesiaca môžete použiť aj na popremýšľanie o tom, ako uznávate alebo neuznávate svoju vlastnú hodnotu. Zaslúžite si viac, ako dostávate? Ako môžete žiť svoj život z vyššieho pohľadu, na ktorom vám záleží a kde vaše autentické Ja jekonečne videné?


Keď sa necháte inšpirovať týmito otázkami a necháte sa viesť energiou marcového Splnu Mesiaca, pravdepodobne uvidíte veľký pokrok vo vašom osobnom i pracovnom živote...


Spln Mesiaca v Panne je zároveň posledným pred Jarnou rovnodennosťou, ktorá nastáva 20. marca 2022. Marcová rovnodennosť je kľúčovým bodom v astrológii, pretože sa považuje za začiatok astrologického roka.


Predtým, ako začneme nový astrologický rok, môžeme použiť očistné energie tohto Splnu Mesiaca v Panne, ako aj na zamyslenie sa nad cestou, ktorú sme prešli za posledných 12 mesiacov, a na odstránenie vecí, ktoré si už nechceme vziať so sebou do nového roka.


Ako už bolo viackrát v mojich príspevkov spomenuté, Spln Mesiaca je vždy silným obdobím na očistu a uvoľnenie, takže spolu s opustením perfekcionizmu premýšľajte o tom, od ktorých ďalších oblastí vášho života chcet upustiť alebo akých emócií sa chcete zbaviť.


Stanovte si zámery a potom dovoľte mágii Splnu, aby vám ukázala cestu. Tým, že budete pracovať v harmónii s cyklami Vesmíru, môžete nájsť väčšiu ľahkosť vo všetkom, čo robíte.

V skutočnosti vytváranie vlastného spojenia s Vesmírom a používanie vlastnej intuície na spojenie s Mesiacom v splne Panny je tiež vysoko podporované vďaka planéte Neptún.


Neptún je planéta duchovného rastu a môže pomôcť urýchliť rozvoj našej intuície a otvorenie nášho tretieho oka. Pod touto energiou sa naša intuícia pravdepodobne zvýši, takže uistite sa, že načúvate v tomto období pozorne svojim vnútorným pocitom alebo akýmkoľvek iným prejavom vášho vnútorného hlasu.


Na povrchu môže Neptún niekedy veci zahmliť, takže môže byť pre nás ťažšie vidieť cestu vpred alebo môže byť mätúce sa rozhodnúť, ktorým smerom sa obrátiť. Je to však zároveň príležitosť pre nás, aby sme prestali hľadať "potvrdenie" od nášho vonkajšieho sveta a namiesto toho obrátili svoju pozornosť dovnútra.



Ak sa vo vašom živote pod touto energiou Splnu deje niečo znepokojujúce, zistite, či dokážete odstrániť vonkajší "hluk" a odvrátiť svoju pozornosť dovnútra. Utište svoje myseľ ohľadom všetkého, čo vás aktuálne znepokojuje, a zistite, či sa dokážete pozrieť na veci z vyššej perspektívy, perspektívy vášho Ducha.



Zaujať tento prístup pod energiou Neptúna je často o niečo jednoduchšie ako štandardne, a môže nás viesť k bohatšiemu a hlbšiemu pochopeniu. Práca s Neptúnom nám môže tiež napomôcť zmeniť spôsob, akým veci vidíme, čo nám umožní pochopiť, že všetci sme na duchovnej ceste, že všetko je dočasné, že v skutočnosti neexistuje žiadne oddelenie a väčšina životných lekcií je tu na to, aby podporila rast nášho duchovný rast.


Pozeranie sa na veci z duchovnej perspektívy a pochopenie vyššieho účelu nás nezbavuje práce s našimi ľudskými emóciami, ale môže nám ju uľahčiť a zároveň umožňuje cítiť podporu zhora, obzvlášť v obodbí, keď prechádzame niečím náročným.


Ak máte pocit, že je to v súlade s vašim vnímaním sveta, oslovte svojich anjelov strážnych, duchovných sprievodcov alebo milovanú osobu, ktorá už prešla na druhý breh pod týmto magickým Splnom Mesiaca. Vedzte, že podpora zhora prichádza na zavolanie, a buďte otvorení akýmkoľvek znakom, ktoré vám tieto bytosti pošlú v najbližšom období do cesty.


Energia Panny môže niekedy zamútiť aj v oblasti nášho zdravia, preto nezabúdajte sa starať o seba, o svoje telo, snažte sa s ničím nepreháňať a nenaberať si toho priveľa.


V rámci tejto energie splnu Panny si dajte povolenie odpojiť sa od myšlienok perfekcionizmu a obnoviť svoju vlastnú hodnotu. Dovoľte tejto energii podporiť vašu duchovnú cestu, na ktorej putujete do dimenzií mimo tento čas a miesta, a možno získate pochopenie, že vaša Duša má svoj jedinečný plán a pozná cestu vpred...


Chcete vedieť, ako ovplyvní marcový Spln Mesiaca v Panne vaše slnečné znamenie? Čítajte ďalej, kde v stručnosti rozoberieme jeho vplyv na jednotlivé znamenia zverokruhu...


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE BARANA (Baran: 20. marec – 19. apríl)

Spln Mesiaca v znamení Panny vám prináša dar multitaskingu, Barani – a ešte niečo navyše! Jasnosť mysle a zlepšenie vašich organizačných schopností znamená, že toto je ideálny čas na zvládnutie množstva úloh vrátane tých, ktoré ste predtým považovali za príliš ťažké alebo príliš nudné. Počas tohto obdobia je cítiť veľkú spokojnosť, ale nestresujte sa snahou dosiahnuť jednoducho nemožné. Starajte sa tiež o svoje duševné zdravie.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE BÝKA (Býk: 20. apríl – 20. máj)

Po kreatívnej stránke, vplyv Splnu vo vašom zemskom znamení, je pre vás obrovský, Býci. Pochváľte sa svojimi umeleckými, pisateľskými alebo hudobnými zručnosťami, pretože uvoľnenie vašich pocitov a predstavivosti týmto spôsobom výrazne posilní vaše duševné zdravie – a zároveň bude pre vás potenciálne lukratívnym vedľajším zhonom. Spln Mesiaca v Panne otvára rušné obdobie aj vo vašom milostnom živote; ak ste slobodní a hľadáte lásku, táto lunácia vás môže priviesť do kontaktu s niekým rafinovaným /a možno aj trochu "staromódnym"/ – a láska môže prekvitať.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE BLÍŽENCOV (Blíženci: 21. máj – 20. jún)

Spln Mesiaca vo vašej rodinnej zóne výrazne pomáha pri organizovaní rodiny alebo pri plánovaní detailov okolo sťahovania domu alebo rekonštrukcie. Dávajte si však pozor, aby ste z rodinného času vyčlenili len jednu ďalšiu prácu vo svojom rozvrhu. Hrozí tu nebezpečenstvo, že všetko síce beží ako hodinky, Blíženci, ale tým zároveň odstránite vo svojom živote čas na zábavu, lásku a spontánnosť. Pamätajte, že toto nie je výcvikový tábor.



SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE RAKA (Rak: 21. jún – 21. júl)

Počas tohto Splnu Mesiaca, milí Raci, môžete očakávať náhlu jasnosť a silný zmysel pre poslanie. Analytické energie Panny sa dobre prelínajú s vašim vlastným intuitívnejším prístupom a poskytujú vám to najlepšie z oboch svetov. Ak pracujete v kreatívnom odvetví, úspech je na ceste, najmä keď sa vám podarí zmiešať vašu vlastnú predstavivosť s usilovnosťou a proaktívnou atmosférou tohto Splnu Mesiaca.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE LEVA (Lev: 22. júl – 22. august)

Tento Spln Mesiaca prináša do vašich financií veľmi príjemnú obchodnú atmosféru, Levi. Rozpočtovanie by malo byť v tomto období jednoduchšie, preto by ste mali využiť túto príležitosť na usporiadanie svojich finančných záležitostí a podnikania. Vyberte si tie najlepšie ponuky alebo sa uistite, že pracujete s profesionálom, ktorý rezonuje s vašimi hodnotami. Ak ste samostatne zárobkovo činná osoba, toto je skvelý Spln Mesiaca na dosiahnutie skutočného pokroku vo vašom profesnom živote.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE PANNY (Panna: 23. august – 22. september)

Spln Mesiaca vo vašom vlastnom slnečnom znamení je pre vás mini nový rok, milé Panny. Pozrite sa, ako sa vám doteraz vydaril rok 2022 a v prípade potreby prehodnoťte svoj prístup. Teraz predvádzate to najlepšie zo svojho znamenia, takže neváhajte analyzovať, dolaďovať, reflektovať a prispôsobovať. Doma, v osobnom živote a v práci môžete urobiť viac, lepšie, ak si jednoducho nájdete čas na popremýšľanie o tom, ako sa pohnete vpred.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE VÁH (Váhy: 23. september – 22. október)

Tento supermesiac v Panne aktivuje vašu duchovnú zónu, Váhy, takže sa nečudujte, ak budete spochybňovať svoju vieru alebo hľadať ďalšie a ďalšie dôkazy. Možno budete musieť upraviť svoje očakávania, pretože dôkaz o týchto veciach, samozrejme, nie je zatiaľ celkom k dispozícii. Namiesto prílišného analyzovania sa snažte viac spoliehať na svoje vlastné subjektívne skúsenosti. Ak ste zažili účinok svojej vlastnej viery, máte všetko, čo potrebujete vedieť.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE ŠKORPIÓNA (Škorpión: 23. október – 21. november)

Ste veľmi súkromná osoba, Škorpióni, ale počas tohto Splnu Mesiaca môžete očakávať, že sa dostanete do krízového bodu, ak sa budete snažiť príliš izolovať. Oslovte svojich blízkych priateľov a rodinu. Randite. Hrajte sa. Socializujte. Priateľstvo a spoločnosť sú vysoko na programe tohto Splnu Mesiaca v Panne – a ak si myslíte, že na to nemáte čas, pozrite sa znova na svoj rozvrh. Môžete – a naozaj by ste mali – nájsť si ten čas.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE STRELCA (Strelec: 22. november – 20. december)

Tento marcový Spln Mesiaca v panne aktivuje vašu zónu kariéry, Strelci, a je skvelý na to, aby ste sa dostali pred vašich "konkurentov". Majte sklonenú hlavu a sústreďte sa najmä na tie ťažšie alebo náročné úlohy, pri ktorých sa môžete presadiť. Zároveň neberte kritiku osobne. Niekto môže mať pre vás dobrú, konštruktívnu radu, ale ak sa budete brániť, možno ju nebudete počuť.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE KOZOROŽCA (Kozorožec: 21. december – 19. január)

Je čas natiahnuť svoje intelektuálne svaly, Kozorožci. Spln Mesiaca vo vašom zemskom znamení vás povzbudzuje k tomu, aby ste sa niečo nové naučili – dokonca len pre čisté potešenie. Prihláste sa na kurz, dokončite niečo akademické, čo ste predtým opustili, alebo sa naučte novú zručnosť. Aj keď tieto veci môžete považovať skôr za začiatky než za dokončenia, v skutočnosti dokončujete cyklus, ktorý sa začal pred šiestimi mesiacmi.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE VODNÁRA (Vodnár: 20. január – 17. február)

Tento Spln Mesiaca v znamení Panny vám môže pomôcť analyzovať akékoľvek ťažkosti vo vašom intímnom vzťahu, Vodnári. Chladná, jasná a pokojná hlava vám pomôže udržať veci v nadhľade a možno aj nájsť praktické riešenie. Vyhnite sa však akémukoľvek pokušeniu kritizovať svojho milovaného/milovanú alebo hrať hry obviňovania. Porozprávajte sa úprimne a s otovreným srdcom o veciach a buďte pripravení prispôsobiť sa svojim silným a slabým stránkam.


SPLN MESIACA V PANNE PRE ZNAMENIE RÝB (Ryby: 18. február – 19. marec)

Tento Spln Mesiaca aktivuje vašu zónu vzťahu, Ryby. Predtým, ako začnete kritizovať svoju drahú polovičku, nezabudnite, že nikto z nás nie je dokonalý, vrátane vás. Ak sa táto energia Splnu použije konštruktívne, môže vám a vášmu milovanému/milovanej pomôcť uvoľniť viac času na spoločné užívanie si. Ale pri deštruktívnom použití sa vám môže stať, že si začnete liezť na nervy a rozhádate sa kvôli drobným detailom. Pokúste sa zachovať zmysel pre perspektívu.


Páčil sa vám tento nový prídavok v astrologickom výklade Spln Mesiaca? Dajte vedieť prostredníctvom komentu...


Váš rituál ušitý na mieru tohto marcového Splnu Mesiaca príde už čoskoro... zostaňte naladení!!


Chcete vedieť viac, čo zaujímavé nás ešte čaká v energeticky intenzívnom mesiaci MAREC 2022? Čítajte v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MAREC 2022: MAGICKÝ ČAS AKCIE & EXPANZIE.


Ste pravidelným návštevníkom a bavia Vás & inšpirujú moje príspevky na Blogu, ktoré pre vás pripravujem v oblasti astrológie, mystiky, mágie a vedomého života úplne ZDARMA, a chcete prispieť do kolobehu energie v rámci kolesa Dharmy? Podporte jednoducho moju tvorbu a pozvite ma symbolicky na kávu... Tento dobrovoľný príspevok je vo výške ceny kávy /prípadne aj koláčika/ v bežnej kaviarničke, no poteší moju dušu, a zároveň tým prispejete k spravodlivej výmene energie. A čaká vás aj veľmi milý & užitočný darček. Ďakujem❣️


Pozn.: Veľmi si vážim vaše úžasné ohlasy na moju prácu, poháňa ma to pokračovať ďalej v tom, čo robím❤️.


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie a verejné šírenie celého obsahu článku, resp. jeho jednotlivých častí bez predošlého súhlasu autora nie je dovolené. Článok je možné zdielať len v celom rozsahu spolu s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Zistite, či ste vo VIBRAČNOM SÚLADE S POSLANÍM SVOJEJ DUŠE, a ako čo najlepšie využiť svoje dary & lekcie, s ktorými ste vkročili do tejto pozemskej inkarnácie, a objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page