top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
PORTÁL 9/9: BRÁNA K DUCHOVNEJ EVOLÚCII, MANIFESTÁCII A LIEČENIU SRDCA + MOCNÉ AFIRMÁCIE
© Copyright

ZATMENIE MESIACA V SPLNE V RYBÁCH SEPTEMBER 2024: MOCNÝ ČAS UVOĽNENIA ILÚZII & ODPOJENIA SA OD MINULOSTI PRE VYTVORENIE MIESTA BUDÚCNOSTI

Updated: 1 day ago

Mesiac September 2024 nám prináša silu a krásu čiastočného Zatmenia Mesiaca v Splne v Rybách. Zatmenia znamenajú významné obdobia zmien a transformácie. Tieto zmeny sa však neuskutočňujú naraz. Začínajú alebo pokračujú pri Zatmení, ale ich pôsobenie pokračuje počas celého obdobia, keď sa Zatmenia vyskytujú v tej istej skupine znamení. Považujte to za predobraz toho, čo príde, a za príležitosť nájsť uzavretie toho, čo už prešlo. Najbližšie Zatmenie Mesiaca v Splne nastane 18. septembra 2024 o 04:45 hod. Zatmenie Mesiaca je supernabitý Spln, ktorý nám prináša intenzívne emocionálne energie, najmä ak je ovplyvnený vodným znamením, ako sú Ryby. Zatmenia Mesiaca nás tiež spájajú s našou posvätnou ženskou energiou a zvyšujú našu intuíciu. Zatiaľ čo Zatmenie Slnka otvára portál pre nové začiatky a zmeny, Zatmenie Mesiaca odhaľuje energie, ktoré nám pomáhajú dokončiť cestu alebo nejakým spôsobom zmeniť náš smer. Toto Zatmenie je mostom medzi minuloročnými Zatmeniami vrátane úplného Zatmenia Slnka v apríli a sériou Zatmení, ktoré sa uskutočnia v roku 2025. To znamená, že to, čo sa odohráva počas tohto Zatmenia na jeseň a v jeho okolí, bude pokračovať aj na jar. Toto septembrové Zatmenie Mesiaca a Spln v Rybách sú magickým obdobím s potenciálom uzdravenia a uvoľnenia. Ryby predstavujú rozľahlosť vesmíru a učia nás vzájomnej prepojenosti všetkých bytostí. Symbolizované rybami a ovládané planétou Neptún, toto znamenie nás inšpiruje k rozšíreniu našich snov a precíteniu nášho vnútorného mysticizmu. Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa všetko potrebné o astrológii a spirituálnom význame toho, čo nám blížiace sa Zatmenie Mesiaca v Splne v Rybách 2024 prináša, a ako sa s ním čo najlepšie vysporiadať pre svoj najvyšší duchovný rast. Pripravení? Poďme na to...

ZATMENIE MESIACA V SPLNE V RYBÁCH SEPTEMBER 2024: MOCNÝ ČAS UVOĽNENIA ILÚZII & ODPOJENIA SA OD MINULOSTI PRE VYTVORENIE MIESTA BUDÚCNOSTI

Predtým ako začneme, vedzte, že Zatmenie Mesiaca je vašou jedinečnou príležitosťou na významnú zmenu vo vašom živote. Zatmenie Mesiaca je energetickým impulzom z vesmíru, ktorý vás má vytrhnúť zo stagnujúcich energií a starých vzorcov a posunúť vás vpred. Táto zmena môže nastať náhle, pretože Zatmenia Mesiaca majú tendenciu prinášať vám informácie z ničoho nič. Možno sa budete cítiť prekvapení alebo dokonca zaskočení niektorými vecami, ktoré sa počas Zatmenia Mesiaca dozviete o druhých a o sebe...


Nie všetky tieto informácie sú však negatívne. Niektoré z nich sú pozitívne a môžu vás povzbudiť k zmene vášho života. Nech už sa objaví čokoľvek, doprajte si čas na spracovanie všetkých informácií, ktoré k vám v tomto období prídu, a nechajte si pre ne priestor. Zatmenie Mesiaca nakoniec prinesie potrebné zmeny. Uzavretie si však vyžaduje poznať celý príbeh a spracovanie niektorých častí môže trvať dlhšie...


Tento pohyb vpred môže pôsobiť na váš nervový systém rušivo a možno sa mu budete chcieť spočiatku brániť. Pri Zatmení Mesiaca sa však nedá držať späť. Zatmenie Mesiaca a mesiac, ktorý po ňom nasleduje, je príležitosťou odpútať sa od energií, emócií a dokonca aj od ľudí, ktorí neslúžia vášmu vývoju.


Ak sa pokúsite lipnúť na energiách, ktoré už neslúžia vášmu vývoju, stretnete sa len s frustráciou a nesúladom. Ak zatmenie Mesiaca odhalí vo vašom živote niečo, čo je potrebné uvoľniť, je najlepšie sa s tým rozlúčiť.


Tieto zmeny môžu pôsobiť občas desivo a nepríjemne, ale keď prejdete na iný spôsob bytia, budete mať pocit, akoby ste prelomili múr postavený medzi vami a vašimi najvyššími víziami. Zatmenia sú časom na prelomenie bariér, nech už majú akúkoľvek podobu, ktoré vám bránia v dosiahnutí vášho najvyššieho potenciálu.


Urobte si priestor a dajte si čas na spracovanie odhalených informácií. V tomto čase sa neponáhľajte so žiadnymi rozhodnutiami, ale radšej nechajte energiu usadiť sa a potom urobte všetky kroky, ktoré sú potrebné na to, aby vás posunuli vpred...


Toto Zatmenie Mesiaca je časom, keď môžete prijať svoje najduchovnejšie Ja a otvoriť svoje vedomie možnostiam vesmíru. Je to čas na experimentovanie s rôznymi formami meditácie, zvukovými frekvenciami a inou energetickou prácou. Je to čas otvoriť sa novým sféram myslenia a rozvinúť svoje videnie na vyššiu úroveň. Vedzte, že pri Zatmení Mesiaca v Rybách je možné všetko.


Tento Spln je zároveň Supermesiacom, čo znamená, že Mesiac sa bude na oblohe javiť väčší vďaka svojej tesnej blízkosti k Zemi. Supermesiac máme tendenciu intenzívne pociťovať, akoby mal na naše telo väčšiu príťažlivosť kvôli svojej blízkosti. Táto intenzita spolu s vibráciami Zatmenia spôsobí, že tento Spln Mesiaca v Rybách budeme pociťovať v našom energetickom, emocionálnom a dokonca aj fyzickom tele.


Keďže sa naše jemné frekvencie a vibrácie stanú zreteľnejšími, môžeme vo väčšej miere skúmať svoje vnútorné vedomie. Toto Zatmenie má potenciál otvoriť vaše vedomie, aby ste pochopili seba samých ako energetickú bytosť napojenú na nekonečnú energiu vesmíru. Toto pochopenie vám môže pomôcť uvoľniť kontrolu nad svojím životom s vedomím, že už máte všetko, čo potrebujete...




Zatmenie Mesiaca v Rybách: Uvoľnite ilúzie

18. septembra o 04:45 hod. zažijeme Superspln Mesiaca a čiastočné Zatmenie Mesiaca na 25º47`v znamení Rýb, v konjunkcii s Neptúnom, moderným vládcom tohto znamenia, čo je pozvánka, aby sme sa odovzdali Pravde, pripojili sa k prúdu Života, zbavili sa pripútanosti k ilúziám a s vierou prechádzali koncami a prechodmi.


Táto udalosť je obzvlášť významná pre tých, ktorí sa narodili v okolí 25º premenlivých znamení (Blíženci, Panna, Strelec a Ryby). Superspln Mesiaca v znamení Rýb im ponúka príležitosť zbaviť sa toho, čo im už viac neslúži pre ich najvyššie dobro a rast, a vytvoriť tak priestor pre nové začiatky a zladiť sa so svojou skutočnou cestou duše.


Obdobie Zatmenia: Portál zmeny

Zatmenia nám dvakrát do roka prinášajú revolúciu do nášho vnútorného i vonkajšieho sveta. Obdobie Zatmení je časom rýchlych a neočakávaných zmien, plný nepredvídaných príležitostí na transformáciu, kvantových skokov a prelomov. Zvýšením tlaku a nepohodlia nás zatmenia nútia rásť rýchlejšie, ako by sme to robili zvyčajne, uvoľniť niečo, čo nám už neslúži, modernizovať svoj život a stelesniť novú úroveň vedomia. Toto je prvé Zatmenie v tomto období a prvé v znamení Rýb od roku 2017.


Z astronomického hľadiska k Zatmeniam dochádza vtedy, keď sa Slnko a Mesiac spoja alebo postavia do protikladu, pričom sa nachádzajú v blízkosti lunárnych uzlov, bodov, ktoré označujú priesečník dráhy Mesiaca s ekliptikou, zdanlivou dráhou Slnka na oblohe z nášho pohľadu na Zemi. Lunárne uzly, označované aj ako uzlové osi, sú dva protiľahlé body vo vesmíre, ktoré sa zvyčajne pohybujú retrográdne, vždy presne proti sebe.


Body osudu, karmy a osudových zmien, keď sú uzly aktivované Zatmeniami, dvere sa otvárajú a zatvárajú prekvapivým spôsobom, ľudia vstupujú a vystupujú z našich životov, to, čo už nie je v súlade s naším cieľom, môže náhle skončiť a objavujú sa nové príležitosti, zdanlivo z ničoho nič...




Zatmenie Mesiaca: Príležitosť na uzavretie cyklov

Zatmenia Mesiaca sú supernabité Splny, ktoré prinášajú silnú energiu uvoľnenia, očisty a dokončenia. Sú to silné príležitosti na uzavretie cyklov, radikálne zmeny v našich životoch a uvoľnenie pripútanosti k niečomu, čo nás brzdí a drží v stagnácii.


Počas Zatmenia Mesiaca je Mesiac čiastočne alebo úplne zakrytý tieňom Zeme. Toto blížiace sa Zatmenie Mesiaca v Rybách je čiastočné, čo je menej intenzívne ako úplné Zatmenie: Mesiac nebude úplne zakrytý, pretože zarovnanie medzi lunárnymi hviezdami a uzlovou osou nie je tesné.


Zatiaľ čo pri Splne Mesiaca vychádza na svetlo niečo predtým neznáme, skryté alebo neisté a osvetľuje to, čo potrebujeme vedieť a uznať, pri Zatmení Mesiaca môžeme mať problém jasne identifikovať, čo skutočne cítime, čo potrebujeme a čo sa pre nás emocionálne deje. Napriek tomu máme príležitosť prehĺbiť svoju introspekciu a získať nový pohľad na nevyriešené emocionálne problémy...


Zatmenie Mesiaca v Supersplne v Rybách September 2024: Odovzdanie sa Pravde

Ryby sú dvanástym a posledným znamením zverokruhu, miestom, odkiaľ pochádzame a kam smerujeme, kde všetko končí a začína. Mutabilné vodné znamenie Rýb nás učí odovzdať sa, pustiť kontrolu, dôverovať toku Života a stať sa s ním jedno.


Ryby sú spojené s Pravdou s veľkým P, s pravou povahou reality a s tým, čo má byť, napriek našim túžbam, preferenciám a odporu. Keď dokončíme svoju cestu dvanástimi znameniami, pocit vlastného ja, ktorý sme si vytvorili počas predchádzajúcich jedenástich etáp, sa rozplynie a my sa opäť staneme jednotou so všetkým, čo existuje.


Keď sa zatmenie Mesiaca odohráva v poslednom znamení Zodiaku, energia dokončenia a uzavretia sa exponenciálne znásobuje. Dochádza k obrovským posunom a táto udalosť nás žiada, aby sme sa vzdali svojej pripútanosti k výsledkom, cieľom a ambíciám a namiesto toho privítali to, čo je Pravda, čo pre nás Život pripravil.


Zatmenie Mesiaca v Rybách nás vyzýva, aby sme sa pozreli na to, čo sa v našom živote končí a ako sa staviame k tomu, aby sme to nechali odísť: je to príležitosť venovať pozornosť tomu, ako sa orientujeme v prechodoch a ako sa cítime, keď dozrel čas uzavrieť nejakú kapitolu, ale ešte netušíme, čo bude nasledovať.




Spln Mesiaca v Rybách a Slnko v Panne

Každý Spln prináša príležitosť spolupracovať so svojím náprotivkom, v ktorom sa nachádza Slnko. Počas zatmenia Mesiaca v Rybách pracujeme aj s vplyvom Slnka v Panne. Tieto protichodné energie existujú v určitom spektre.


Na jednom konci máme extrémnu alebo tieňovú stranu Panny. Na druhom konci máme extrémnu stranu Rýb. Uprostred máme krásnu zmes najvyšších stránok oboch znamení. Kľúčom k úspechu je uvedomiť si, kedy sme v súlade s tieňovou stranou jednej z vibrácií.


Každé znamenie zverokruhu nesie určité archetypálne vibrácie. Všetci máme vo svojom horoskope frekvencie Rýb a Panny a buď nízka, alebo vysoká strana týchto frekvencií môže kedykoľvek prevládať. Ak zistíte, že sa vyrovnávate s nižšími frekvenciami niektorého znamenia, vedzte, že sa to netýka vás osobne. Môže sa to stať každému a nie je s vami nič v neporiadku. Ste jednoducho pripútaní k určitej vibrácii.


Ryby a Panna, podobne ako všetky protikladné znamenia, majú niekoľko zaujímavých podobností. Obe sú to vysoko ženské znamenia, čo znamená, že zvyšujú našu schopnosť prijímať energiu. Obe nesú vibrácie veľkých Liečiteľov. Obe sú vysoko intuitívne. Obe sú tiež znameniami služby, Panna vďaka svojmu bystrému vhľadu a rozlišovaniu a Ryby vďaka svojej schopnosti spájať energie v celom priestore a čase. Obe sú tiež premenlivé znamenia, ktoré nám pomáhajú prechádzať z jednej frekvencie na druhú.


Tieto znamenia však v sebe skrývajú určité rozdiely, a práve tu nachádzame ich tiene. Ryby sú bezhraničné ako oceán. Nevidí žiadne oddelenie medzi sebou a ostatnými. Panna pozná len oddelenie. Snaží sa neustále filtrovať, organizovať a zjemňovať energiu. Zatiaľ čo Rybám môžu chýbať hranice, Panna si ich môže vytvoriť priveľa.


PONORTE SA DO VNÚTORNEJ PRÁCE NA ODSTRAŇOVANÍ BLOKOV, ZRANENÍ A TRÁUM MINULOSTI, ABY SE UVOĽNILI ENERGIU PRE MANIFESTÁCIU ŽIVOTA V SÚLADE S VAŠOU CESTOU DUŠE >> PRÁCA S TIEŇMI

Ryby môžu byť tiež príliš poddajné a neprijmú žiadny tvar, pozíciu alebo perspektívu. Môže ísť príliš s prúdom a nakoniec príliš pasívne reagovať na svet. Panna sa môže stať príliš nepružnou a strnulou. Môže sa snažiť príliš definovať situácie a stratiť čaro spontánnosti a náhodnosti. Panna sa môže dostať do nesúladu s prúdom života tým, že sa ho bude snažiť kontrolovať alebo ho uzavrieť do škatuľky perfekcionizmu.

                      Want to read more?

                      Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

                      Comments

                      Rated 0 out of 5 stars.
                      No ratings yet

                      Add a rating
                      bottom of page